Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matusz tez Ci zloze dzisiaj bo jutro o 6,15 to ja śpie :evil_lol:

Na początku dorosłości niech nie braknie Ci radości, aby wszystko było proste i radosne jak na wiosnę. I nie przejmuj się latami, one lecą ponad nami.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justynavege']Matusz tez Ci zloze dzisiaj bo jutro o 6,15 to ja śpie :evil_lol:

Na początku dorosłości niech nie braknie Ci radości, aby wszystko było proste i radosne jak na wiosnę. I nie przejmuj się latami, one lecą ponad nami.

ślicznie dziękuję:lol:

Posted

Migotyna przesyła wszystkim serdeczne pozdrowienia ...

Migotka na VIII zlocie buldogów francuskich:

Migotyna "wykończona" po zlocie:

Migotka "mordująca" Groszka:

tak sobie żyje w tej Warszawie ... ;)

Posted

ooooo ktos tu nam wydoroślał :diabloti: :diabloti:

Laluny to nie przebiję z emotikonkami ale życzę wszystkeigo co NAJ... i oby nam wiecej takich osiemnastolatków/ek rosło..

:Rose: :Rose: :Rose: :smilecol: :knajpa: :laola: :drink1:

Posted

[quote name='Maupa4']Migotyna przesyła wszystkim serdeczne pozdrowienia ...

Migotka na VIII zlocie buldogów francuskich:

Migotyna "wykończona" po zlocie:

Migotka "mordująca" Groszka:

tak sobie żyje w tej Warszawie ... ;)

Gdybym spotkała Migotkę na spacerze gdzieś przypadkiem...nie poznałabym jej napewno....jaka ona DOROSŁA :crazyeye: :crazyeye: ...i jaki z niej buldożek francuski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

neverend napisał(a):
matusz .... ładnie, łądnie..Ty i moja siostra to już stare wygi... koniec z dziecinnymi latami...do roboty!!!!

Wszystkiego naj...choć spóźnione....:eviltong:

d z i ę k i ;) ;)

Posted

Oj Mateusz, co sie dzieje ? Ty jestes już powaznym facetem ,chyba bedę Ci mówila pan ! A tak bez żartów,życze Ci w tym, doroslym życiu SAMYCH SUKCESÓW,ZDANEJ MATURY I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZYCZYSZ !

Posted

neverend napisał(a):
no teraz jesteś dorosły...

trzymaj się....:p

basia0607 napisał(a):
Oj Mateusz, co sie dzieje ? Ty jestes już powaznym facetem ,chyba bedę Ci mówila pan ! A tak bez żartów,życze Ci w tym, doroslym życiu SAMYCH SUKCESÓW,ZDANEJ MATURY I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE ZYCZYSZ !

hehehe...dzięki ;)

Posted

Dzisiejsza wizyta w schronisku bardzo mnie przybiła...nie wiem może taki dzień, może dziś miałam gorszy nastrój...

Odeszła Rita zagryziona <*>

W tamtym tygodniu przywieziona była wspaniała sunia owczarkowata czarna....i tak sobie pomyślałam, że ona taka radosna i Kochana, że warto by jej założyć wątek bo jak trafi na wiaty to już nie ma praktycznie szans....i cóz...trafiła...
poprosiłam i weszłam na wybieg małych suń, żeby zobaczyć klatki dużych....i uwierzcie mi....rzadko mi się zdarza w samycm schronisku, ale poleciały mi łzy....
biedna suńka...z krwawiącym okiem, rozwalonym nosem...skulona...prosząca o pomoc...

teraz też płaczę...później wkleję zdjęcia...bo teraz nie widzę klawiatury...

dalej....

Fresca sunia którą dziś wyjęliśmy na chwilę na słoneczko....garstka nieszczęścia...pod bujnym włosem...kosteczka na kosteczce...zero tłuszczu, zero czegokolwiek oprócz szkieletu...kopana, bita...a jednak tak radośnie i ufnie podchodząca do człowieka....nie chciała wracać do klatki...a kto by chciał?

szczeniaczki podrzucone kolejne (będą duże )....

cocker spaniel przepiękny....i w ogóle...

echhhhhh

zdjęcia pewnie i moje i matusza...za chwil kilka...

Posted

Dziś byłem na wyprowadzaniu psów w Ostródzkim schronisku ... :/ Serce normalnie ściska ... No ale przynajmniej mają jedzenie i schronienie :D Postaram sie pomóc tym psiakom w jakikolwiek sposób :) Mimo 13 lat no ale co :D

Posted

[quote name='Karol I']Dziś byłem na wyprowadzaniu psów w Ostródzkim schronisku ... :/ Serce normalnie ściska ... No ale przynajmniej mają jedzenie i schronienie :D Postaram sie pomóc tym psiakom w jakikolwiek sposób :) Mimo 13 lat no ale co :D

cześc Karol :) witamy na dogo....

zapraszam tez na stronę

www.afn.pl tam tez sa psiaki z Ostródy...

Posted

Karol I napisał(a):
Dziś byłem na wyprowadzaniu psów w Ostródzkim schronisku ... :/ Serce normalnie ściska ... No ale przynajmniej mają jedzenie i schronienie :D Postaram sie pomóc tym psiakom w jakikolwiek sposób :) Mimo 13 lat no ale co :D

Karol witamy na dogo i dzieki za odwage i chec pomocy kazda para rąk się przyda dla tych naszych bidulek