agaga21 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 aleks, po co się wypowiadasz w temacie na który nie masz bladego pojęcia? wracaj lepiej do swojego fun clubu :) Quote
agnieszka32 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 agaga21 napisał(a):aleks, po co się wypowiadasz w temacie na który nie masz bladego pojęcia? wracaj lepiej do swojego fun clubu :) Oj tam nie ma - o sraniu i żarciu coś wie na pewno ;) Quote
tu_ania_tu Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 haha, jak ja miałabym życ z tego co Gosi zostaje z hotelikowych opłat to po miesiacu bym podziekowała :) Jeszcze nigdy nie zapłaciłam jej za bezyne do weta, za miliony smakołyków które daje psom w trakcie szkolenie, za szkolenie tez nigdy nie zapłaciłam złotówki (czy ty wiesz ile kosztuje porada behawioryty?!), za jej czas poswiecany na dowóz psów do nowego domu (ile razy machneła reka na zwrot kosztów za benzyne). Wszystko co piszę nie jest bezpodstawne - mamy u Gosi od 1,5 roku zawsze jakiegos psa (obecnie 3), czasem psy które bedac w innym hotelu (Milan) czy DT (Tajga) musiały byc zabrane bo ludzie sobie z nimi nie radzili, te psy znajduja domy i nie wracaja do adopcji! Nie mam pojecia jak doszło do tego co tu sie negatywnego wypisuje o hotelu Sfora Prezesa, wiem jednak, ze nikt kto z Gosia miał kontakt nie uwierzy wam w ani jedno oszczerstwo. Quote
chita Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 tu_ania_tu napisał(a): wiem jednak, ze nikt kto z Gosia miał kontakt nie uwierzy wam w ani jedno oszczerstwo. amen, ale jak ktos lubi dym i nie ma nic innego do roboty to tak juz jest;) zaraz pewnie zleci sie dalsza czesc towarzystwa wzajemnej adoracji tylko zeby pogdakac, tylko po co? pies jest gdzie indziej wiec o co do cholery jeszcze chodzi? w pole ziemniaki kopac a nie na innych wylewac frustracje.... ;) Quote
_Dunaj_ Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Aleks89 napisał(a):Lubię dymy i takie zatargi na dogo i aż mi się mordka śmieje jak to czytam. Po cholerę ktoś tam(nie pamiętam nicku) wynosi furciakową na piedestał ,że pomaga psom kosztem życia ,rozrywek.Ale przepraszam bardzo psia krew za DARMO TO ROBI W CZYNIE SPOŁECZNYM? Wszyscy ludzie pracują na etatach KOSZTEM ŻYCIA I ROZRYWEK i jakoś żyją.A tu się aureolkę komuś na łeb wciska.Jarają ją psy ,bierze za to hajs ,wypuści na sranie na ogród ,da żryć i zmyje boksy.No żeby się nie posiusiała z przepracowania.Dajcie mi taką robotę to moge pociskać za 1100zł ,bo będę robił coś co lubię. Koniec czekam na brawo i owację na stojąco.Dziekuję. Strasznie duzo się cenisz jak na: danie żarcia, wypuszczenie na sranie i zmycie boksu, nawet darmo pod taką opiekę psa bym nie oddała i owacji nie będzie nawet na siedząco, no i chyba nie masz pojęcia ile to pracy, jeżeli chce się ją dobrze wykonać, Gosia akurat to wie Quote
mala_czarna Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dziewczyny, mam pytanie. tylko krótko, ale treściwie streścić: o co chodzi z hotelikiem Fur? Zabieram tam za tydzień lub dwa mojego podopiecznego, i nigdy w życiu nie słyszałam pod adresem Fur negatywnych opinii. Czy pies jakiś odebrany był chory, niezsocjalizowany? Przepraszam, ale naprawdę nie mam czasu czytać całego wątku. Quote
koelka Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ja też zwiększam swoją deklarację na 50 zł. Quote
Alicja Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [FONT=arial]To jest wątek TEJ SUCZKI , wabi się Gandzinka , Gandzia , Gadzina ...rodzaju żeńskiego [/FONT] [FONT=arial]( nie tego psa jak wg wyników wychodziło) [/FONT] [FONT=arial][/FONT] (foty z dnia przyjazdu do Marka) Quote
joaaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 To ja przypomnę zdjęcia Gandzi na tydzień przed wyjazdem od Gośki. ;) Quote
tu_ania_tu Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 zastanawia mnie jedno - jak to jest, ze ludzie nie powiązani ze soba - ludzie od różnych ras, od dogów, od bullowatych, od cc, nawet osoba prowadząca hotelik (czyli konkurencja furciacza poniekąd) mają o niej jakże odmienne zdanie niz garstka ludzi skupionych wokół Gandzi. Quote
joaaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) Tydzień przed wyjazdem od Gośki. :) A to filmiki jak Gandzia chodzi na smyczy i zachowuje się dzień przed wyjazdem od Gośki. ;) [video=youtube;I6sDwv-wZKU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I6sDwv-wZKU[/video] Edited September 13, 2012 by joaaa Quote
joaaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [video=youtube;DPYs5i1PHNQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DPYs5i1PHNQ[/video] Quote
agaga21 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='mala_czarna']Dziewczyny, mam pytanie. tylko krótko, ale treściwie streścić: o co chodzi z hotelikiem Fur? Zabieram tam za tydzień lub dwa mojego podopiecznego, i nigdy w życiu nie słyszałam pod adresem Fur negatywnych opinii. Czy pies jakiś odebrany był chory, niezsocjalizowany? Przepraszam, ale naprawdę nie mam czasu czytać całego wątku. ten wątek to jedna wielka manipulacja. jedyną "zbrodnią" fur, było niedopatrzenie, że suka nie została do końca odrobaczona, przez co była chuda ale zbiegło się to z wielkimi upałami, więc nimi jej chudość gosia sobie tłumaczyła(do tego doszła 2 dniowa głodówka przed i w trakcie podróży, co przyczyniło się do chudości w dniu wyjazdu z hoteliku) suka która trafiła do fur była istnym diabłem wcielonym. szarpiącym smycz, gryzącym wszystko-od kamieni po siatkę, była nie do opanowania, kompletnie niezsocjalizowana, nie potrafiąca chodzić na smyczy, jeździć autem itp. gosia wielką pracę w nią włożyła, nauczyła pięknie chodzić na smyczy, jeździć autem i zachowywać się jak NORMALNY pies, czego dowodem są filmiki nagrane dzień przed wyjazdem do innego hotelu. wszystkie psy, które trafiają do fur przechodzą metamorfozę zarówno fizyczną, co możesz zaobserwować oglądając ich zdjęciach, jak i psychiczną. z czystym sumieniem polecam ten hotelik:) była tam "moja" dalia-zagłodzony, prawie zamarznięty szkielet, której fur życie uratowała w ostatnim momencie, dolar(wciąż jest) który niesamowicie wypiękniał, są dogi(niektóre bardzo problemowe), jest kilka psów, które praktycznie fur sama utrzymuje(bo nie ma sumienia powiedzieć: nie płacicie, to zabierajcie psa-jak to niektórzy potrafią) itp. manipulantki same siebie ośmieszają. Quote
Alicja Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [FONT=arial]To jest wątek TEJ SUCZKI , wabi się Gandzinka , Gandzia , Gadzina ...rodzaju żeńskiego [/FONT] [FONT=arial]( nie tego psa jak wg wyników wychodziło) [/FONT] (foty z dnia przyjazdu do Marka) Quote
Alicja Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 a poza tym pan dr kazał chorym przytakiwać .....................................................................:grins: Quote
joaaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Widzę, Alicja, że chcesz dobrze wyeksponować zdjęcia Gandzi. ;) A warto, bo piękna suczka i zdjęcia tez ładne. To ja też powtórzę. Zdjęcia Gandzi na tydzień przed wyjazdem od Gośki: Quote
joaaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Tydzień przed wyjazdem od Gośki. :) A to filmiki jak Gandzia chodzi na smyczy i zachowuje się dzień przed wyjazdem od Gośki. ;) [video=youtube;I6sDwv-wZKU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=I6sDwv-wZKU[/video] Quote
tu_ania_tu Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 można też inne filmiki nakręcone przez furciaczka poogladać:) Quote
Recommended Posts