cytrynka10 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 jest pare takich zdjec jak pies sie drapie :) :cool3: :cool3: Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 LALUNA napisał(a):Ta, nie macie na zdjeciu jakiegoś drapiacego sie psa ?:razz: mamy... Quote
LALUNA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nie widac ze sie drapie. Musi być bardziej widoczne aby było przemawiajace Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 LALUNA napisał(a):Nie widac ze sie drapie. Musi być bardziej widoczne aby było przemawiajace nom, ja tylko takie mam.... Quote
Aga_Mazury Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Właśnie tak do końca nie wiem co z tą akcją... rozmawiałam z Ewą i ona mi powiedziała, że jakoś chyba na wiosnę przjeżdża do schroniska firma i robi odpchlenie całego towarzystwa... Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Właśnie tak do końca nie wiem co z tą akcją... rozmawiałam z Ewą i ona mi powiedziała, że jakoś chyba na wiosnę przjeżdża do schroniska firma i robi odpchlenie całego towarzystwa... aha, to w takim razie nici z plakatów? To może jakaś inna aukcja ?? Nie wiem, dajcie jakieś pomysły, jest już wiosna, trzeba działać :D :) Quote
LALUNA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 aha, to w takim razie nici z plakatów? To może jakaś inna aukcja ?? Nie wiem, dajcie jakieś pomysły, jest już wiosna, trzeba działać :-D :smile: __________________ Sterylka z kastracja? Quote
LALUNA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 I proszę o info o La Negra. To co wiecie, wiek i cos o pannie, czy lagodna itd. Chcemy ją powstawiać gdzie się da. Niechce czekać kolejnego tygodnia. Moze by kto zadzwoinił do kierowniczki i się podpytał. :razz: Narazie kudłacza wstawiłam na forum De Luks i Mopomania.pl ( na brirdach) Quote
neverend Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 to ze sterylkami dobre... ciotka, zapytaj Agi co robic...ona czasem w tygodniu zagląda do schronu Quote
LALUNA Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Neverend a Ty coś mówiłaś ze masz zdjecia LA Negry?:razz: Quote
neverend Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 LALUNA napisał(a):Neverend a Ty coś mówiłaś ze masz zdjecia LA Negry?:razz: mam,ale brzydkie takie...potem wstawię...oki...teraz nie mogę.... Quote
Matusz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Wątek Aresa się przypomina, Ares przez nikogo nie odwiedzany :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38365 Quote
Aga_Mazury Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ostródo... bardzo proszę i tutaj bo chyba forum AFN nie czytacie :P na adres Cioteczki [email protected] o przesyłanie jakiś ładnych zdjęć naszych podopiecznych ze schroniska w Ostródzie... Ciotka porobi kilka ekartek na forum AFN dzięki :Rose: Quote
cytrynka10 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 cioteczko Lupe i jak bedziesz miała czas to mogła bys zrobic banerki Monki i Mundka Quote
neverend Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 LALUNA, patrz jaką ci kudłaczkę wynalazłam... Quote
LALUNA Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ty to chcesz mnie zdenerwować, znowu mi wydzielasz po jednym slicznym kudłaczu:mad: Dawaj mi tu wszystkie. No przepiekna, a jak jeszcze powiesz ze młoda sunia, to juz jestem, ugotowana;) Quote
neverend Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nie wiem ile sunia ma latek,ale wygląda na młodą i miło poszczekuje, choć trochę nieśmiała.... jest jeszcze jedna,ale troszkę starsza kudłaczka - zazdrośnica i mała wredotka...wrzucić foto??? Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 przybyło w schroniksu małolatów....sunie z małymi....niestety Quote
neverend Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jak to cioteczko??? czy mamy nowe mamusie oprócz tej maleńkiej długowłosej ?? tu dla Laluny sunia... szara zazdrośnica:eviltong: ale tylko takie foto mam, bo się strasznie kręci i gryzie Zośkę... Quote
Matusz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):przybyło w schroniksu małolatów....sunie z małymi....niestety ojejku... ile tych sun przybyło ??:razz: Quote
LALUNA Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Narazie mi obfocić tą sunię i dowiedzieć się cos wiecej o niej.:cool3: Szkoda ze nie ma jakiegoś podziału coby łatwiej ludziom szukać. Kudłate małe kudłate duze. Taki klucz. Ktoś chce łysego małego i ma już pod reką taki topic. Ej marzy mi sie Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Baffi jest na dużym wybiegu....(tym gdzie Garry) wybieg z dużymi psami został zamieniony na wybieg z małymi psami, tzn. okazało się, że duże psy jednak nie mogą chyba być na wybiegu bo straszne tam walki odchodziły...więc wróciły do boksów...a na wybieg trafiły psy z klatek lisich (niektóre) np. Frido, Uno, pręgowany taki piesio, Dukat...i inne Quote
Matusz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Baffi jest na dużym wybiegu....(tym gdzie Garry) wybieg z dużymi psami został zamieniony na wybieg z małymi psami, tzn. okazało się, że duże psy jednak nie mogą chyba być na wybiegu bo straszne tam walki odchodziły...więc wróciły do boksów...a na wybieg trafiły psy z klatek lisich (niektóre) np. Frido, Uno, pręgowany taki piesio, Dukat...i inne o nie.... Baffi... :-(:-( Już nie będzie mógł na spacer pójść !! :placz::placz: On potrzebuje troche pracy, bo troszke sie boi człowieka... Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 matusz5 napisał(a):o nie.... Baffi... :-(:-( Już nie będzie mógł na spacer pójść !! :placz::placz: On potrzebuje troche pracy, bo troszke sie boi człowieka... w ogóle jakoś nie odnajduje się na tym wybiegu...taki zagubiony, wystraszony... Quote
Recommended Posts