Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&S napisał(a):
Z wielką przyjemnością spotkałabym się z Nutusią i Bajką (nawet o tym myślałam, ale nie miałam smiałości.....)

Alez tam , Nutusia to cudowna osoba i chetnie przyjmuje u siebie w domu Wszystkich Gosci, zadzwon prosze do Nutusi telefon ten sam co w tekscie do ogloszen:)Teraz Nutusia do poniedzialku wlacznie jest na tzw. zwolnieniu lek. wiec nie bedzie Jej czesto na Dogo bo ma slaby zasieg internetu.

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tayga napisał(a):

Natusiu... Bajka była zakropiona Fiprexem. na tym naszym zadupiu nic innego nie dostałam. Zamówiłam Advocate u weta i nawet przyszedł... dzień po wyjeździe Bajki.

Tayga czy mozesz napisac kiedy Bajka miala aplikowany Fripex?Pytam w imieniu Nutusi, ktora serdecznie Wszystkich pozdrawia:)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Dostalismy fakturé od Magdy L. z Sowiej Woli. Nie bylo nicka, to od Was moze za sterylké?

Tak, faktura jest opisana z tyłu(Sunia z Gubina) kwota 300zl, Lecznica "Mastif" - Nowy Dwor Mazowiecki.

Posted

Jakoś się połączyłam, ufff....
Dzięki za przelew - zawsze to lepiej mieć u Doktora czyste konto ;)
Bajkonur miewa się świetnie. Dziś tak szalały we trzy w ogrodzie, że o matkooooooo.... Ja staram się jak najwięcej leżeć, bo wtedy moje napady kaszlu są o wiele mniej dokuczliwe, ale moje psy to wersja: "Kaśka przyszła, Mańka wyszła...", więc co i raz latam jednych wypuszczać, drugich wpuszczać. No i od czasu do czasu muszę jednak sprawdzić co robią. Rano wypuściłam wszystkich do ogrodu, przysnęłam na godzinkę i już wełniany chodnik z Arabii Saudyjskiej (prezent od mojej Przyjaciółki) fruwa po ogrodzie. Widocznie szkodniki myślały, że jest... LATAJĄCY!!!!! ;)
I jeszcze kilka fotek wieczornie przesyłamy z pozdrowieniami od bajecznej Bajeczki :)

Jesienne klimaty

Trochę się boję i nie lubię, ale za Tobą pójdę, co mi tam!

"Święta" trójca...

Co Wy fajnego widzicie w tym ogrodzie?!!?!?!?!?

Posted

Bajeczna Bajka wspaniale prezentuje się w jesiennej scenerii :lol:.
Widać w spojrzeniu resztki niepewności, zagubienia, nie ujmują nic z jej urody, ale wierzę, że szybko znikną z jej pyszczka.

Posted

wykrywka napisał(a):
Bajeczna Bajka wspaniale prezentuje się w jesiennej scenerii :lol:.
Widać w spojrzeniu resztki niepewności, zagubienia, nie ujmują nic z jej urody, ale wierzę, że szybko znikną z jej pyszczka.

to prawda...
ale prześliczna mimo leku i niepewności w oczkach !

Posted

Natusiu, wysłałam Ci dzisiaj 102 zł z bazarku cegiełkowego. Możesz to potwierdzić na wątku bazarku. Dzięki :).
A Bajka jest cudowna. Warto walczyć o te wszystkie psiaki, prawda dziewczyny? ;)

Posted

Goldenku, bardzo dziękuję! Oczywiście potwierdzę jak tylko dojdą - proszę tylko o link, bo chyba gdzieś mi umknął...:(
Na zdjęciach z ogrodu większa niepewność w oczach niż w domu. Dom jest... bezpieczniejszy :) Ona w ogóle jest taka "dostojna". To już chyba nie jest smutek!
A dziś mamy kłopot. Po porannym brykaniu w ogrodzie, Bajeczka wróciła kulejąc na tylną łapkę. Niby czasami ją stawia, ale też nosi w górze, w jakiś taki nienaturalny sposób. Nie ma przebacz - Pańcio wróci z pracy i będzie miał wycieczkę do Doktora :(

Posted

Nutusia napisał(a):

A dziś mamy kłopot. Po porannym brykaniu w ogrodzie, Bajeczka wróciła kulejąc na tylną łapkę. Niby czasami ją stawia, ale też nosi w górze, w jakiś taki nienaturalny sposób. Nie ma przebacz - Pańcio wróci z pracy i będzie miał wycieczkę do Doktora :(

Może coś jej wlazło w lapkę, jakiś kolec, albo inna zaraza........oby to nic poważnego:shake: