la_pegaza Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 podnoszę - i jaka decyzja?? Bolka ktoś na allegro ogląda?? Quote
Bodziulka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tolcia pojedzie do nowego domciu, a Boluś jakoś nie jest atrakcją na allegro :shake: Quote
Norbitka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Wrzuciłam do albumu kilka zdjec Toli. Tu zamieszcze 5 bo nie skopiowałam poprzednich linków Quote
Bodziulka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 więęęęęęęęęęęcej chcemy :diabloti: :evil_lol: Quote
Norbitka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 http://norbitka.fotosik.pl/albumy/105839.html tu jest calkiem sporo :) Quote
Bodziulka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 mało mało :evil_lol: fafelków zawsze mało :evil_lol: Quote
Marka Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 a Boluś jakoś nie jest atrakcją na allegro :shake: no fakt, ale tam handlarze sprzedają tanio szczeniaki - to kto się zlituje nad dorosłym psem (nawet młodym?) PS. nie pisałam na allegro, że adopcja tylko woj. mazowieckie, ale mam nadzieję, że nie zgłosi się nikt z Zielonej Góry np. bo jak my wtedy tą kontrolę adopcyjną przeprowadzimy? :razz: Quote
Norbitka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Własnie dostałam telefon .Tola jutro jedzie ... :placz::placz::placz: Quote
Bodziulka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ja bym jej nie oddawała :cool3: :loveu: pamietaj o fotkach, wycałować też możesz ode mnie, chociaz nie wykluczam, że to sama zrobię za jakiś czas :evil_lol: Quote
Norbitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wiecie ...nawet moja tesciowa, która na wstep stwierdziła, ze jest paskudna i ona bardzo nie lubi tych psów i nawet zapytała, czy to ten pies ,co zagryza ludzi .... :) dzis stwierdziła, że jest kochana i ze jej szkoda. Cóż, nadal jestem twarda, chociaz dzisiej na miękkich nogach. Wczoraj w łóżku długo opowiadałam Toli jaki będzie miała nowy dom, a ona tak smutno na mnie patrzyła. :-( Quote
tanitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 no właśnie, tak się człowiek przyzwyczaja, zakocha, a tu znów rozstanie, serce złamane:placz: . Ale oddajesz ją Norbitko w bardzo dobre i perwne ręce- to wielka pociecha! Quote
Bodziulka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wiesz, Norbitko, jak dojrzejesz do tego, że 2 psy na stałe to jednak fajny pomysł, i ten drugi powinien być boksią, to ja Ci znajdę idealną kandydatkę na koleżankę dla Hugo :evil_lol: Biedny Hugo, jak on przeżyje rozstanie :shake: Quote
Norbitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Własnie odjechali, a ja zalewam klawiature. Wiem, ze bedzie tam szczesliwa. Sama chetnie wskoczyla do samochodu (auto ma teraz takie samo jak moje ) ... ostatni buziak i łzy..... życzenie szczesliwej drogi ... i... pustaka. Zaraz wrzuce fotki. Nowi państwo ją wyściskali, wycałowali, wypiescili. Bedzie dobrze. Pani ma na imię Marzena... to już trzecia Marzena, do której trafiły moje tymczasowe pieski :) Quote
Marka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Słodka Tola, mam nadzieję, że będą ją tam bardzo, bardzo kochać... (hlip, hlip... - która to ikonka symbolizuje łzy wzruszenia..?) Quote
Marka Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Norbitka'] Nowi państwo ją wyściskali, wycałowali, wypiescili. Bedzie dobrze. Pani ma na imię Marzena... to już trzecia Marzena, do której trafiły moje tymczasowe pieski :smile: i widzę, że zdążyli wygrawerować adresówkę - jak prosiłam :p :multi: Quote
Norbitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tak. Ma zielona adresówke z imieniem Tola i danymi. Tola ma wszystko w najlepszym wydaniu :) Quote
Norbitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hugo wyje chodzi smutny..... ja płacze.... co ja narobilam.......... Quote
Bodziulka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Norbitka napisał(a):Hugo wyje chodzi smutny..... ja płacze.... co ja narobilam.......... no teraz nic nam nie pozostaje, tylko odbić Tolę i zwrócić ją Hugosiowi :evil_lol: A Tola zostanie Tolą? i czy wspomniałaś o rejestracji na Dogomanii? Quote
Norbitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Bodziulka napisał(a):no teraz nic nam nie pozostaje, tylko odbić Tolę i zwrócić ją Hugosiowi :evil_lol: A Tola zostanie Tolą? i czy wspomniałaś o rejestracji na Dogomanii? Podac wam adres? A tak serio ... wiele osób mnie ostrzegało przed grożną chorobą odzwierzęcą , której nosicielem są boksery. Nie wierzyłam... wierzyłam, że tylko dogi to roznoszą. Co do imienia. Myślę, że skoro miała wygrawerowane Tola to tak zostanie. Nie spytałam :oops:. Ale państwo pytali mnie, czy reaguje na to imie. Reaguje. Więc pewnie zostanie tolą chociaż ja na nia wołałam też Tośka, skarbie i słoneczko. na wszystkie reagowała. Link do DGM podałam dziś młodszej pani Sylwi. Prosiłam by kontynuowała. Chociaz moze lepiej nowy watek załozyc na Juz w nowym domu a tu podnosić Bolusia. Quote
Bodziulka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Norbitka napisał(a):A tak serio ... wiele osób mnie ostrzegało przed grożną chorobą odzwierzęcą , której nosicielem są boksery. Nie wierzyłam... wierzyłam, że tylko dogi to roznoszą. mówisz o bokserowirozie :diabloti: :evil_lol: one nie są nosicielami tylko ogniskiem zapalnym :lol: Quote
Norbitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tola już dojechała do nowego domku. Z relacji wiem, że wymiotowała po drodze. Nakarmiłam ją, bo nie mogłam dac Hugo a jej nie:( Bała się też wejsc na klatkę. Ale juz jest OK. Mam nadzieję, że nowi panśctwo jej nie zacałuja nam na smierc:evil_lol: Quote
tanitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Norbitko otrzyj łzy, przeciez doskonale trafiła!! Twoja szansa jeszcze nadejdzie!!:lol: Quote
Norbitka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ez myślę, że doskonale trafiła... Tylko tak ciężko na początku. Ale kazda strata po jakims czasie przestaje bolec... każda... Quote
Recommended Posts