Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Popieram :)

A mordkę to Ty masz śliczniutką maluchu dobkowy :)[/QUOTE]
Hm, hm, "maluchu dobkowy, kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce":lol:

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Popieram :)

A mordkę to Ty masz śliczniutką maluchu dobkowy :)[/QUOTE]
Dlaczego tylko mordkę a sylwetka to, przepraszam, co?
Dajcie mu ładne ogłoszenia i powinien pójść jak świeże bułeczki.

Posted

[quote name='wegielkowa']Być może ciut mniejszy będzie. Ale te łapiska takie dłuugie ma.
Savahna:buzi:[/QUOTE]

A moim zdaniem może być dużo mniejszy - zależy ile teraz sobie liczy.

Posted

[quote name='savahna']Ogłaszam Albinka na mazowieckie.Marnie mi idzie bo cos mi internet rozłacza, ale pakiecik mu zrobie, jak nie dam rady całego dzisiaj to jutro dokończę:lol:
http://www.morusek.pl/ogloszenie/77277/ALBIN-szesciomiesieczny--szczeniak-mieszaniec-oddam/
On docelowo duzy będzie? Taki faktycznie dobciowaty?
Savanno miła, przyciśniesz pedał gazu, żeby ten gówniarz szbko dotarł do "celu"?
Dopóki nie wyjedzie cała moja trójka od Ginn, to nie mogę wspomagać żadnego innego zwierzaka na dogo.

Posted

[quote name='wegielkowa']Savanno miła, przyciśniesz pedał gazu, żeby ten gówniarz szbko dotarł do "celu"?
Dopóki nie wyjedzie cała moja trójka od Ginn, to nie mogę wspomagać żadnego innego zwierzaka na dogo.
Mały "dominant", jak to facet, zero kompleksów. Upatrzył sobie psa ze trzy razy większego od siebie i gwałci go non-stop.
Z każdym psem się zaprzyjaźnia, wszędzie go pełno. Na każde zawołanie jest przed innymi i nie da sobie wytłumaczyć, że to nie o niego mi chodziło. Jest absolutnie "pierwszy".
Czy on nie będzie kastrowany?

Posted

[quote name='Ginn']
Czy on nie będzie kastrowany?
Ginn, oczywiście, że będzie, tak ja ustaliłyśmy.
Chciałyśmy zabrać Sabcię i dominanta razem do weta, bo wiesz, żeby jednym transportem. Jeśli sukę można już ciachnąć to umówię się z wetem. Wczoraj dzwoniłam i w każdej chwili możemy psy zawieźć.
Ale jeśli uważasz, że najpierw szczeniak, apotem sunia to OK. Napisz.

Posted

[quote name='wegielkowa']Ginn, oczywiście, że będzie, tak ja ustaliłyśmy.
Chciałyśmy zabrać Sabcię i dominanta razem do weta, bo wiesz, żeby jednym transportem. Jeśli sukę można już ciachnąć to umówię się z wetem. Wczoraj dzwoniłam i w każdej chwili możemy psy zawieźć.
Ale jeśli uważasz, że najpierw szczeniak, apotem sunia to OK. Napisz.
Ja wiem, że to dla Was drożej ale sunia nie wiadomo jak długo będzie dochodzić do siebie a dobek sam się męczy swoją nadpopudliwością i męczy innych. W końcu któryś nie wytrzyma i go podtarmosi.
O to mi tylko chodzi.

Posted

savahna napisał(a):
Mam nadzieje,ze nie myßlisz o Albinkach?!!!:cool3:

Gdybyś była Chińczykiem to tak, zrobiłabym Albinki a'la królik, ale chyba nie jesteś, więc to będzie inne menu.
Nie kuciak, nie....

Posted

[quote name='wegielkowa']Ginn, jutro o 7.15 zabieram Albinka do kastracji.

zabiorę go dziś ok 22.00, jeśli Ginn będziesz tak dobra i otworzysz mi drzwi o tak późnej porze.
Roszpuna załatwiła nocleg Albinowi u kochanej Inci. Dzięki. Matko jedyna, ile tych "łapówek" dla Łapówek muszę szykować za te pomoce :razz:.

Posted

[quote name='wegielkowa']zabiorę go dziś ok 22.00, jeśli Ginn będziesz tak dobra i otworzysz mi drzwi o tak późnej porze.
Roszpunka załatwiła nocleg Albinowi u kochanej Inci. Dzięki. Matko jedyna, ile tych "łapówek" dla Łapówek muszę szykować za te pomoce :razz:.

Bądź tak miła i nie kalecz mojego nicku ;) Plizzzz

Roszpunka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...