Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam nadzieję, że ten brak aktualizacji (edytowania swoich postów) to tylko chwilowy bo jak np. aktualizowac pierwszą stronę?....

jak zmienić tytuł... :hmmmm:

jak zwykle innowacje na dogo:angryy:

Posted

Bardzo Was przepraszam,ale dzisiaj już nie dam rady wstawić zdjęć ze spacerku wczorajszego... Wiem, że na nie czekacie, ale nie dam już dzisiaj rady, oczy mi się same zamykają przed monitorem, spałem dzisiaj 4 godziny...

postaram się, aby zdjęcia były już najpóźniej do wtorku wieczoru...

Posted

A to jest kolejny staruszek,

ukochany przez Agę, zresztą ze wzajemnością :)

Aga, jak chcesz to ja mogę założyć mu wątek, nazwałem go Pazurek, tylko napisz min tutaj abo na Pw tekst który wstawię na wątek, i podam do ciebie kontakt ok?

Posted

A to jest kolejny staruszek,

ukochany przez Agę, zresztą ze wzajemnością :)

Aga, jak chcesz to ja mogę założyć mu wątek, nazwałem go Pazurek, tylko napisz min tutaj abo na Pw tekst który wstawię na wątek, i podam do ciebie kontakt ok?

Posted

MAtusz konia też wyprowadziłeś na spacer? :crazyeye: :evil_lol:
Ale fotka i konik cudny. :loveu:
A jak mam pytanko, na pierwszej stronie nie widze wątku Sali.
No i czy nie możnaby było te psy dać w kolejnosci alfabetycznej? Łatwiej by sie szukało.:razz:

Posted

W tą sobotę pewnie nikt nie będzie w schronisku więc i ja się nie wybieram....bo sama nic nie zrobię...oprócz przykrości psiakom, że nie wyszły na spacer...bo ponad 30 nie wyprowadze napewno...

Laluna pierwsza strona niezaktualizowana bo....nie można było edytować swoich wpisów...(już opcja wróciła)....jutro dodam...bo dziś już uciekam pewnie za chwile dwie....
alfabetycznie...chyba nie dam rady....chyba, że ktoś szybko podpowie...żeby było z numeracją...i linkami...

Dziś miał przyjechac Pan po Sproketa....nie wiem czy przyjechał...bo nawet nie miałam czasu zadzwonić...

i... co jeszcze...

Never powodzenia....nie dasz rady podrzucić płytki z prezentacją do mnie do pracy albo mateuszowi?...bo byśy spróbowali jakoś w net to wcisnąć...

Fiona trochę lepiej....zaczyna jeść...
uuuuuuuuuuuu.....napewno i tak połowę zapomniałam...

lecę dalej

Posted

Oj, ja jutro jadę o 6 54... a poza tym tak się dużo zmienia,że nie nadążam rejestrować tego na prezentacji...

Myślę,że jak wrócę, to wszystko się "unormuje"...wtedy poprzeprawiam i może sama zapytam Ciotki Eszy, jak wstawić to do internetu.

Aguś,jak wrócę, to będę miała prośbę,żebyś mi napisała PW jak tam ze zmianami, zresztą postaram się w Poznaniu zaglądać na dogo...

To, do zobaczenia....:-(

Posted

Bilans ostatnich dni: do schroniska trafiła sunia ciężarna...odrazu praktycznie urodziła (o ile pamiętam dwa szczeiaczki)...wczoraj podrzucono pod schronisko 6 szczeniaków, przywiązany do siatki do schroniska husky....

poprostu rewelacja.............:angryy: :angryy: :angryy: