malawaszka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Nela dostałaś cudowny prezentświąteczny!! Jeszcze o tym niewiesz bidulko, ale już niedługo!!! Zdrowiej psinko!!! :loveu: a Bilbusiowi życzę także szybkiego powrotu do zdrowia i równie wspaniałego domku!!! :loveu: Quote
basia0607 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zal mi bardzo Bilbusia,że jeszcze nie ma domu,ale myślę,że jak cioteczki wezmą sie za niego migiem domek znajdzie! Siostry córki /już dorosłe/ nic jeszcze nie wiedzą o Neli.Ma być niespodzianką .Dziewczyny orzekły,że strach dom zostawiać sam i przydalby sie mamie pies.Ja obiecalam ,że znajdę wielkiego bandytożercę,wiec niespodzianka będzie wieksza jak ją zobaczą. Jak się dzisiaj czuje suńka? Quote
mimiś Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wigilia, mało ludzi na dogo...ale fajnie że chcesz wziąc sunie!:lol: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 w górę bo domek dla Bilbusia dalej poszukiwany!!! czy są jakieś wieści o zdrówku psiaków??? Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 hop!! są jakieś wieści ze szpitalika??? Quote
basia0607 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Przeraża mnie ta cisza,mam złe przeczucia ! Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no ja też się boję ale mam nadzieję, że to wina świątecznego zamieszania :modla: Basia a masz jakiś kontakt telefoniczny do Moriaaa?? Quote
Moriaaa Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Dziewczynki PRZEPRASZAM ale wyjechałam na święta inie miałam netu :) U psiaków wszystko w jak najlepszym porządku:) Zdrowieją czują się bardzo dobrze, ładnie jedzą i nie mają obrzęków..ładnie robią i siusiu i koopkę...WSZYSTKO DOBRZE CIOTECZKI:) Quote
malawaszka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 :multi: ufffffffffffffffffffffff :mdleje: a czy już podjęta decyzja że Sznupek jedzie do Basi??? Quote
Moriaaa Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 No ja myślę że Nela już zaklepana przez Basię...Basiu prawda??? Nie wiem tylko dokładnie kiedy będzie gotowa wyruszyć w podróż...w piątek będę dokładnie rozmawiać z chirurgiem, który operował psiaki i wszystko ustalimy. Quote
basia0607 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no odetchnelam z ulgą. Zaraz zadzwonie do siostry,że mam dobre wieści od Was. Martwilyśmy się.Pewno, że Nelę chcemy i zastanawiamy sie jak do nas dojedzie.Myslimy o tym,ale nie mamy nikogo kto jeżdzi do Łodzi. Będziemy czekać na wiadomości od Was i może fotki. Obróżka, smycz czeka,koszyk z wikliny ma być zamówiony.Tak naprawde ,to nasze psy nie chodzą na smyczy bo maja duze ogrody . Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :multi: :multi: :multi: oby jak najszybciej mała Nelcia była już w domku :multi: a dla Bilbusia jak?? są jakieś widoki??? Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dzisiaj odwiedzimy maluchy to postaram się porobić nowe fotki. Nela w przeciwieństwie do Bilbusia to baaardzo ruchliwa malutka dziewczynka. Niestey Bilbo nie ma na razie perspektyw na tymczas (boję się że będziemy musieli odwieźć go do schroniska:( ) Quote
basia0607 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czekamy na fotki i wiadomości.Nic nie mogę robic ,bo co rusz siadam do komputera i sprawdzam.Zlitujcie sie,cos napiszcie ,bo mam duże zaległości w pracach !A tak, w ogóle to po świętach trudno sie pozbierac ! Quote
Moriaaa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Z odwiedzin niestey nici...zagłodzony jamnik, bokserka ze złamaną nóżką i sunia z wodobrzuszem Bella...a no i Puzonik... za dużo tego:roll: Wstępnie mogę powiedzieć że podjadę tam w sobotę (jutro zawożę Puzonika do Ciechocinka na tymczas więc zapewne nie uda mi się już wstąpić do lecznicy)...sorki cioteczki:( Quote
basia0607 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Rozumię ! sprawa nie cierpiąca zwłoki.Ratujcie te biedy! dobrze chociaz ,że mają was. Quote
hanka456 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dzisiaj napewno dowiemy się tego co z bidami. Mam nadzieje, że będziemy mogły zrobić zdjęcia. Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :kciuki: żeby było jak najlepiej!!! Quote
basia0607 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czekamy na informacje i zastanawiamy sie jak sprawic aby Nela trafiła do nas najszybciej ! Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hanka i jak??? udało się odwiedzić psiaki? Quote
hanka456 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Po Nowym Roku, bedziemy miały kontakt pełny z p. doktorem i powie kiedy mozna wypisać psiaki z kliniki. W tej chwili wiemy , że dochodzą do zdrowia. trzeba jeszcze troszkę poczekać. Zdjęć niestety nie mogłyśmy zrobić. Duzo psiaków jest w tej chwili leczonych i pojawienie sie osób trzecich nie daje gwarancji pełnego spokoju innym po zabiegach. Quote
Moriaaa Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Za chwilkę maluchy będą musiały opuścić szpitalik...a Kunduś vel Bilbo vel Bratek nie ma domku:( Quote
hanka456 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Prosba o domek tymczasowy dla Bilbo. Pomożcie!!!!!!! Quote
Recommended Posts