malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 noo pewnie nawet jakby chciał to nie dałby rady wstać :shake: a ruchu w tej miednicy powinno być jak najmniej żeby nie pouszkadzać niczego Dziewczyny za uratowanie zycia tych maluchów :Rose: :loveu: Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Psiaczki już w lecznicy. Jutro będą miały operacje:) KarOla..oba psiaki tylko leżą..i muszą leżeć...są całe połamane:( :( :( Dziewczyny...błagam o imiona dla maluchów.... Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Frodo i Bilbo :loveu: jejku mam nadzieję, że psiaki nie cierpią bardzo :-( czy wiadomo już jakie będą koszty obydwu operacji??? Moriaa - załóż skarpetę dla nich na AFN - może coś się uda zebrać Sznaucerek jest na pewno młody - czyściutka bielutka broda bez przebarwień, drugi psiul też na starego nie wygląda - ZNAJDZIEMY DOMKI!!! Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 FROdo-który a Bilbo który cioteczko??? :P Sznaucerek młodziutki...góra dwa latka ma. Skarpetka na AFN jest zakładana automatycznie przy pierwszej wpłacie... Prosimy o wpłaty z dopiskiem FRODO I BILBO-Łódź :) Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Frodo z Brodą :razz: a Bilbo gładziutki milutki :loveu: Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Jestem ZA :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Karilka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kurde molek... piękne pieśki... biedactwa;(... Czemu Bóg mi robi na złość... Quote
basia0607 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Dziewczyny ! My szukamy sznaucerka takiego jakiego macie.Możemy przyjąć go na stałe ,będzie miał b.dobre warunki ! Mojej siostrze odpowiada i może dochodzić do zdrowia u niej. Ma duzy dom, ogród ,nie ma tam innych zwierzat. Tylko jest taki problem ! pracuje 8 godzin i boi się czy na poczatku moglby być tyle sam ! U nas nie ma dobrego weterynarza,który ewentualnie miał by cos powaznego robic.Jeżeli odpowiada Wam nasza propozycja napiszcie .Dodam ,że są jeszcze dziadkowie,którzy mieszkaja osobno ,ale nie daleko i tez moga być przydatni. Quote
basia0607 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Co to znaczy łiiiii ? mam sie cieszyć ? Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hihi to znaczy że ja się cieszę, że chcecie go adoptować :loveu: Quote
basia0607 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Z niecierpliwoscią bedziemy czekaly na wiadomości o sznaucusiu ! Jutro ma być operacja,oby sie udala ! Quote
malawaszka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ?????????????????? co z maluchami??? już po operacjach????? Quote
Moriaaa Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Tak cioteczki maluszki już po operacjach. Jak to często bywa u nas...SZNAUCEREK OKAZAŁ SIĘ SZNAUCERKĄ...hmmmm...więc mamy dziewczynkę ;) Bilbo przeszedł dwie operacje....operacyjne nastawienie zwichniętej tylnej nóżki i operacja złamania przedniej. Natomiast sznaucerka miała bardzo poważną i długą operacje miednicy, która z tego co mówił wet udała się i dziewczynka dochodzi do zdrowia. Psiaki na razie do po świętach będą w szpitaliku...a jak wszystko będzie dobrze będziemy mogły je zabierać. Malawaszka...trzeba nowe imię dla sznaucereczki wykombinować ;) Basiu czy zmiana płci nie ma wpływu na Twoją chęć adopcji??? Jeśli nie ma to skąd jesteś? Quote
basia0607 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Myślę,że nie ale ,spytam siostry,bo to dla niej pies. Ja jestem z warm. -mazur./Na pocztku lutego będę na śląsku.Gdzie dokładnie jest psiunia? Quote
malawaszka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 zdrowiejcie psiaczki :kciuki: :multi: haha a więc mamy dziewczynkę - hmmm no to teraz jak Basia i Jej siostra adoptują dziewczynkę to niech One wybiorą imię :razz: Quote
basia0607 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Płeć nie ma znaczenia ! Myśle,że sunia bedzie nasza .TYlko żeby napewno trafila do nas,bo już raz czekalyśmy na takiego pieska i znalazl się wlasciciel ! Jesteśmy na etapie wyboru imienia a chrzciny wyprawimy jak przyjedzie do nas. Zapewniam , że będzie bardzo kochana ! Dolożymy sie na leczenie. Quote
basia0607 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Po długiej i burzliwej naradzie ,wybór padl na imię NELA z pośród COCO i BEZA.Napiszcie czy imie pasuje do niej, bo widziałyście ją ?. Quote
Moriaaa Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Bardzo się cieszę cioteczko:multi::multi::multi: Nela to piękne imię:) Jeżeli zapadła decyzja..sunieczka jest już WASZA:) Tylko proszę ją kochać i już ;) BUZIAKI I WESOŁYCH SWIĄT....a teraz uciekam pakować prezenty :) Quote
malagos Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale, Basiu, prezent dostałyscie z siostrą :loveu: A ze trochę polamany, to nic, niedługo będzie Nela jak nowa :cool3: Quote
basia0607 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nie możemy się doczekać ! .Siostra poszła do swego domu /szykować świeta a /ja płaczę,/ bo przypadkiem weszlam na strone makabrycznej hodowli na Węgrzech i serce sie rwie z żalu i bezradności.Ja chyba bym mogła wykonać na tym człowieku egzekucję ! Czekamy z niecierpliwością na informacje o Neli.Chcialybyśmy,aby szybko była z nami. Zyczę ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT .Kiedy świat przestanie być tak okrutny ? Quote
Recommended Posts