gallegro Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='sylwija']a dzisiaj Pani (od Ninki :)) dzwoniła tylko po to, żeby powiedzieć, że wszystko ok, że jest wspaniale :)[/QUOTE] Wygląda na to, że możemy odetchnąć ;-). Quote
andegawenka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 No to wypuszczamy powietrze powolutku Quote
pikola Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='andegawenka']No to wypuszczamy powietrze powolutku[/QUOTE] Tak,powolutku mozna.. Quote
sylwija Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 ja ro chyba nigdy całkiem całkiem nie będę pewna ;) ale jest ok :) no i Nineczka szczęśliwa i radosna, i Vera radosna i szczęśliwa :) I niech tak zostanie ;) Quote
andegawenka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='sylwija']ja ro chyba nigdy całkiem całkiem nie będę pewna ;) ale jest ok :) no i Nineczka szczęśliwa i radosna, i Vera radosna i szczęśliwa :) I niech tak zostanie ;)[/QUOTE] Amen:).......... Quote
sylwija Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 jeszcze pokażę 'Gwiazdę' na ulotce FAM :) [IMG]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/64270_10151227216377610_1855235481_n.jpg[/IMG] Quote
andegawenka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='sylwija']jeszcze pokażę 'Gwiazdę' na ulotce FAM :) [/QUOTE] a uwierza że to ten sam pies?:loveu: Quote
inga.mm Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 na takim zestawieniu dopiero widać wielką przemianę Quote
gallegro Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 No cóż, metamorfoza Very może w wymierny sposób przyczynić się do kolejnych akcji pomocowych na rzecz równie biednych psiaków. Widok zaś tej ślicznej suni, zapewne napawa dumą zarówno jej dobroczyńców, jak i obecnych opiekunów. Piękna z niej psica... A jak ma się jej towarzyszka niedoli, Ninka? Quote
sylwija Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='gallegro'] A jak ma się jej towarzyszka niedoli, Ninka?[/QUOTE] dobrze jest :) całkiem spokojna, choć dość stróżująca się zrobiła ;) bardzo już związana ze swoją rodzinką. Ale jak właśnie ktoś do drzwi zewnętrznych się zbliża, to powarkuje.. Głownie jest Pana Maćka, z nim tylko najbardziej lubi wychodzić na dwór, Pan jest duży i miły, i chyba daje jej poczucie bezpieczeństwa. I jeszc ze ładnie do niej mówi, co Ninka uwielbia. Pani też bardzo z Ninki zadowolona, bo jest grzeczna i spokojna :) Z kotem stosunki są poprawne, o zabawie nie ma ma mowy, bo kocurek ma już 20 lat, ale jest ok :) Quote
handzia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Chciałam zaprosić ciotki i wujków na wątek suni w typie husky z naszych okolic. Bardzo proszę, zajrzyjcie... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240504-Sunia-w-typie-hysky-uwi%C4%85zana-na-wiejskim-%C5%82a%C5%84cuchu-b%C5%82aga-o-pomoc-"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...82aga-o-pomoc-[/URL]!!!!!!! [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/713/dsc0217aa.jpg/"][IMG]http://img713.imageshack.us/img713/2952/dsc0217aa.jpg[/IMG][/URL] Quote
jostel5 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Wygląda prawie tak jak Vera na początku swojej drogi do szczęśliwego życia... Quote
sylwija Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Nineczka znów szuka domu. pół roku w nowym domu, poczuła się pewnie i coraz większe ma oczekiwania, jest energiczna, za mało tu ruchu ma potrzebuje się wyhasać, a spacery to dla niej za mało.. Quote
Macia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Szok... A miało być tak dobrze. Jakby co mogę dla niej wykupić pakiet ogłoszeniowy. Jeszcze tylko tego brakowało... Quote
andegawenka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Nie umiem sie już cieszyć jesli piesek znajdzie nowy DS:roll: Quote
sylwija Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 na początku było bardzo dobrze, pokochali ją, tylko ona jak coraz pewniejsza się robiła, to coraz bardziej taka.. nakręcona.. już jej spacery z p.Mackiem przestały wystarczać. on jest młoda i ma dużo energii, musi się wyszaleć z innym psem, ewentualnie ktoś musi z nią pobiegać.. no i np. dzisiaj, jak poszli na zakupy i wrócili, to pogryzła koc cały - myślę, ze zaczęła się frustrować, bo nie miała takich skłonności nigdy.. Macia - jakbyś mogła, to będę wdzięczna. dzisiaj umówiłam się, ze do pani oddzwonię i ustalimy, co dalej.. podobno też strasznie ciągnie na smyczy.. Quote
Livka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 nie będę nikogo oceniać, powody dla mnie raczej nie wystarczające żeby pozbywać się psa ... Quote
andegawenka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) :shake:............................:-( Edited May 14, 2013 by andegawenka Quote
Macia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Pakiet zamówiony tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243044-OG%C5%81OSZENIA-szybko-tanio-solidnie-Edycja-7-Dla-Ibisa-i-Terego-do-31-05-godz-20?p=20835063#post20835063[/url] Od razu wpłacę jak dostanę numer konta, jak będziesz miała chwilę to wstaw sunię. Quote
sylwija Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 dziękuję [B]Macia [/B]:loveu: ja widziałam, że na początku było bardzo dobrze -byłam, widziałam jak Ninka się zachowywała, jak się czuła, jak ją traktowali, jak się do niej odnosili ale na początku ona też była trochę niepewna.. teraz wiosna, więc też ma wiećej energii, ona jest młodziutka, u nas bardzo szalała z psami na początku w Warszawie spacer dla niej -to było głownie załatwienie potrzeb fizjologicznych, a im dłużej, tym bardziej staje się na pewno sobą. jestem w stanie sobie to wyobrazić.. a pies, który potrzebuje dużo ruchu - to się u niego nie zmieni, a państwo nie będą w stanie jej tego zapewnić. tak naprawdę musieliby z nią gdzieś chodzić, gdzie mogłaby spożytkować całą energię z innymi psami więc najlepiej jakby mogła zamieszkać w domu z ogródkiem, czy z innym psem, czy z aktywnym człowiekiem Quote
andegawenka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Sylwija jestem po prostu rozżalona......przejdzie mi :roll: Quote
Recommended Posts