Jump to content
Dogomania

Trójłapek Bratek...śliczny,młody...kaleki??? MA DOM!!!!:))))

Recommended Posts

Posted

Nie Karolciu..chłopak nie jest w gipsie..już sobie kuśtyka na tych swoich biednych łapkach.
Operacja będzie za 5 tyg...będzie polegała na usunięciu drutów z przedniej łapki.

• Replies 730
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiak pilnie szuka choćby tymczasu,ma czas do piątku!!! Bilbo jest chory i moze trafic do domku gdzie albo niema zadnych zwierząt albo zwierzeta były zaszczepione przeciwko chorobom zakaźnym, w tym przeciw kaszlowi kynylowemu przynajmniej 3 miesiace temu.
Pomóżcie!!!

Posted

Małyskrzat, Bratek vel Bilbo jeszcze w szpitalu.
Pieniążki możesz wpłacić ma konto fundacji

FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
ul. Naruszewicza 15/179
93-161 ŁÓDŹ
Bank PKO BP 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246

Z góry bardzo dziękujemy:)

Posted

Tak, w sunieczce od razu zakochali się Ci ludzie o których wspominałam..ma u nich jak w raju...pani przez pierwsze dni spała z malutka na podłodze:eviltong: żeby się maleństwo nie stresowało:)
Teraz już grzeje doopcie pod kołderką i pancia też może w końcu się normalnie wyspać:) Malutka zadziwiła Państwa i mnie (po koncercie jaki dała u mnie w domu) że wogóle u nich nie szczeka...aha...a jako niania do maleństwa przychodzi babcia Państwa żeby maleństwo same w domku siedzieć nie musiało (choć dzielnie znosi samotność)...dobrze ma laleczka:) Czeka nas w najbliższym czasie wizyta u weta, malutkiej zrobiła się przy bliźnie jakaś gulka, ale wczoraj pytałam weta i to prawdopodobnoie jakiś przesięk po nici czy cośtam...w każdym razie nic poważnego.

Biblbo SZUKA DOMKU!!!!:placz::placz::placz:

Posted

baaardzo sięcieszę, że suni ma jak w niebie :multi: :loveu: a ta gulka to może być odczyn alergiczny od szwa - moja Luna miała tak po sterylce, ale to nic poważnego :kciuki:

Bilbusiiuuuu niech Cię ktoś pokocha!!!!!!!