Alicja Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No spoko na wyglad cza kaganiec na miasto ale tak na rozum to biorąc to co ona tymi dziąsłami może zrobić :diabloti: Quote
Kajusza Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Alicja']No spoko na wyglad cza kaganiec na miasto ale tak na rozum to biorąc to co ona tymi dziąsłami może zrobić :diabloti:[/QUOTE] jak to co ... pomasować i zamasować na śmierć :-D Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Kajusza']jak to co ... pomasować i zamasować na śmierć :-D[/QUOTE] :lol: no tak :lol: Quote
fioneczka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Alicja']No spoko na wyglad cza kaganiec na miasto ale tak na rozum to biorąc to co ona tymi dziąsłami może zrobić :diabloti:[/QUOTE] noo na dzielnicy lans będzie z Gadem w kagańcu ;) a jak się naumie chodzić w namordniku to sprawdzimy zachowanie do innych czworonogów (czytaj Mona) Quote
Kajusza Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 w sumie to Gadzina mogłaby Monie zrobić masaż relaksacyjny i antylękowy ;-) Jak się sprawdzi to Wegetę podeśle na zabiegi ;-) Quote
aida Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Kajusza']w sumie to Gadzina mogłaby Monie zrobić masaż relaksacyjny i antylękowy ;-) Jak się sprawdzi to Wegetę podeśle na zabiegi ;-)[/QUOTE] Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti: Quote
Kajusza Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='aida']Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti:[/QUOTE] bo ona taka była zlękniona że aż bała się to okazać ;-) Quote
aida Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Kajusza']bo ona taka była zlękniona że aż bała się to okazać ;-)[/QUOTE] A na ten pomysł nie wpadłam:lol: Quote
baster i lusi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='aida']Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti:[/QUOTE] oplułam monitor:lol: to ,,sanepid" tak strasznie wygląda?:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='aida']Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti:[/QUOTE] widocznie dobrze się ucharakteryzowałaś , ze nie bała się Sanepidu:diabloti: ale pocieszę się ...mnie starej baby z niby menopauzą ( jak sobie to wkręcają jakieś ,,szprytne,,to niech tam bedzie )też się nie bała:) Quote
aida Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Alicja']widocznie dobrze się ucharakteryzowałaś , ze nie bała się Sanepidu:diabloti: ale pocieszę się ...mnie starej baby z niby menopauzą ( jak sobie to wkręcają jakieś ,,szprytne,,to niech tam bedzie )też się nie bała:)[/QUOTE] Czyli jeden z tego wniosek Ty Aluśka i ja jesteśmy bardzo doooooooooooobre ludzie:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='aida']Czyli jeden z tego wniosek Ty Aluśka i ja jesteśmy bardzo doooooooooooobre ludzie:evil_lol:[/QUOTE] no ba :grins: nigdy w to chyba nie wątpiłaś :) Quote
fioneczka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='aida']Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti:[/QUOTE] no ba, jak jej wpychałaś piłki i kabanosy i szynkę na zmianę od chwili kiedy próg domu Twego przekroczyła to co się miała bać :eviltong: [quote name='Kajusza']bo ona taka była zlękniona że aż bała się to okazać ;-)[/QUOTE] hahahaha [quote name='aida']Czyli jeden z tego wniosek Ty Aluśka i ja jesteśmy bardzo doooooooooooobre ludzie:evil_lol:[/QUOTE] nooo Aluśki też się nie bała, znaczy tak nie całkiem się bała :p ale tulić się i całować nie dała a wracając do spraw Gadzich to przed chwilą dostałam info od Pani doktor że robaki się wyprowadziły ... jednak Panacur dał radę Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='fioneczka'] nooo Aluśki też się nie bała, znaczy tak nie całkiem się bała :p ale tulić się i całować nie dała a wracając do spraw Gadzich to przed chwilą dostałam info od Pani doktor że robaki się wyprowadziły ... jednak Panacur dał radę[/QUOTE] jak miała dać się całować i tulić jak wpadłas jak po ogień i było zaraz hasło JADZIEM !!! :obrazic: fajnie że robactwo poszło precz :cool2: Quote
Kajusza Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 no to Gandzia już nie ma życia wewnętrznego :-D Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Kajusza']no to Gandzia już nie ma życia wewnętrznego :-D[/QUOTE] teraz moze skupić się na zewnętrzu ;) Quote
fioneczka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Alicja']teraz moze skupić się na zewnętrzu ;)[/QUOTE] ooo to to !! wcześniej ją robale w kiszki gilgotały ;) Quote
Alicja Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='fioneczka']ooo to to !! wcześniej ją robale w kiszki gilgotały ;)[/QUOTE] no i się dziewczynka skupić nie potrafiła :) Quote
fioneczka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 zapraszam serdecznie, [quote name='fioneczka']zapraszam "skrzynia pełna" dla Gandzi i Kody http://www.dogomania.pl/forum/threads/233271-skrzynia-pełna-skarbów-do-21-10-dla-Kody-i-Gandzi?p=19776569#post19776569 pomóżcie rozreklamować bazarek plissss Quote
fioneczka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 kolejny bazarek który ruszy dziś wieczorem ... zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/threads/233359-robi-si%C4%99-perfumy-kosmetyki-i-nie-tylko-dla-Gandzi-do-21-10 Quote
fioneczka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 jakiś "spam" by się przydał ... pomożecie może :) zapraszam na bazarek "skrzynia pełna skarbów" ... piękną biżuterię tam mamy :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233271-skrzynia-pełna-skarbów-do-21-10-dla-Kody-i-Gandzi/page5 i kolejny ... kosmetyczny ... perfumy, kremy, kosmetyczki i nie tylko :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233359-Perfumy-kosmetyki-i-nie-tylko-dla-Gandzi-do-20-10-zapraszam/page2 Quote
Alicja Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='fioneczka']jakiś "spam" by się przydał ... pomożecie może :) zapraszam na bazarek "skrzynia pełna skarbów" ... piękną biżuterię tam mamy :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233271-skrzynia-pełna-skarbów-do-21-10-dla-Kody-i-Gandzi/page5 i kolejny ... kosmetyczny ... perfumy, kremy, kosmetyczki i nie tylko :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233359-Perfumy-kosmetyki-i-nie-tylko-dla-Gandzi-do-20-10-zapraszam/page2 zaspamuj u Ozzulka , właściwie tam nikt raczej mało kto zagląda ale może jakiś podgladacz wypatrzy :) Quote
czikusiowa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 pogubiłam się już co do deklaracji i teraz nie wiem za jaki miesiąc ostatnio płaciłam... w razie czego proszę nie krzyczeć bo u mnie teraz kiepsko z internetem ;) Quote
Kajusza Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 czikusiowa napisał(a):pogubiłam się już co do deklaracji i teraz nie wiem za jaki miesiąc ostatnio płaciłam... w razie czego proszę nie krzyczeć bo u mnie teraz kiepsko z internetem ;) Kasia przeniosłaś swoją deklarację z Donki (za co jeszcze raz dziękuję), u Donki płaciłaś ostatnio w sierpniu (czyli u niej nie masz żadnych zaległości ;-) ) ... a u Gandzi nie płaciłaś jeszcze nic, więc nie ma wpłaty za wrzesień i teraz październikowej. Quote
Recommended Posts