Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecież to nie jest doberman!! W życiu bym tak nie pomyślała :crazyeye:
Pisząc doberman zniechęcacie tylko ew. domy :shake:
To że ma krótki ogonek i cz-p umaszczenie to od razu ma być dobkiem? eee

Posted

Mam zamiar Go jutro ogłosić,węgielkowa ochrzciła go Albin ;)
To jak mam go w końcu ogłaszać jako dobka czy szczeniaczek kundelek?
ogłoszę go na razie z tymi zdjęciami co sa ,a jak będą lepsze to się ponowi.

Posted

Rudzia, a to?
[quote name='Linssi']Niestety pan odpisal, ze boi sie dobermanow :([/QUOTE]

Ja bym napisała o kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce :loveu:

Posted

[quote name='anetta']Rudzia, a to?

[/QUOTE]

Pan boi się dobkow, bo ostatnio u niego w miejscowosci ponoc byla jakas zadyma z dobermanami. Ludzie maja dziwne uprzedzenie, ale jest szansa, ze zglosilby sie jakis milosnik rasy ;)

Posted

[quote name='erka']Można go ogłaszać , jako mix dobka. Myślę,że jednak to zwiększy jego szanse, niz gdyby mał byc zwykłym kundelkiem;).[/QUOTE]

[quote name='anetta']
Ja bym napisała o kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce :loveu:[/QUOTE]
Jak mozna przypuszczac na jednym pakiecie ogłoszeń pewnie sie nie skończy. Agata ogłosi jako mix dobka ja jako kundelka,,,czas pokaże co zadziała....
Tak na prawdę to nigdy nie wiadomo....Za ludźmi nie trafisz.....;)

Posted

[quote name='anetta']Rudzia, a to?

Ja bym napisała o kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce :loveu:[/QUOTE]

Wyjątek potwierdzający regułę , tzn ja wiem nieobiektywna jestem jako dziecko miałam dobka i kocham je z całego serca ...
a ludzie boją się różnych psów .

Posted

Ginn, jak bedzie teraz ładna pogoda, to może uda się Albinowi jakies fotki cyknąć na zewnątrz?

Ukazała sie jakas wzmianka w Wyborczej o psiaku, ale niestet bez zdjęcia, na razie bez odzewu.

Posted

[quote name='erka']Ginn, jak bedzie teraz ładna pogoda, to może uda się Albinowi jakies fotki cyknąć na zewnątrz?

Ukazała sie jakas wzmianka w Wyborczej o psiaku, ale niestet bez zdjęcia, na razie bez odzewu.[/QUOTE]
Jeśli będzie jutro pogoda to zrobię zdjęcia.

Posted

Albinku, mój kochany mixie dobermana:oops:, a według innych "kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce":razz:, proszę Cię postaraj się i wyfruń już z gościnnego domu Ginn:roll:.
Potrzebę taką mam wielką.

Posted

[quote name='wegielkowa']Albinku, mój kochany mixie dobermana:oops:, a według innych "kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce":razz:, proszę Cię postaraj się i wyfruń już z gościnnego domu Ginn:roll:.
Potrzebę taką mam wielką.[/QUOTE]

Popieram :)

A mordkę to Ty masz śliczniutką maluchu dobkowy :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...