cytrynka10 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 neverend napisał(a):oczywiście było miło:) super - wielkie dzięki... Poduchy widziałam już w pomieszczeniu za biurem... śpi na nich Moris, Nelson i inne psiaki z biura kierowniczki... to naprawde wspaniale ze maja ciepełko a ty Never nie w poznaniu Quote
cytrynka10 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ewo zawsze wszystko jest mile widziane a teraz na zime wiec super poduchy tez wiec jesli jest taka mozliwosc to pewnie ze mozna o druga taka ture. o oczywiscie jutro wszystkie mozliwe psiaki beda wygłaskane w twoim imieniu sama o to zadbam:cool3: a co do szybkiej ii milego kontaktu to chyba przesadzilas my zawsze dla wszystkich tacy jestesmy oczywiscie dla tych którzy nam pomagaja a ty to zrobiłas tak bezinteresownie :loveu::loveu: psiaki napewno beda zadowolone z legowisk zawsze bedzie im troszke cieplej w doopcie :loveu::loveu: wiec jeszcze raz dziekujemy i mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy :loveu::loveu: Quote
sisia0 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ale to nie koniec ... Niedlugo dostarcze od MALGOSMALGOS kolejna... 12kg przeroznych ocieplaczy.. Z reszta zobaczcie sami : "..Znajdziesz w niej dywaniki na podsciolke do psich bud i cieple kocyki, badz tak dobra i dopilnuj, zeby wszystko dotarlo do czworonoznych adresatow. Jakos tak czuje sie pewniejsza, jak wiem, ze bedziesz miala na oku. W paczce znajduje sie rowniez 6 opakowan folli termicznej - jedna powinna starczyc na 2 budy, ktora trzeba wylozyc podloge pod dywanikami SREBRNA strona do gory.Ta folia reflektuje cieplo ciala i grzeje, a zarazem izoluje od zimnego podloza." MALGOS dziekujemy bardzo !!! Jestes wielka Quote
sisia0 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dzisiaj jak czekałam na rodziców wyszłam już przed bramę schroniska i.... patrze a tam facet psa wypuścił z samochodu (owczarek niemiecki) ..ja od razu za telefon i numery rejestracyjne spisałam ( warszawiak) . Facet się odwraca, zobaczył mnie z komórką w ręku, zrobił taką minę ... wystraszył się ( no minę to miał taką wystraszoną) zawołał psa... spakował go i się szybko zwinął swoim samochodem. Odjeżdzając tak się patrzył przeraźliwie ...że ja nawet nie chce myśleć co "TEN DOBRY OPIEKUN" chciał zrobić swojemu pupilowi ...ehhh Quote
cytrynka10 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 zrobi ciekawe czy go nie wypusci pare km dalej ci ludzie sa podli najlepiej takich to naprawde wsadzic do klatki i co sobote porzychodzic i rzucic po plasterku kiełbaski Quote
cytrynka10 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 czekamy :) ciekawa jestem jak by sie czuli wtedy ci ludzie :mad: Quote
sisia0 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sunia która jeszcze nia ma watku.Jest w tym pokoju co Prezesik.(Padus) Wzrostem do kolana (mierzyłam), sympatyczna, ładnie pozuje do zdjęc, straszny żarłok. Quote
sisia0 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Buster - trzeba założyc wątek. Never przepraszam za zatrzymanie Cię z robieniem jego wątku ale czekam dalej na szczegółowe informacje od jego byłej właścicielki. ...i się chyba nie doczekam :( więc jak chcesz to j moge zalozyc wątek no chyba ze ty tak jak wczesniej chcaials ale to juz jak chcesz. Quote
sisia0 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Nowy, sympatyczny chłoptaś, czarny podpalany do kolana, niehałaśliwy Quote
sisia0 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 to wszystko będzie. reszta na wątkach nuki, una, padulca, domela.. Quote
neverend Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ja w Poznaniu moje drogie... sisia0 masz pozwolenie na wątek... jak założysz,to wstawię te fotki, które mam... Quote
cytrynka10 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98986 bazarek dla Grota Quote
cytrynka10 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8812521#post8812521 bazarek dla pazurka Quote
cytrynka10 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98966 bazarek dla Arktika Quote
justynavege Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Uciechowskie Zwierzęta zamknięte na kłódkę!!! Proszę, podpiszcie petycję!!! http://www.petycje.pl/2702 __________________ pomóżcie :placz: Quote
neverend Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 justynavege napisał(a):Uciechowskie Zwierzęta zamknięte na kłódkę!!! Proszę, podpiszcie petycję!!! http://www.petycje.pl/2702 __________________ pomóżcie :placz: dzięki Justynko... Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dogo !! :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: stęskniłem się bardzo !! Quote
neverend Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 cytrynka10 napisał(a):ja równiez podpisałam petycje me too....;) Quote
Aga_Mazury Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Trzymajcie kciuki za Melunię ...bardzo cierpi...gdyby choć DT jakiś...ale chyba i tak już jest za późno... nawet rosołku ugotowanego dla niej nie chciała :( Quote
Areeek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 czesc sa uwas moze jakies rottweilery ? Quote
Aga_Mazury Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 MalagosMalagos... WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKIE DZIĘKUKUJEMY ZA PREZENTY DLA PSIAKÓW.....BAAAAAAAAARDZO :ROSE: kOCYKI, CHODNICZKI...wszystko piękne i bardzo się przyda naszym maleństwom...i nie tylko... Quote
Recommended Posts