Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Dziewczyny czy my damy radę finansowo utrzymać na SGGW takiego olbrzyma??? To będą spore koszty z tego co widziałam na poprzednich wątkach a absolutnie nie chcę żeby Emir znowu została sama z problemem...(tak jak było to w przypadku Rubina)...poza tym co zrobimy jak po 10 dniach okaże się że psiak nie ma gdzie iść??? Zawieziemy go spowrotem do schronu...wszystkie hotele na święta przepełnione....a to jest naprawde olbrzymie psisko, a nie jakiś tam malutki kundelek którego "gdzieś się upchnie". Ciężko jest znaleźć teraz miejsce dla malucha...to jak gdziekolwiek upchniemy smoka???:( Ja psiaka do Wawy mogę zawieźć ale obawiam się że jak tylko będzie bezpieczny, równie szybko każdy nim zapomni:( Quote
Krysiam Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tu chodzi o jego życie; jak jeszce trochę poczekamy to problem pewnie sam sie rozwiąże :placz: Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='maciaszek']Przyznaję, że koncepcja hoteliku w tym momencie nie jest najmądrzejsza i najlepsza :( Jeśli nikt go nie weźmie do domu (Marlena staje na głowie, żeby znaleźć dla niego tymczas wsród swoich bliskich. Jutro powinno być coś wiadomo), to trzeba go jak najszybciej zawieźć do SGGW. Emir rzeczywiście dobrze rzecze. W razie czego simbik oferowała transport, a wszyscy się zrzucimy na leczenie i lokum dla Szkielecika :) :loveu: ==>GoWa Tytuł skarpety: "dla Szkielecika". Można już wpłacać.:multi: Czy już coś wiadomo u MArleny ? Quote
Kar0la Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Chyba potrzebne są konkretne deklaracje kto, ile i czy jedorazowo czy też przez jakiś czas zobowiązuje się wpłacać jakąś kwotę na Szkielecika. Bedzie wiadomo ile jest pieniędzy i na ile to wystarczy. Czy ktoś wie jaki jest dzienny koszt utrzymania na SGGW? Quote
Guest Jacol123 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Biedny wielki pies! Porozglądam się po znajomych, którzy mają dobre serducha. Może będą mogli wspomóc finansowo tego wielgachnego psiaka. Koniecznie potrzebna mu natychmiat pomoc medyczna i ciepły kąt. Nie do wiary, jak można tak zagłodzić psa?:shake: Quote
emir Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 POTRZEBUJĘ NATYCHMIAST KONTAKT I INFORMACJĘ: GDZIE JEST PIES!! Możemy DZISIAJ lub JUTRO zabrać go z Łodzi do Kliniki SGGW w W-wie; będzie potrzebna zbiórka na pokrycie kosztów jego leczenia. Proszę o pilny kontakt telefoniczny osoby, które mają informację GDZIE JEST PIES; Kto go nam wyda i skąd; tel 601 300 726 EMIR Quote
Aaliyah1981 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Moriaaa napisał(a):Psiak przyszedł do schronu z tego co wiem z interwencji...czyli błąkał sie po ulicach Łodzi. To naprawdę olbrzymie psisko..ma byc dokarmiany, ale w jego stanie i przy tej pogodzie, na pewno zaraz się coś przypałetą...boksy kwarantanny całe zagilone:( moriaa nie jestem pewna ale tego pieska chyba probowala zlapac pare dni temu Renatka pisala mi o nim w sms-e ze nie udalo im sie go zlapac !pies sie blakal po ulicy Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Wiem..mi też pisala. T ten psiak. Wszystko już ustalone. Wyjmuję psiaka ze schronu, przyjeżdża po niego wolontariuszka EMIR:) Trzymać mi tu teraz kciuki żeby chłpaka wydali. Quote
Kar0la Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No to trzymamy. :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kar0la']Chyba potrzebne są konkretne deklaracje kto, ile i czy jedorazowo czy też przez jakiś czas zobowiązuje się wpłacać jakąś kwotę na Szkielecika. Bedzie wiadomo ile jest pieniędzy i na ile to wystarczy. Czy ktoś wie jaki jest dzienny koszt utrzymania na SGGW? JA wpłaciłam 100zł Deklaruję 100zł co miesiąc. Chyba, że moja suczka zacznie znowu chorować, to trochę mniej-niestety:oops: do 50zł. Decyzje PILNIE potrzebne!! Kto jeszcze zdeklaruje ? Quote
pati Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 on nie ma jeszcze imienia moze skoro wielki jak smok nazwijmy go DRAGON czyli smok co wy na to? Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Moriaaa']Wiem..mi też pisala. T ten psiak. Wszystko już ustalone. Wyjmuję psiaka ze schronu, przyjeżdża po niego wolontariuszka EMIR:) Trzymać mi tu teraz kciuki żeby chłpaka wydali. Teraz, info do znajomych:evil_lol: , KTO jeszcze się zdeklaruje na wpłaty :lol: i ( żeby NIKT nie zrozumiał że się rządze :cool3::eviltong: ) może w temacie podać że PIENIĄŻKI potrzebne!!! Quote
Aaliyah1981 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Moriaaa napisał(a):Wiem..mi też pisala. T ten psiak. Wszystko już ustalone. Wyjmuję psiaka ze schronu, przyjeżdża po niego wolontariuszka EMIR:) Trzymać mi tu teraz kciuki żeby chłpaka wydali. aha bo ja jej fotki wyslalam z zapytaniem ale jak ten to spoko !moriaa a co ty na to zeby dac artykul w gazecie z fotkami ale taki porzadny!??/a nie zwykle ogloszenie !pisza ostatnio w piatkowym ekspressie takie bzdury moge sie z kims wyg\brac do redakcji i przekonac Quote
Beata R Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 pati napisał(a):on nie ma jeszcze imienia moze skoro wielki jak smok nazwijmy go DRAGON czyli smok co wy na to? MNIE SIĘ PODOBA:p Quote
netti1 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 dziewczyna chetna pomóc w transporcie zaraz sie tu odezwie Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Załatwiam transport...może się uda żeby mi schron psiaka przywiózł. Bo ja do 16 bez samochodu...a do 16 schron... Quote
GoniaP Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='emir']POTRZEBUJĘ NATYCHMIAST KONTAKT I INFORMACJĘ: GDZIE JEST PIES!! Możemy DZISIAJ lub JUTRO zabrać go z Łodzi do Kliniki SGGW w W-wie; będzie potrzebna zbiórka na pokrycie kosztów jego leczenia. Proszę o pilny kontakt telefoniczny osoby, które mają informację GDZIE JEST PIES; Kto go nam wyda i skąd; tel 601 300 726 EMIR Czy ktoś odpowiedział Emir na Jej pytanie??? Czy on jest w łódzkim schronisku? Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Gosia...spokojnie....już wszystko ustalone...dzwonilam:cool3: Quote
doddy Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jak dla mnie z ras to on jest najbardziej podobny do ałabaja niekopiowanego. Jak pies nie będzie musiał wymagac już opieki weterynaryjnej mogę załatwić hotel za 300zł miesięcznie pod Warszawą, ale musiałyby koniecznie na 100% być na to pieniądze. Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Doddy napisz do mnie na gg..plissss Quote
doddy Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 NIe mam gg w tym kompie i zaraz wychodze do pracy. Napisz pw to póxniej odczytam. Quote
Moriaaa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Więc tak....wszystko załatwione. Psiaka przywiezie mi do domu schronisko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: i już u mnie pczeka na transport do Wawy...jeżeli mi sie w drzwiach zmieści:eviltong: Quote
pati Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :multi: psiak bedzie juz dzos pod opieka :multi: czyli moze zostac Dragon :cool3: Quote
Recommended Posts