justynavege Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Matusz tez Ci zloze dzisiaj bo jutro o 6,15 to ja śpie :evil_lol: Na początku dorosłości niech nie braknie Ci radości, aby wszystko było proste i radosne jak na wiosnę. I nie przejmuj się latami, one lecą ponad nami. Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='justynavege']Matusz tez Ci zloze dzisiaj bo jutro o 6,15 to ja śpie :evil_lol: Na początku dorosłości niech nie braknie Ci radości, aby wszystko było proste i radosne jak na wiosnę. I nie przejmuj się latami, one lecą ponad nami. ślicznie dziękuję:lol: Quote
LALUNA Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No dobra, dla mnie tez 6.15 to środek nocy. Matusz Wszystkiego naj, naj Quote
Maupa4 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Migotyna przesyła wszystkim serdeczne pozdrowienia ... Migotka na VIII zlocie buldogów francuskich: Migotyna "wykończona" po zlocie: Migotka "mordująca" Groszka: tak sobie żyje w tej Warszawie ... ;) Quote
Matusz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='LALUNA']No dobra, dla mnie tez 6.15 to środek nocy. Matusz Wszystkiego naj, naj dzięki ;) dzięki :) Quote
lidka_park Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO WUJASZKU !!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :tort: :BIG: :laola::laola: Quote
Evelin Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :tort::tort::tort::tort::tort: Wszystkiego najlepszego Matusz.... Spełnienia marzeń....zdrowia....zdania matury... itd itd itd.... Quote
Aggie Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ooooo ktos tu nam wydoroślał :diabloti: :diabloti: Laluny to nie przebiję z emotikonkami ale życzę wszystkeigo co NAJ... i oby nam wiecej takich osiemnastolatków/ek rosło.. :Rose: :Rose: :Rose: :smilecol: :knajpa: :laola: :drink1: Quote
Aga_Mazury Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Maupa4']Migotyna przesyła wszystkim serdeczne pozdrowienia ... Migotka na VIII zlocie buldogów francuskich: Migotyna "wykończona" po zlocie: Migotka "mordująca" Groszka: tak sobie żyje w tej Warszawie ... ;) Gdybym spotkała Migotkę na spacerze gdzieś przypadkiem...nie poznałabym jej napewno....jaka ona DOROSŁA :crazyeye: :crazyeye: ...i jaki z niej buldożek francuski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
neverend Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 matusz .... ładnie, łądnie..Ty i moja siostra to już stare wygi... koniec z dziecinnymi latami...do roboty!!!! Wszystkiego naj...choć spóźnione....:eviltong: Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 neverend napisał(a):matusz .... ładnie, łądnie..Ty i moja siostra to już stare wygi... koniec z dziecinnymi latami...do roboty!!!! Wszystkiego naj...choć spóźnione....:eviltong: d z i ę k i ;) ;) Quote
neverend Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no teraz jesteś dorosły... trzymaj się....:p Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 neverend napisał(a):no teraz jesteś dorosły... trzymaj się....:p jutro jedziesz do schroniska ??? :cool3::cool3: Quote
basia0607 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj Mateusz, co sie dzieje ? Ty jestes już powaznym facetem ,chyba bedę Ci mówila pan ! A tak bez żartów,życze Ci w tym, doroslym życiu SAMYCH SUKCESÓW,ZDANEJ MATURY I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZYCZYSZ ! Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 neverend napisał(a):no teraz jesteś dorosły... trzymaj się....:p basia0607 napisał(a):Oj Mateusz, co sie dzieje ? Ty jestes już powaznym facetem ,chyba bedę Ci mówila pan ! A tak bez żartów,życze Ci w tym, doroslym życiu SAMYCH SUKCESÓW,ZDANEJ MATURY I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZYCZYSZ ! hehehe...dzięki ;) Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dzisiejsza wizyta w schronisku bardzo mnie przybiła...nie wiem może taki dzień, może dziś miałam gorszy nastrój... Odeszła Rita zagryziona <*> W tamtym tygodniu przywieziona była wspaniała sunia owczarkowata czarna....i tak sobie pomyślałam, że ona taka radosna i Kochana, że warto by jej założyć wątek bo jak trafi na wiaty to już nie ma praktycznie szans....i cóz...trafiła... poprosiłam i weszłam na wybieg małych suń, żeby zobaczyć klatki dużych....i uwierzcie mi....rzadko mi się zdarza w samycm schronisku, ale poleciały mi łzy.... biedna suńka...z krwawiącym okiem, rozwalonym nosem...skulona...prosząca o pomoc... teraz też płaczę...później wkleję zdjęcia...bo teraz nie widzę klawiatury... dalej.... Fresca sunia którą dziś wyjęliśmy na chwilę na słoneczko....garstka nieszczęścia...pod bujnym włosem...kosteczka na kosteczce...zero tłuszczu, zero czegokolwiek oprócz szkieletu...kopana, bita...a jednak tak radośnie i ufnie podchodząca do człowieka....nie chciała wracać do klatki...a kto by chciał? szczeniaczki podrzucone kolejne (będą duże ).... cocker spaniel przepiękny....i w ogóle... echhhhhh zdjęcia pewnie i moje i matusza...za chwil kilka... Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 co zaa koszmar:placz::placz::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:-(:-( Niee !!!!!!!!!! Ritka kochana okruszynko !!! :-(:-( Biegaj szczęśliwa za TM !! Quote
Karol I Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dziś byłem na wyprowadzaniu psów w Ostródzkim schronisku ... :/ Serce normalnie ściska ... No ale przynajmniej mają jedzenie i schronienie :D Postaram sie pomóc tym psiakom w jakikolwiek sposób :) Mimo 13 lat no ale co :D Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 wstawiam tutaj zdjęcie starego ONka długowłosego...bo nie bardzo mogę teraz znaleźć wątek owczarków... nic o nim nie wiemy Quote
Aggie Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 napisz do Anashara - on oprocz owczarkowych wątków prowadzi stronę owczarkiwpotrzebie... Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kama ta pogryziona sunia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5009227#post5009227 Quote
Aga_Mazury Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Karol I']Dziś byłem na wyprowadzaniu psów w Ostródzkim schronisku ... :/ Serce normalnie ściska ... No ale przynajmniej mają jedzenie i schronienie :D Postaram sie pomóc tym psiakom w jakikolwiek sposób :) Mimo 13 lat no ale co :D cześc Karol :) witamy na dogo.... zapraszam tez na stronę www.afn.pl tam tez sa psiaki z Ostródy... Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wątek Karusi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=57641 Quote
cytrynka10 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Karol I napisał(a):Dziś byłem na wyprowadzaniu psów w Ostródzkim schronisku ... :/ Serce normalnie ściska ... No ale przynajmniej mają jedzenie i schronienie :D Postaram sie pomóc tym psiakom w jakikolwiek sposób :) Mimo 13 lat no ale co :D Karol witamy na dogo i dzieki za odwage i chec pomocy kazda para rąk się przyda dla tych naszych bidulek Quote
Recommended Posts