masienka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Najbardziej kocham dogomanie jak moge juz "pozdejmowac" netowe ogloszenia :loveu::loveu::loveu: Bratus kochanie:loveu:, zasluzyles na najlepszy domek na swiecie. a my czekamy do piatku na wiesci i konkrety;) Quote
luka1 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Orany ale się wystraszyłam, że Bratek wrócił - zmieńcie tytuł Quote
szajbus Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ja cie kręce!!!!!!!!!!!!!!!Przyznaje się bez bicia, zę nie trzymałam kciuków, bo miałam awarie kompa. Bardziej myslałam nad mordem na moim mechaniku, który z dnia na dzień odkładał wizytę. Dzis odpalam kompa i co widze??????????????? Kurde, nie mogę, normalnie rozpiera mnie taka radocha, że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Quote
Kanzaj Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No to chyba tytuł można już zmienić... Quote
hanka456 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Rozmawiałam z nową Pania Bratka, powiedziała tak: Sprawia nam tyle radochy, że nie jak to powiedzieć, Mamy z nim ubaw w domu, chce byc ciągle głaskany i całowany, ustawił kota ale go nie krzywdzi. Został wykapany i byl u fryzjera, ma nową piekna modna koafiurę. Quote
Niewiasta_21 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Bratuś,bądź grzeczny i nie ruszaj kotka :loveu: Quote
Recommended Posts