Jump to content
Dogomania

Trójłapek Bratek...śliczny,młody...kaleki??? MA DOM!!!!:))))

Recommended Posts

Posted

Ja oddałam dwa psy na wieś,Ładny .dom .podwórko .Psy mieszkają w nowej oborze.krów .świń ani kur nie ma. Obora murowana,psy śpia na fotelach lub kocach.Właściciel bierze resztki jedzenia z przedszkola.Psy są zadbane ,chociaż nikt ich tam nie kapie.tłuściutkie.Pan ma staruszka wilka i o demnie 2 psy.Jak trzeba wzywa wet. Dałam mu bardzo zestresowaną sunie ,ktora wyrzucili po porodzie.Przez pierwszy miesiąc na ich widok uciekała w najdalszy kąt.Obecnie tak pokochała jednego z synów że bez przerwy przewraca sie przad nim ,żeby ją miział. Mogę z nim porozmawiać ,zawsze to lepsze niż schron .Nie wiem czy się zgodzi ,mogę zapytać,co Wy na to ? Czy już coś wiadomo o Nelce? widziałyście ją?, Ma zdjęty gips ?

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nelka będzie naprawdopodobniej jutro wypisywana do wyjścia. Ale Bilbo jeszcze nie. Mysle, że każde wyjście dla niego jest lepsze niz schron. Gdyby pan się zgodził byłoby fajnie.

Posted

Plan jest taki że Nela ma przyjść na chwilkę do mnie...ale to naprawdę awaryjne wyjście i dobrzeby było gdyby udało się jak najszybciej "oddać" ja do domku stałego...
Basiu kiedy będziesz gdzieś w okolicach Łodzi...czy jesteś w stanie gdzieś dojechać po psiaka?

Posted

Nie mam pojęcia skąd jest Basia..ale wiem że to Mazury.
Teraz na kilka dni jeszce powinna iść w Łodzi na tymczas, że by jeszcze była w miarę blisko a później już może jechać.

Posted

Dziewczynki , dzisiaj wyciągamy sznaucerkę i boksię na tymczasy.
Nie mamy gdzie umieścić sznaucerki a psiaki z lecznicy muszą wyjść dzisiaj.
W Łodzi muszą pozostać przez najbliższe 5 tyg. a my nie mamy tymczasu dla malutkiej sznaucerki:( CO ROBIĆ????

Posted

Dziewczyny ! jestem z Pasłeka kolo Elbłąga.Mogę po Nelę dojechać do Gdańska lub Olsztyna.Pasłęk leży przy E-7.Prawdopodobnie będe w Warszawie 21 stycznia ,chyba że bądzie ślisko to nie pojadę. Pan nie chce psa,.ponieważ przed świetami jego syn przyniósl mlodego owczarka .Przykro mi bardzo ! To mowa O Bilbusiu !

Posted

o rany -czemu muszą 5 tygo zostać w Łodzi???? może tam u Basi jest też dobry wet który by przejął kontrolę bo to zapewne chodzi o zrobienie rtg po zrośnięciu się kości i sprawdzenie czy jest ok?

Posted

Moriaaa ! mu nadal nie wiemy w jakim stanie jest sunia .Czy chodzi,czy ma gips.Ja tu mam kolegę weta,ale on niestety nie ma rendgena. Jezeli wszystko dobrze sie zrasta ,to może wystarczy tylko obserwacja ! Denerwujemy sie losem Bilbusia i tym ,że nie wiemy nic o Nelce. Napiszcie prosze cos o niej ,bo ile mogę siedzieć przy komputerze.Ja jestem kobietą cężko i długo pracujacą. Macie już ją u siebie ?

Posted

sunie zabrałysmy ze szpitala .jest w złym stanie,jak to po operacji,płacze,nózka ja bardzo boli.moria się nią zajmuje teraz ,ale bidulka bardzo cierpi w samochodzie płakala

Posted

chodzi,załatwia się normalnie,jest na pewno przerazona,bo siedziała przeciez w szpitalu i nie wie co się z nią dzieje,co ją czeka ....ma teraz dojsc do siebie ,zdrowiec ,i nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba za kilka tyg.ma miec jeszcze jakis zabieg.ale nie jestem pewna bo był tam pisk ,wrzask i koncentrowałam się na tym co mówią o psie którego wzięłam.jutro Moria napisze cos konkretnego.

Posted

Sorki ale miałam przez malutką zrąbaną całą noc.
Malutka jest naprawdę śliczną sznaucereczką...długo muiała się błakać ale jest naparwdę śliczną młodą sunieczką. Hania dzisiaj pojedzie do schronu i przeleci cały zeszyt zaginięć..ten psiak musiał się komuś zgubić:(

Co do jej stany, jest naprawde dobry , biorąc pod uwagę stan w jakim trafiła do lecznicy.
MAlutka ładnie chodzi na trzech nóżkach, ładnie się załatwia, jest baaaardzo żywiołowa:)

KarOla...Bilbo vel Bratek jeszcze musi pobyć w lecznicy...z nim jest najgorzej...coś się doktorowi nie podoba i kazał go jeszcze zostawić.