justynavege Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 czy dowiedzielisci sie czegos o suni o ktora Was ciagle nagabuje ?? Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Ja mam nadzieję, że ten brak aktualizacji (edytowania swoich postów) to tylko chwilowy bo jak np. aktualizowac pierwszą stronę?.... jak zmienić tytuł... :hmmmm: jak zwykle innowacje na dogo:angryy: Quote
Matusz Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Bardzo Was przepraszam,ale dzisiaj już nie dam rady wstawić zdjęć ze spacerku wczorajszego... Wiem, że na nie czekacie, ale nie dam już dzisiaj rady, oczy mi się same zamykają przed monitorem, spałem dzisiaj 4 godziny... postaram się, aby zdjęcia były już najpóźniej do wtorku wieczoru... Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 mateusz naprawdę...drobna przesada ...na każdym wątku pisac to samo :mad: ... haloooooooooooo.....:angryy: Quote
Matusz Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 napisałem na kilku, bo nie wszystkie osoby zaglądają wszędzie, jeden tu drugie tam... Quote
Matusz Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A to jest kolejny staruszek, ukochany przez Agę, zresztą ze wzajemnością :) Aga, jak chcesz to ja mogę założyć mu wątek, nazwałem go Pazurek, tylko napisz min tutaj abo na Pw tekst który wstawię na wątek, i podam do ciebie kontakt ok? Quote
Matusz Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A to jest kolejny staruszek, ukochany przez Agę, zresztą ze wzajemnością :) Aga, jak chcesz to ja mogę założyć mu wątek, nazwałem go Pazurek, tylko napisz min tutaj abo na Pw tekst który wstawię na wątek, i podam do ciebie kontakt ok? Quote
Matusz Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 kurna i 2 razy sie to samo dodało tylko tyle ze bez zdjęć jedno...:mad: ach te dogo:roll: Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Wątek Pazurka...... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6032752#post6032752 i co teraz robić jak nie mozna aktualizowac pierwszego postu?...poginą nam te wątki...chyba na orum afn..zroię zbiorówkę jak tak dalej będzie Quote
Matusz Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 zobaczcie kogo spotkaliśmy na sobotnim spacerku ;) Quote
justynavege Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='matusz5']zobaczcie kogo spotkaliśmy na sobotnim spacerku ;) :multi: a jaka piekna fotografia :loveu: czy ja sie dowiem czegos o o tej suni co ciagle pytam ?:mad: ;) :loveu: Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 a to harce naszych kociaków :diabloti: http://matusz5.wrzuta.pl/film/poOw3j0X5D/ Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie ??? Cioteczki z Krakowa, która pomoże ??:razz: Quote
Kam Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 a że zapytam wścibsko...o którego psa chodzi?:razz: Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kam napisał(a):a że zapytam wścibsko...o którego psa chodzi?:razz: o Bońka chodzi Quote
justynavege Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='matusz5']szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Krakowie ??? Cioteczki z Krakowa, która pomoże ??:razz: Asior chyba by mogła pomóc.............. Quote
Matusz Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 justynavege napisał(a):Asior chyba by mogła pomóc.............. ok, dzięki napisze PW :) Quote
LALUNA Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 MAtusz konia też wyprowadziłeś na spacer? :crazyeye: :evil_lol: Ale fotka i konik cudny. :loveu: A jak mam pytanko, na pierwszej stronie nie widze wątku Sali. No i czy nie możnaby było te psy dać w kolejnosci alfabetycznej? Łatwiej by sie szukało.:razz: Quote
neverend Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aga, mnie teraz nie będzie na dogo 2 tygodnie...podobnie ze schroniskiem...jadę do Poznania na egzaminy z fotografii.... trzymajcie się psiunie.....:-( Quote
Aga_Mazury Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 W tą sobotę pewnie nikt nie będzie w schronisku więc i ja się nie wybieram....bo sama nic nie zrobię...oprócz przykrości psiakom, że nie wyszły na spacer...bo ponad 30 nie wyprowadze napewno... Laluna pierwsza strona niezaktualizowana bo....nie można było edytować swoich wpisów...(już opcja wróciła)....jutro dodam...bo dziś już uciekam pewnie za chwile dwie.... alfabetycznie...chyba nie dam rady....chyba, że ktoś szybko podpowie...żeby było z numeracją...i linkami... Dziś miał przyjechac Pan po Sproketa....nie wiem czy przyjechał...bo nawet nie miałam czasu zadzwonić... i... co jeszcze... Never powodzenia....nie dasz rady podrzucić płytki z prezentacją do mnie do pracy albo mateuszowi?...bo byśy spróbowali jakoś w net to wcisnąć... Fiona trochę lepiej....zaczyna jeść... uuuuuuuuuuuu.....napewno i tak połowę zapomniałam... lecę dalej Quote
neverend Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Oj, ja jutro jadę o 6 54... a poza tym tak się dużo zmienia,że nie nadążam rejestrować tego na prezentacji... Myślę,że jak wrócę, to wszystko się "unormuje"...wtedy poprzeprawiam i może sama zapytam Ciotki Eszy, jak wstawić to do internetu. Aguś,jak wrócę, to będę miała prośbę,żebyś mi napisała PW jak tam ze zmianami, zresztą postaram się w Poznaniu zaglądać na dogo... To, do zobaczenia....:-( Quote
lidka_park Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Aguś, ja bede w schronie i Edzia pewnie też ;) Quote
Aga_Mazury Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Bilans ostatnich dni: do schroniska trafiła sunia ciężarna...odrazu praktycznie urodziła (o ile pamiętam dwa szczeiaczki)...wczoraj podrzucono pod schronisko 6 szczeniaków, przywiązany do siatki do schroniska husky.... poprostu rewelacja.............:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts