Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochanie, wątek dla niej. Ile może mieć latek? nie wygląda na starszego psa. Jakiej jest wielkości (waga mniej więcej) . Czy wiadomo coś o niej? Jak trafiła do schroniska. Wg. mnie..piękna. :cool3:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

założe wątek a nastepna w sobote postaram się coś o niej dowiedziec (aga w ta sobote wpadam na chwilke tylko nie na spacerek) ...tak na oko to ma nie wiecej niz 5 latek... wielkosc ..hmmm tak moze do kolana nie wiecej ... jak trafila to nie wiem ale sunia z niej smutna ...za to piękna

Posted

[quote name='Evas']Czy ona w ogóle daje się dotykać, czy bardzo strachliwa? Teraz mieszka ze szczeniakami?

nie wiem czy daje się dotykać, chyba tak, może bała się aparatu?? nie wiem... siedzi bidula w kącie, lękliwa,

tak ona jest tam w tym pomieszczeniu razem z 12 szczeniakami

Posted

[quote name='Matusz']kto jutro będzie ???

ja będę ale tylko na 2 tury, bo na 12 muszę już być gdzie indziej...

Aguś jutro tak jak zawsze, 8.15 ??

Będę , tak jak zwykle...

Lidki nie będzie, marty tez nie, cytrynki nie....

i dziesiątki psiaków czekających na sobotni spacer....:shake: cóż....

sisia ?

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Będę , tak jak zwykle...

Lidki nie będzie, marty tez nie, cytrynki nie....

i dziesiątki psiaków czekających na sobotni spacer....:shake: cóż....

sisia ?

o matko... jak nas mało.....:shake::shake::shake::shake::shake::shake::roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

Aga, jakiś czas temu dostałem takiego maila, nie odpisałem bo szczerze mówiąc nie wiedziałem o co chodzi i co..

"WITAM
W dniu 25 października br dokonałam przelewu w kwocie 40,00 na rzecz Alarmowego Funduszu Nadziei na Życie.
Ze względu na to , że pragnę pomóc kilku pieskom proszę bardzo o podanie mi adresu poczty na który przesłać pismo ze wskazaniem nieszczęśliwych piesków takich jak Arktik, Guzik. W moim przypadku przekazywanie środków na poszczególne pieski jest bez sensu.
W następnym miesiącu również przekażę pieniądze.
Dziękuje BARDZO za pomoc.
Pozdrawiam "

[email protected]

Posted

[quote name='Matusz']o matko... jak nas mało.....:shake::shake::shake::shake::shake::shake::roll::roll::roll::roll::roll:

mało was bylo... przepraszam ale ten wyjazd do wyniknął tak niespodziewanie. Rodzice pojechali na wymianę opon a ja miałam ostanią okazję kupic sobie buty zimowe, bo w ostrodzie to kicha:shake: . Przepraszam pieski za to przywiozlam wam kołderki i pościele do bud :) za tydzien będę :)

Posted

znalezione w necie

z miłą chęcią przyjełabym pieska miniaturkę. Maży o nim moje dziecko ale niestety mnie nie stac, bardzo proszę dobrych ludzi o kontakt ze mną.
Kontakt:
OSTRóDA woj. warmińsko-mazurskie
tel: 669 961 625
email: [email protected]

Posted

Pani z Ostródy?
To nie wie, że u nas schronisko i sama może podejść i wybrać wymarzonego psiaka?...hmmm...zastanawiające...300 psiaków w końcu czeka...i nie musi to być psiak z "wątku"...

a teraz sprawa 2...
dziś schronisko zostało obdarowane pięknymi poduchami...
Wielkie ukłony i podziękowania dla Ewy:)