Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie tak do końca nie wiem co z tą akcją...

rozmawiałam z Ewą i ona mi powiedziała, że jakoś chyba na wiosnę przjeżdża do schroniska firma i robi odpchlenie całego towarzystwa...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Właśnie tak do końca nie wiem co z tą akcją...

rozmawiałam z Ewą i ona mi powiedziała, że jakoś chyba na wiosnę przjeżdża do schroniska firma i robi odpchlenie całego towarzystwa...

aha, to w takim razie nici z plakatów? To może jakaś inna aukcja ?? Nie wiem, dajcie jakieś pomysły, jest już wiosna, trzeba działać :D :)

Posted

aha, to w takim razie nici z plakatów? To może jakaś inna aukcja ?? Nie wiem, dajcie jakieś pomysły, jest już wiosna, trzeba działać :-D :smile:

Sterylka z kastracja?

Posted

I proszę o info o La Negra. To co wiecie, wiek i cos o pannie, czy lagodna itd. Chcemy ją powstawiać gdzie się da. Niechce czekać kolejnego tygodnia. Moze by kto zadzwoinił do kierowniczki i się podpytał. :razz: Narazie kudłacza wstawiłam na forum De Luks i Mopomania.pl ( na brirdach)

Posted

Ty to chcesz mnie zdenerwować, znowu mi wydzielasz po jednym slicznym kudłaczu:mad:
Dawaj mi tu wszystkie.
No przepiekna, a jak jeszcze powiesz ze młoda sunia, to juz jestem, ugotowana;)

Posted

Nie wiem ile sunia ma latek,ale wygląda na młodą i miło poszczekuje, choć trochę nieśmiała....

jest jeszcze jedna,ale troszkę starsza kudłaczka - zazdrośnica i mała wredotka...wrzucić foto???

Posted

jak to cioteczko??? czy mamy nowe mamusie oprócz tej maleńkiej długowłosej ??

tu dla Laluny sunia... szara zazdrośnica:eviltong:
ale tylko takie foto mam, bo się strasznie kręci i gryzie Zośkę...

Posted

Narazie mi obfocić tą sunię i dowiedzieć się cos wiecej o niej.:cool3:
Szkoda ze nie ma jakiegoś podziału coby łatwiej ludziom szukać. Kudłate małe kudłate duze. Taki klucz. Ktoś chce łysego małego i ma już pod reką taki topic.
Ej marzy mi sie

Posted

Baffi jest na dużym wybiegu....(tym gdzie Garry)

wybieg z dużymi psami został zamieniony na wybieg z małymi psami, tzn. okazało się, że duże psy jednak nie mogą chyba być na wybiegu bo straszne tam walki odchodziły...więc wróciły do boksów...a na wybieg trafiły psy z klatek lisich (niektóre) np. Frido, Uno, pręgowany taki piesio, Dukat...i inne

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Baffi jest na dużym wybiegu....(tym gdzie Garry)

wybieg z dużymi psami został zamieniony na wybieg z małymi psami, tzn. okazało się, że duże psy jednak nie mogą chyba być na wybiegu bo straszne tam walki odchodziły...więc wróciły do boksów...a na wybieg trafiły psy z klatek lisich (niektóre) np. Frido, Uno, pręgowany taki piesio, Dukat...i inne

o nie.... Baffi... :-(:-( Już nie będzie mógł na spacer pójść !! :placz::placz:
On potrzebuje troche pracy, bo troszke sie boi człowieka...

Posted

matusz5 napisał(a):
o nie.... Baffi... :-(:-( Już nie będzie mógł na spacer pójść !! :placz::placz:
On potrzebuje troche pracy, bo troszke sie boi człowieka...

w ogóle jakoś nie odnajduje się na tym wybiegu...taki zagubiony, wystraszony...