Moriaaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 15.09.2007. Bratek niestey stracił łapkę, która przez niekompetencję weterynarza nie mogła zagoić się w normalny sposób. Wdała się ropa, przegniła kość.... Bratek czeka na dom już prawie rok, czy ten śliczny pies nie zasługuje na swojego człowieka? Czy fakt, że porusza się tylko na trzech łapkach tak bardzo "wpłynie" na przyszłość ??? Sama mam w domu sunię trójłapkę...jest pełnosprawną "błyskawicą"..żaden pies jej nie dogoni, schody, wysoka trawa..nic nie jest dla niej przeszkodą..i tak jest również z Bratkiem..więc dlaczego domku wciąż brak:( Psiaki trafiły do schronu w fatalnym stanie. Wczoraj Hania zabrała je na prześwietlenie...sznaucerek ma roztrzaskaną miednicę, kunduś ma połamane łapki (przednia i tylną ) oba psiaki MUSIMY wyciągnąć..nie powiem tu dlaczego. Oba psiaki będą musiały przejść operacje...właśnie Hania kombinuje lecznicę i dzisiaj je wieziemy. Będziemy potzrebowały wsparcia, bo operacje i hospitalizacja dwóch psiaków nasz zeżre finansowo:( ALE MUSIMY IM POMÓC.... Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Wskakujemy na pierwszą stronę..POMOC BEDZIE POTRZEBNA!!!! Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Uparcie wskakujemy...może ktos nas odwiedzi:roll: Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Za szybko połamane maluszki spadają...dzisiaj dostajecie nowe życie...jeszcze o tym nie wiecie...ale już niedługo:) Quote
masienka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 napiszcie do Malawaszki o sznaucerku, moze ktos go szuka Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Masieńka napiszemy...ale powiem szczerze , że gdyby ktos go szukał dzwoniłby do schronu...a tu ciszaaaa jak makiem zasiał. Quote
maja jav Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Biedne psiaki:-( tutaj szukaja sznaucerka miniaturki i chyba bardzo zalezy na takim psiaku, moze zaadoptuja i podejma sie leczenia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36022 Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Wstawiłam...może będą chcieli poczekac na chłopaka..no zobaczymy. Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Czekamy na telefon od Hani...i się już niecierpliwymy bardzo... Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dzwoniła Hania. Wszystko załatwione...maluszej sznaucerek musi mieć koniecznie bardzo skomplikowaną operacje...wet na całe szczęście policzy po kosztach. Kudliś będzie miał operowaną przednia łapkę...tylną może uda się bez operacji , jeśli da się nastawić. Psiaki będa potrzebowały niestety po operacji opeki...jakiś tydzien po oeracji, muszą opuścić szpitalik. Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Szukamy pilnie tymczasów gdzie maluchy będą mogły dochodzić do siebie... Nie mam ygdzie upchnąć psiaków, a jeśli nie zdecydujemy się na operację psiaki w schronisku nie przeżyją...pomocy. Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Błagamy o domki tymczasowe dla tych maluszków...do schroniska po operacji wrócić nie mogą:shake::shake::shake: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 o boże :-( :placz: ja jestem spłukana przez chorobę mojego Bolusia, ale w styczniu na pewno wpłacę coś na psiaki - tylko czy to nie będzie za późno :-( a operacje nie mogą czekać :shake: jezu czemu ja nie mieszkam sama :placz: Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Malawaszka...decyzja o operacjach juz zapadła, nie było na co czekac bo maluchy się męczą...psiaczki najparwdopodobniej już w lecznicy...mam nadzieję że będziemy mogły troszkę opóźnić się z płatnościami. Teraz pilnie potrzebne tymczasy dla psiaków...do schroniska wrócić nie mogą...a u nas wszystko zapełnione..nawet hotelik:( Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dla sznaucerka już znalazł sie tymczas... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36824 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
lothia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
lothia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 no właśnie ucieszyłam się że maluch ma dt a kudłaczek?znalazło się coś? Quote
Moriaaa Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Na razie jeszcze nie....:shake: Sznaucerek jest o tyle pilniejszy, że jest w dużo gorzszym stanie...ma roztrzaskaną miednicę...i będzie potrzebował długiej kontroli. Kudłaś ma poważnie złamaną nóżkę, która też będzie operowana...ale nie jest w tak ciężkim stanie jak sznaucerek... Pilnie tymczas dla Kudłasia:) Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 hoooppp jeszcze jeden maluszek potrzebuje pomocy!!!!!! :modla: Quote
Kar0la Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kudłaś chyba musi tylko leżeć? Czy psiaki już w lecznicy? Quote
Recommended Posts