wilczy zew Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 fioneczka napisał(a): Pani doktor mówi, że raczej musi to być stan zapalny od dłuższego czasu jeśli furagin tego nie ogarnął moja psica miała tak samo a było to zapalenie pochwy i nie trwało długo ale bez antybiotyku to nie przejdzie Quote
Kajusza Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 wilczy zew napisał(a):moja psica miała tak samo a było to zapalenie pochwy i nie trwało długo ale bez antybiotyku to nie przejdzie oby tak było :-) Quote
Kajusza Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 (edited) rozliczenie na dzień dzisiejszy [quote name='Kajusza']= 401,06zł sierpień: 30zł Sundayrose, dekl. stała (sierpień), wpłyneło 06.08.2012 20zł butterfly, deklaracja stała (sierpień), wpłyneło 06.08.2012 28,20zł bazarek Kajusza, wpłynęło 08.08.2012 202,23zł bazarek Kajusza, wpłyneło 20.08.2012 160zł p. Teresa, deklaracja stała, wpłyneło 27.08.2012 = 841,49 zł furciaczkowa nie przelała nadpłaty za hotel. edit: brakuje wpłat: Kajusza: sierpień - 20zł koelka: sierpień- 20zł urwiniu: sierpień - 20zł lena2009: czerwiec, licpiec, sierpień - łącznie 60zl Edited August 28, 2012 by Kajusza edit Quote
fioneczka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Gadzik po wizycie wet, leki wypisane i wykupione ... podajemy 7 dni i czekamy na efekt jeśli będzie b/z trzeba będzie szukać co jest przyczyną poza tym u Gadzinki ok, uczy się pilnie i jest grzeczną dziewczyną choć czasem trzeba jej przypominać że psie łapy wszystkie powinny stać na ziemi ;) już wie że wszelkie przedmioty w ręku, należą do osoby która je trzyma, smycz także Quote
Kajusza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Asia ... a co z zębami? Będzie miała usuwane? Quote
Alicja Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Kajusza napisał(a):Asia ... a co z zębami? Będzie miała usuwane? miejmy nadzieję , ze nie Quote
Kajusza Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 ale może od nich ten stan zapalny tak się utrzymuje ... nieznam się na psim uzębieniu i nie miałam na mysli wyrwaniu jej wszystkich ;-) Quote
fioneczka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Kajusza napisał(a):Asia ... a co z zębami? Będzie miała usuwane? no raczej żaden normalny wet nie podda narkozie psa z którym jest jakiś problem zdrowotny, nawet szczepienia przeciw wściekliźnie nie robimy choć się skończyło żeby obejrzeć zęby trzeba lasce podać jaśka ... zrobimy to za jakiś czas zęby jej nie dokuczają, ona ma wilczy apetyt, wcina wszystko co dostanie więc zęby nie bolą Quote
Alicja Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 fioneczka napisał(a):no raczej żaden normalny wet nie podda narkozie psa z którym jest jakiś problem zdrowotny, nawet szczepienia przeciw wściekliźnie nie robimy choć się skończyło żeby obejrzeć zęby trzeba lasce podać jaśka ... zrobimy to za jakiś czas zęby jej nie dokuczają, ona ma wilczy apetyt, wcina wszystko co dostanie więc zęby nie bolą czyli wybitnie posłużył jej dolnośląski klimat ;) Quote
Kajusza Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 rozmawiałam z furciaczkową ... zapomniała przleać kase - zobowiązała się to zrobić dzisiaj, Koelka da znać jak kasa pojawi się na koncie. Quote
fioneczka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 dziś zapłacony został pobyt Gadzika w hotelu od 03.09 do 02.10 - 400 zł + 40 zł leki (dokładnie 38,91) i 50 zł za dojazd za wizytę doktor nie liczyła razem 490 zł dziś zadzwonię dowiedzieć się jak tam lanie po antybiotykach Quote
piescofajnyjest Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 wracam do Gandziora po urlopie.....;) i czekam na info, czy antybiotyk sie sprawdzil..... Quote
Kajusza Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Koelka czy Gosia przelała pieniądze za nadpłacony hotel? Quote
koelka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Kajusza napisał(a):Koelka czy Gosia przelała pieniądze za nadpłacony hotel? Gosia do dzisiaj nie przelała pieniędzy za nadpłacony hotel:( tibby - już wysyłam nr konta na pw. Quote
aida Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 koelka napisał(a):Gosia do dzisiaj nie przelała pieniędzy za nadpłacony hotel:( . A to już chyba zakrawa na kpinę. Nie wiem ile można prosić o zwrot pieniędzy Quote
Alicja Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Kajusza napisał(a):rozmawiałam z furciaczkową ... zapomniała przleać kase - zobowiązała się to zrobić dzisiaj, Koelka da znać jak kasa pojawi się na koncie. to dzisiaj BYŁO 30 sierpnia :roll: Quote
Kajusza Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 kilka dni byłam bez dostępu do dogo ... dziś po raz kolejny zadzwonie do furciaczkowej ... Quote
baster i lusi Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Alicja napisał(a):to dzisiaj BYŁO 30 sierpnia :roll: może idą na piechotę bo mój szef jak przelewał nam kasę to też nieraz jak gdzieś po drodze było czerwone światło to długo szły. fioneczka napisał(a):a ja raczej zdziwiona nie jestem no coś Ty przecież to kasa deklarowiczów i być może one się na to nie godzą by kasa szła na inne cele tylko na psy niczyje. Kajusza napisał(a):kilka dni byłam bez dostępu do dogo ... dziś po raz kolejny zadzwonie do furciaczkowej ... Też ciekawa jestem dlaczego do tej pory nie ma zwrotu. Quote
tibby Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 A jak zdrowie Gadziny? Lanie ustało ? Jest jakaś poprawa ? :) Quote
Alicja Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 baster i lusi napisał(a):może idą na piechotę bo mój szef jak przelewał nam kasę to też nieraz jak gdzieś po drodze było czerwone światło to długo szły. trafiły na rondo w Bydgoszczy i chodzą w kólko:diabloti: no coś Ty przecież to kasa deklarowiczów i być może one się na to nie godzą by kasa szła na inne cele tylko na psy niczyje. Też ciekawa jestem dlaczego do tej pory nie ma zwrotu. tym bardziej to dziwne , bo innym psom co nie wymieszkały miesiąca kasa była zwracana Quote
Kajusza Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 wczoraj Gosia napisała mi, że przelała 200zł reszte za jakiś czas przeleje. Koelka potwierdz na wątku jak kasa wpłynie. Quote
fioneczka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Gadzinka leje coraz mniej, antybiotyk na dwa dni chyba jeszcze, ten drugi lek ciągniemy jeszcze tydzień i robimy badanie moczu. Postępy w szkoleniu są. Na weekend miałam ją odwiedzić ale u Marka plan napięty więc pojadę po weekendzie. Ogólnie jest ok. Quote
Recommended Posts