Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Węgiełkowa dostała dziś prezent. W kojec, który był zostawiony na sunię, ktoś zostawił młodziutkiego pieska w typie Manchester Terrier. Piesek ma obcięty ogonek. Jest czarny podpalany.
Zdjęcia za chwilę.
Resztę opowie już Wam Węgiełkowa osobiście.

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile on moze miec? Pierwsze wrazenie co do charakteru?

Stracilismy psiaka z belna, ktory mial isc do domu jutro... Zaproponuje panu tego dobka...

Posted

[quote name='Linssi']Ile on moze miec? Pierwsze wrazenie co do charakteru?

Stracilismy psiaka z belna, ktory mial isc do domu jutro... Zaproponuje panu tego dobka...[/QUOTE]
Moim zdanie około pół roku. Rezolutny, mało bojaźliwy, pieszczoch, lubi koty.

Posted

[quote name='Isiak']W dziale "Przygarnę psa" ktoś szuka dobermanowatego pieska lub suczki. Odeszła im stareńka dobermanka.[/QUOTE]
Isiak, nie mogę znaleźć-jaki tytuł ma to ogłoszenie?

Posted

Bardzo proszę o pomoc finansową na hotel dla dobcia. Zapłaciłam dziś Ginn 200zł za najbliższy miesiąc w hotelu.
Kolejne 200zł będzie potrzebne za hotel od jutra dla suni albinkowej nr 1, która będzie miała jutro sterylkę. Nie może wrócić do miejsca, gdzie obecnie przebywa.

Trochę to dużo dla mnie, więc proszę Was o ewentualne deklaracje na przyszłe miesiące hotelu dla tych dwóch psiaków.

Posted

Bidulka wyrzucili na takim parkingu na odludziu, gdzie koczuje mała suczynka, na która dziewczyny polują. Postawiły jej taką prowizoryczną budkę i kiedy dzisiaj pojechały tam na akcję łapania suni, znalazły w tej budce przemarznietego, wygłodzonego szczeniorka.
Mam nadzieję,że szybko znajdzie domek, tylko jakies lepsze fotki by sie przydały do ogłoszeń.
Ginn byłabys w stanie zrobić?

Linssi , myslę,że dobrze, że ten facet go nie chciał, bo on szukał psa do budy, a taki dobcio do budy sie nie nadaje.

Posted

Trzeba by poszukać, na razie podnoszę szczeniorka.
Musi podziękowac koleżance, która przez niego następną noc bedzie spędzac samotnie ,na tym zimnie:(.

Posted

Szczenior jest żywe srebro - kiepskie nasłonecznienie. Nie sądzę abym sama zrobiła lepsze zdjęcia. Potrzebna druga osoba lub lepszy aparat.

Posted

Dziewczyny, można wejść przez mój banerek w watek Nuki i Niko. Tam się trochę dobermanowych fanek pojawiło, bo Mortes dokarmiała dobermana i szukała czegoś dla niego. Psiak juz pojechał z kumplem swoim do hoteliku jakiegos.....:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...