Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

neverend napisał(a):
oczywiście było miło:)
super - wielkie dzięki...
Poduchy widziałam już w pomieszczeniu za biurem...
śpi na nich Moris, Nelson i inne psiaki z biura kierowniczki...

to naprawde wspaniale ze maja ciepełko a ty Never nie w poznaniu

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewo zawsze wszystko jest mile widziane a teraz na zime wiec super poduchy tez wiec jesli jest taka mozliwosc to pewnie ze mozna o druga taka ture. o oczywiscie jutro wszystkie mozliwe psiaki beda wygłaskane w twoim imieniu sama o to zadbam:cool3: a co do szybkiej ii milego kontaktu to chyba przesadzilas my zawsze dla wszystkich tacy jestesmy oczywiscie dla tych którzy nam pomagaja a ty to zrobiłas tak bezinteresownie :loveu::loveu: psiaki napewno beda zadowolone z legowisk zawsze bedzie im troszke cieplej w doopcie :loveu::loveu: wiec jeszcze raz dziekujemy i mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy :loveu::loveu:

Posted

Ale to nie koniec ... Niedlugo dostarcze od MALGOSMALGOS kolejna... 12kg przeroznych ocieplaczy.. Z reszta zobaczcie sami :

"..Znajdziesz w niej dywaniki na podsciolke do
psich bud i cieple kocyki, badz tak dobra
i dopilnuj, zeby wszystko dotarlo do czworonoznych adresatow.
Jakos tak czuje sie pewniejsza, jak wiem, ze bedziesz miala na oku.

W paczce znajduje sie rowniez 6 opakowan folli
termicznej - jedna powinna starczyc na 2 budy,
ktora trzeba wylozyc podloge pod dywanikami
SREBRNA strona do gory.Ta folia reflektuje cieplo ciala i grzeje, a zarazem izoluje od zimnego podloza."

MALGOS dziekujemy bardzo !!! Jestes wielka

Posted

Dzisiaj jak czekałam na rodziców wyszłam już przed bramę schroniska i.... patrze a tam facet psa wypuścił z samochodu (owczarek niemiecki) ..ja od razu za telefon i numery rejestracyjne spisałam ( warszawiak) . Facet się odwraca, zobaczył mnie z komórką w ręku, zrobił taką minę ... wystraszył się ( no minę to miał taką wystraszoną) zawołał psa... spakował go i się szybko zwinął swoim samochodem. Odjeżdzając tak się patrzył przeraźliwie ...że ja nawet nie chce myśleć co "TEN DOBRY OPIEKUN" chciał zrobić swojemu pupilowi ...ehhh

Posted

Sunia która jeszcze nia ma watku.Jest w tym pokoju co Prezesik.(Padus) Wzrostem do kolana (mierzyłam), sympatyczna, ładnie pozuje do zdjęc, straszny żarłok.

Posted

Buster - trzeba założyc wątek. Never przepraszam za zatrzymanie Cię z robieniem jego wątku ale czekam dalej na szczegółowe informacje od jego byłej właścicielki. ...i się chyba nie doczekam :( więc jak chcesz to j moge zalozyc wątek no chyba ze ty tak jak wczesniej chcaials ale to juz jak chcesz.

Posted

MalagosMalagos...
WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKIE DZIĘKUKUJEMY ZA PREZENTY DLA PSIAKÓW.....BAAAAAAAAARDZO :ROSE:

kOCYKI, CHODNICZKI...wszystko piękne i bardzo się przyda naszym maleństwom...i nie tylko...