Matusz Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no to Cencik widzę ucieszył się na poduchy ! :) Quote
neverend Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 kudłaty szczeniak biały kłębuszek nowy 12-miesięczny pies - mix doga i boksera - Buster jeszcze na kwarantannie Quote
Matusz Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ale Buster śliczny, taki jak Pręgusek był... Quote
neverend Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Matusz']ale Buster śliczny, taki jak Pręgusek był... trochę na nas szczekał na początku ze strachu,ale się przekonał... Quote
iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Matusz tez pomysłałam o tym, że Buster do pręgusia jest podobny...:-( Quote
neverend Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 iwop napisał(a):Matusz tez pomysłałam o tym, że Buster do pręgusia jest podobny...:-( założę mu wątek:) Quote
Matusz Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='neverend']założę mu wątek:) no załóż:):) ale masz tylko 1 zdjęcie ?? Quote
neverend Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Matusz']no załóż:):) ale masz tylko 1 zdjęcie ?? nie no,mam więcej...założę wieczorem,bo teraz strasznie mi komp muli... Quote
Aga_Mazury Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ewa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo DZIĘKUJEMY :Rose: za przywiezione poduchy :Rose: za pamięc o naszych bidulach :Rose: Jesteś Kochana :calus: Quote
cytrynka10 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ewa wielkie dzieki za poduchy :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
lidka_park Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='beka']znalezione w necie z miłą chęcią przyjełabym pieska miniaturkę. Maży o nim moje dziecko ale niestety mnie nie stac, bardzo proszę dobrych ludzi o kontakt ze mną. Kontakt: OSTRóDA woj. warmińsko-mazurskie tel: 669 961 625 email: [email protected] ktos sie odezwał do tej pani ???? Quote
Tweety Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 lidka_park napisał(a):ktos sie odezwał do tej pani ???? ale ja tu widzę niespójność. Jeżeli Pani nie stać na psa (nie pisze o rodowodowym więc nie mówimy o bardzo dużych kwotach) to będzie ją stać na karmienie i weta? Quote
GreenEvil Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mi sie raczej widzi, ze pani szuka jorczka za darmo :P tweety, mialas ciotka, spac !!! pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 GreenEvil napisał(a):Mi sie raczej widzi, ze pani szuka jorczka za darmo :P tweety, mialas ciotka, spac !!! pzdr GreenEvil no miałam ale boję się, że jak usnę to zadzwoni Beata, że Simba nie żyje:-( Quote
cytrynka10 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ale moze ktos by zadzwonił i sie dowiedział o co chodzi :) Quote
neverend Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 cytrynka10 napisał(a):ale moze ktos by zadzwonił i sie dowiedział o co chodzi :) ja już pisałam.. skoro pani mieszka w Ostródzie, to może przyjść sama do schronu... Quote
LALUNA Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Yoreczka jako zabawke dla dziecka :p Adopcja psa powinna być przemyslana. To nie jest zabawka dla dziecka. To rodzice muszą podjac swiadomie decyzje ze to jest dla nich pies, a dziecko moze uczestniczyc w tej przyjemnosci. Skoro Pani jest z Ostródy, to pewnie doskonale wie gdzie jest schron i moze podejsc i zobaczyc i wybrac. Bo tak telefoniczne z przesyłka do domu się tego nie zrobi. Quote
cytrynka10 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 neverend napisał(a):ja już pisałam.. skoro pani mieszka w Ostródzie, to może przyjść sama do schronu... moze masz i racje ja dzis nie mysle wiec przepraszam Quote
cytrynka10 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 LALUNA napisał(a):Yoreczka jako zabawke dla dziecka :p Adopcja psa powinna być przemyslana. To nie jest zabawka dla dziecka. To rodzice muszą podjac swiadomie decyzje ze to jest dla nich pies, a dziecko moze uczestniczyc w tej przyjemnosci. Skoro Pani jest z Ostródy, to pewnie doskonale wie gdzie jest schron i moze podejsc i zobaczyc i wybrac. Bo tak telefoniczne z przesyłka do domu się tego nie zrobi. no tak psiak to nie zabawka ani prezent swiateczny który na wiosne mozna wyzucic bo po co juz jest "stary" no pani z Ostródy a jak nie wie gdzie schronisko bo nie wszyscy musza wiedziec to moze sie skontaktowac z wetem a on jej powie:lol: i owszem pies to nie rzecz wystawiona na allegro która sie kupi zapłaci i przysla do domu:) to decyzja na całe życie i obowiązki na całe życie :cool3: wiec ta pani chyba nie wie czego chce :angryy: Quote
baffi2 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Znalazłam na allegro tanią karme dla psów; 75zł za 20kg i 50 zł za 15kg, bez kosztów wysyłki... Przydałaby się w schronie? Quote
neverend Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 baffi2 napisał(a):Znalazłam na allegro tanią karme dla psów; 75zł za 20kg i 50 zł za 15kg, bez kosztów wysyłki... Przydałaby się w schronie? każdy kg... się przyda:) Quote
ewasuwa Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Za poduchy nie ma sprawy.:p Cieszę się, że przydadzą się ogonkom na zimę. To najważniejsze.:lol: One wypełnione są ocieplaczem od płaszczy i kurtek(ten którym Wam dałam-taki biały) i pewnie po czasie użytkowania sie ugniotą od ciężaru. Wiadomo. Przetestowane na moim psiurze kochanym. Na wiosnę trzeba uważac na psie porządki. :Dog_run: Mój Grado wyciąga poduchy z budy i robi porządki wiosenne-drze. Staje łapami i pyszczakiem ciągnie.:evil_lol: Zabawa przednia. Jak wiosną na podwórku robi się biało to wiem, że to nie śnieg, ale Grado urzęduje. Na szczęscie ocieplina jest szmatką i łatwo można zebrac.:ylsuper: Doświadczona zachowaniem Grada (mój nadworny tester) poduchy mają podwójne szwy. Więc dewastacja ewentulana może przesunąc się w czasie. :thumbs: Zobaczymy jak się będą użytkowac poducho-legowiska. Ja Wam dziewczyny dziękuję za super sprawną akcję i szalenie miły kontakt:-). Fajnie tam macie ze sobą. SUPER:calus: Pogłaszczcie wszystkie psiury ode mnie. Piszcie uwagi. Może uda mi się jeszcze raz uszyc taką pulę w tym sezonie. Jak będziecie zainteresowani to będziemy kombinowac. MIŁO BYŁO POZNAC :laola: Quote
cytrynka10 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 nam tez było miło cie poznac EWO i dziekujemy Quote
neverend Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 oczywiście było miło:) super - wielkie dzięki... Poduchy widziałam już w pomieszczeniu za biurem... śpi na nich Moris, Nelson i inne psiaki z biura kierowniczki... Quote
Recommended Posts