Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']znalezione w necie

z miłą chęcią przyjełabym pieska miniaturkę. Maży o nim moje dziecko ale niestety mnie nie stac, bardzo proszę dobrych ludzi o kontakt ze mną.
Kontakt:
OSTRóDA woj. warmińsko-mazurskie
tel: 669 961 625
email: [email protected]

ktos sie odezwał do tej pani ????

Posted

lidka_park napisał(a):
ktos sie odezwał do tej pani ????

ale ja tu widzę niespójność. Jeżeli Pani nie stać na psa (nie pisze o rodowodowym więc nie mówimy o bardzo dużych kwotach) to będzie ją stać na karmienie i weta?

Posted

GreenEvil napisał(a):
Mi sie raczej widzi, ze pani szuka jorczka za darmo :P

tweety, mialas ciotka, spac !!!

pzdr
GreenEvil

no miałam ale boję się, że jak usnę to zadzwoni Beata, że Simba nie żyje:-(

Posted

Yoreczka jako zabawke dla dziecka :p
Adopcja psa powinna być przemyslana. To nie jest zabawka dla dziecka. To rodzice muszą podjac swiadomie decyzje ze to jest dla nich pies, a dziecko moze uczestniczyc w tej przyjemnosci. Skoro Pani jest z Ostródy, to pewnie doskonale wie gdzie jest schron i moze podejsc i zobaczyc i wybrac. Bo tak telefoniczne z przesyłka do domu się tego nie zrobi.

Posted

LALUNA napisał(a):
Yoreczka jako zabawke dla dziecka :p
Adopcja psa powinna być przemyslana. To nie jest zabawka dla dziecka. To rodzice muszą podjac swiadomie decyzje ze to jest dla nich pies, a dziecko moze uczestniczyc w tej przyjemnosci. Skoro Pani jest z Ostródy, to pewnie doskonale wie gdzie jest schron i moze podejsc i zobaczyc i wybrac. Bo tak telefoniczne z przesyłka do domu się tego nie zrobi.

no tak psiak to nie zabawka ani prezent swiateczny który na wiosne mozna wyzucic bo po co juz jest "stary" no pani z Ostródy a jak nie wie gdzie schronisko bo nie wszyscy musza wiedziec to moze sie skontaktowac z wetem a on jej powie:lol: i owszem pies to nie rzecz wystawiona na allegro która sie kupi zapłaci i przysla do domu:) to decyzja na całe życie i obowiązki na całe życie :cool3: wiec ta pani chyba nie wie czego chce :angryy:

Posted

Za poduchy nie ma sprawy.:p Cieszę się, że przydadzą się ogonkom na zimę. To najważniejsze.:lol:

One wypełnione są ocieplaczem od płaszczy i kurtek(ten którym Wam dałam-taki biały) i pewnie po czasie użytkowania sie ugniotą od ciężaru. Wiadomo. Przetestowane na moim psiurze kochanym.

Na wiosnę trzeba uważac na psie porządki.
:Dog_run:
Mój Grado wyciąga poduchy z budy i robi porządki wiosenne-drze. Staje łapami i pyszczakiem ciągnie.:evil_lol: Zabawa przednia. Jak wiosną na podwórku robi się biało to wiem, że to nie śnieg, ale Grado urzęduje. Na szczęscie ocieplina jest szmatką i łatwo można zebrac.:ylsuper:

Doświadczona zachowaniem Grada (mój nadworny tester) poduchy mają podwójne szwy. Więc dewastacja ewentulana może przesunąc się w czasie. :thumbs:

Zobaczymy jak się będą użytkowac poducho-legowiska.

Ja Wam dziewczyny dziękuję za super sprawną akcję i szalenie miły kontakt:-). Fajnie tam macie ze sobą. SUPER:calus: Pogłaszczcie wszystkie psiury ode mnie.

Piszcie uwagi.

Może uda mi się jeszcze raz uszyc taką pulę w tym sezonie. Jak będziecie zainteresowani to będziemy kombinowac.

MIŁO BYŁO POZNAC :laola: