Linssi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Savahna to dwa rozne psy. Ten dobus to jeszcze szczenie, a ten od Mortes jest dorosly.
savahna Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Nie, no ja wiem,że to dwa różne psy , ale chyba szukają dziewczyny kontaktu ze środowiskiem dobkowatym, a tam jest parę dziewczyn....;)
Linssi Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 aaaa, bo mowilas cos o zdjeciach i dlatego sie zasugerowalam ;)
anetta Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Przecież to nie jest doberman!! W życiu bym tak nie pomyślała :crazyeye: Pisząc doberman zniechęcacie tylko ew. domy :shake: To że ma krótki ogonek i cz-p umaszczenie to od razu ma być dobkiem? eee
Roszpunka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zajrzyjcie do suniek, którym do budki podrzucono młodziaka z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/216086-Dwie-siostry-porzucone-na-parkingu-ko%C5%82o-Kielc-potrzebuj%C4%85-pomocy...
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='anetta'] Pisząc doberman zniechęcacie tylko ew. domy :shake: [/QUOTE] E tam zniechęcają, dobki są cudowne wiele ludzi je uwielbia , a maluch do dobka podobny ;)
Agata P Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Mam zamiar Go jutro ogłosić,węgielkowa ochrzciła go Albin ;) To jak mam go w końcu ogłaszać jako dobka czy szczeniaczek kundelek? ogłoszę go na razie z tymi zdjęciami co sa ,a jak będą lepsze to się ponowi.
erka Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Można go ogłaszać , jako mix dobka. Myślę,że jednak to zwiększy jego szanse, niz gdyby mał byc zwykłym kundelkiem;).
anetta Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Rudzia, a to? [quote name='Linssi']Niestety pan odpisal, ze boi sie dobermanow :([/QUOTE] Ja bym napisała o kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce :loveu:
Linssi Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='anetta']Rudzia, a to? [/QUOTE] Pan boi się dobkow, bo ostatnio u niego w miejscowosci ponoc byla jakas zadyma z dobermanami. Ludzie maja dziwne uprzedzenie, ale jest szansa, ze zglosilby sie jakis milosnik rasy ;)
savahna Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='erka']Można go ogłaszać , jako mix dobka. Myślę,że jednak to zwiększy jego szanse, niz gdyby mał byc zwykłym kundelkiem;).[/QUOTE] [quote name='anetta'] Ja bym napisała o kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce :loveu:[/QUOTE] Jak mozna przypuszczac na jednym pakiecie ogłoszeń pewnie sie nie skończy. Agata ogłosi jako mix dobka ja jako kundelka,,,czas pokaże co zadziała.... Tak na prawdę to nigdy nie wiadomo....Za ludźmi nie trafisz.....;)
Agata P Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Albin ogłoszony na Kraków http://tablica.pl/oferta/albin-mlody-6-miesieczny-mix-dobermana-oddam-IDoDTN.html jutro mu zrobię na Katowice i może na nasze świętokrzyskie:diabloti:
savahna Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Agata P'] nasze świętokrzyskie:diabloti: Chyba mamy podobne poglądy......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
erka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Węgielkowa napisała o nim do Wyborczej, podobno jutro ma się ukazać artykuł, może będzie jakis odzew.
Rudzia-Bianca Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='anetta']Rudzia, a to? Ja bym napisała o kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce :loveu:[/QUOTE] Wyjątek potwierdzający regułę , tzn ja wiem nieobiektywna jestem jako dziecko miałam dobka i kocham je z całego serca ... a ludzie boją się różnych psów .
Agata P Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Albin ogłoszony na Katowice http://www.morusek.pl/ogloszenie/77070/Albin---mlody-6-miesieczny-mix-dobermana--oddam/ czy jest możliwośc zrobienia mu więcej fotek bo: 1.te są takie sobie:roll: a psiak fajny 2.na niektórych portalach jak powtarzają się zdjęcia to''wywala''i nie można zrobić temu samemu psu ogł. na kilka woj.
erka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ginn, jak bedzie teraz ładna pogoda, to może uda się Albinowi jakies fotki cyknąć na zewnątrz? Ukazała sie jakas wzmianka w Wyborczej o psiaku, ale niestet bez zdjęcia, na razie bez odzewu.
Ginn Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='erka']Ginn, jak bedzie teraz ładna pogoda, to może uda się Albinowi jakies fotki cyknąć na zewnątrz? Ukazała sie jakas wzmianka w Wyborczej o psiaku, ale niestet bez zdjęcia, na razie bez odzewu.[/QUOTE] Jeśli będzie jutro pogoda to zrobię zdjęcia.
wegielkowa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Albin rządzi wszystkimi psami u Ginn. Wykastrujemy go, jak tylko się da, jak najszybciej. Bardzo sympatyczny, młody psiak.
wegielkowa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Albinku, mój kochany mixie dobermana:oops:, a według innych "kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce":razz:, proszę Cię postaraj się i wyfruń już z gościnnego domu Ginn:roll:. Potrzebę taką mam wielką.
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='wegielkowa']Albinku, mój kochany mixie dobermana:oops:, a według innych "kundelku o ślicznej urodzie i sportowej sylwetce":razz:, proszę Cię postaraj się i wyfruń już z gościnnego domu Ginn:roll:. Potrzebę taką mam wielką.[/QUOTE] Popieram :) A mordkę to Ty masz śliczniutką maluchu dobkowy :)
Recommended Posts