Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']No spoko na wyglad cza kaganiec na miasto ale tak na rozum to biorąc to co ona tymi dziąsłami może zrobić :diabloti:[/QUOTE]
jak to co ... pomasować i zamasować na śmierć :-D

Posted

[quote name='Alicja']No spoko na wyglad cza kaganiec na miasto ale tak na rozum to biorąc to co ona tymi dziąsłami może zrobić :diabloti:[/QUOTE]

noo na dzielnicy lans będzie z Gadem w kagańcu ;)

a jak się naumie chodzić w namordniku to sprawdzimy zachowanie do innych czworonogów (czytaj Mona)

Posted

[quote name='Kajusza']w sumie to Gadzina mogłaby Monie zrobić masaż relaksacyjny i antylękowy ;-) Jak się sprawdzi to Wegetę podeśle na zabiegi ;-)[/QUOTE]

Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti:

Posted

[quote name='aida']Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti:[/QUOTE]

bo ona taka była zlękniona że aż bała się to okazać ;-)

Posted

[quote name='aida']Z Monisią nie jest tak tragicznie. Skoro mnie się nie bała to znaczy że lęków nie ma:diabloti:[/QUOTE]

widocznie dobrze się ucharakteryzowałaś , ze nie bała się Sanepidu:diabloti:
ale pocieszę się ...mnie starej baby z niby menopauzą ( jak sobie to wkręcają jakieś ,,szprytne,,to niech tam bedzie )też się nie bała:)

Posted

[quote name='Alicja']widocznie dobrze się ucharakteryzowałaś , ze nie bała się Sanepidu:diabloti:
ale pocieszę się ...mnie starej baby z niby menopauzą ( jak sobie to wkręcają jakieś ,,szprytne,,to niech tam bedzie )też się nie bała:)[/QUOTE]

Czyli jeden z tego wniosek Ty Aluśka i ja jesteśmy bardzo doooooooooooobre ludzie:evil_lol:

Posted

[quote name='aida']Czyli jeden z tego wniosek Ty Aluśka i ja jesteśmy bardzo doooooooooooobre ludzie:evil_lol:[/QUOTE]

no ba :grins: nigdy w to chyba nie wątpiłaś :)

Posted

no ba, jak jej wpychałaś piłki i kabanosy i szynkę na zmianę od chwili kiedy próg domu Twego przekroczyła to co się miała bać :eviltong:

[quote name='Kajusza']bo ona taka była zlękniona że aż bała się to okazać ;-)[/QUOTE]

hahahaha

[quote name='aida']Czyli jeden z tego wniosek Ty Aluśka i ja jesteśmy bardzo doooooooooooobre ludzie:evil_lol:[/QUOTE]

nooo Aluśki też się nie bała, znaczy tak nie całkiem się bała :p
ale tulić się i całować nie dała

a wracając do spraw Gadzich to przed chwilą dostałam info od Pani doktor że robaki się wyprowadziły ... jednak Panacur dał radę

Posted

[quote name='fioneczka']

nooo Aluśki też się nie bała, znaczy tak nie całkiem się bała :p
ale tulić się i całować nie dała

a wracając do spraw Gadzich to przed chwilą dostałam info od Pani doktor że robaki się wyprowadziły ... jednak Panacur dał radę[/QUOTE]

jak miała dać się całować i tulić jak wpadłas jak po ogień i było zaraz hasło JADZIEM !!! :obrazic:

fajnie że robactwo poszło precz :cool2:

Posted

jakiś "spam" by się przydał ... pomożecie może :)

zapraszam na bazarek "skrzynia pełna skarbów" ... piękną biżuterię tam mamy :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/233271-skrzynia-pełna-skarbów-do-21-10-dla-Kody-i-Gandzi/page5

i kolejny ... kosmetyczny ... perfumy, kremy, kosmetyczki i nie tylko :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/233359-Perfumy-kosmetyki-i-nie-tylko-dla-Gandzi-do-20-10-zapraszam/page2

Posted

[quote name='fioneczka']jakiś "spam" by się przydał ... pomożecie może :)

zapraszam na bazarek "skrzynia pełna skarbów" ... piękną biżuterię tam mamy :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/233271-skrzynia-pełna-skarbów-do-21-10-dla-Kody-i-Gandzi/page5

i kolejny ... kosmetyczny ... perfumy, kremy, kosmetyczki i nie tylko :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/233359-Perfumy-kosmetyki-i-nie-tylko-dla-Gandzi-do-20-10-zapraszam/page2

zaspamuj u Ozzulka , właściwie tam nikt raczej mało kto zagląda ale może jakiś podgladacz wypatrzy :)

Posted

czikusiowa napisał(a):
pogubiłam się już co do deklaracji i teraz nie wiem za jaki miesiąc ostatnio płaciłam... w razie czego proszę nie krzyczeć bo u mnie teraz kiepsko z internetem ;)

Kasia przeniosłaś swoją deklarację z Donki (za co jeszcze raz dziękuję), u Donki płaciłaś ostatnio w sierpniu (czyli u niej nie masz żadnych zaległości ;-) ) ... a u Gandzi nie płaciłaś jeszcze nic, więc nie ma wpłaty za wrzesień i teraz październikowej.