Adziunia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Potrzebujemy dla Rafika specjalistycznej karmy niskobiałkowej - RENAL.Poszukujemy karmy suchej jak i mokrej. Jeśli ktoś z Was ma taką karmę na zbyciu albo ma możliwość załatwienia jej w przystępnej cenie proszę o pilny kontakt. Potrzebne są też suplementy diety które będą uzupełniać Rafikowi braki w witaminach oraz w innych mikroelementach. [/FONT] Quote
Czorcik Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 tutaj ktoś sprzedaje bo mu pies odszedł :( czy to o taką chodzi ? http://allegro.pl/royal-canin-renal-dog-gratisy-i1964927267.html Quote
kkasiiiar Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Pomozecie porozsylac bazarek dla Rafika? http://www.dogomania.pl/threads/218966-Nowe-zabawki-dla-dzieci-na-ciezko-chorego-Rafika-ZAPRASZAMY-do-15.12 :modla::modla::modla: Quote
Adziunia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]1. Sucha karma RENAL - firma obojętna, 2. Mokra karma RENAL - firma obojętna, 3. Makaron niskobiałkowy smakowy - firma obojętna, 4. ROYAL CANIN CONVALESCENCE - saszetki Takie rzeczy są potrzebne na CITO dla Rafika. Najgorsze są te saszetki Royala...cholernie drogie :( [/FONT] Quote
azalia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A w jakiej cenie,jeśli można zapytać są te saszetki,jaka jest ich wartość odżywcza i ile ważą? Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Mam kilka rzeczy na bazarek dla Rafika komu mogę przekazać ? Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='azalia']A w jakiej cenie,jeśli można zapytać są te saszetki,jaka jest ich wartość odżywcza i ile ważą? http://www.krakvet.pl/royal-canin-convalescence-support-p-2000.html Quote
Adziunia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 to co znalazłam na allegro - najtańsze za 77zł (10szt) 50g/szt Rafik powinien przyjmować takich saszetek 2 szt na dzień :( CONVALESCENCE SUPPORT FELINE INSTANT REKONWALESCENCJA WSKAZANIA: - Anoreksja. - Niedożywienie. - Karmienie przez sondę. - Niemożność pobierania pokarmu. - Okres pooperacyjny. - Ciąża, laktacja, okres wzrostu. PRZECIWSKAZANIA: - Brak. ZALETY PRODUKTU: - Convalecsence Instant Diet charakteryzuje się wysoką koncentracją energii (4780 kcal/kg suchej masy), łatwo rozpuszcza się w wodzie. Jest wysoce energetyczną, kompletną płynną dietą, o wyjątkowej smakowitości oraz wysokiej strawności. - Kompleks współdziałających przeciwutleniaczy (witamina E, tauryna) minimalizuje skutki stresu oksydacyjnego oraz niekorzystny wpływ wolnych rodników. - Wysoko strawne składniki rekompensują obniżoną aktywność enzymatyczną w obrębie jelit, zapewniając optymalną podaż składników odżywczych. [quote name='azalia']A w jakiej cenie,jeśli można zapytać są te saszetki,jaka jest ich wartość odżywcza i ile ważą? Quote
Adziunia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 na razie jest bazarek z zabawkami i zrobiła go kkasiiiar za co jej BARDZO DZIĘKUJĘ :) [quote name='Katarzyna_warszawa']Mam kilka rzeczy na bazarek dla Rafika komu mogę przekazać ? Quote
Katarzyna_warszawa Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 no zabawek nie mam ale mam trochę ciuszków na zbyciu więc jak cos do chętnie je przekaże bo ja sie na bazarkach nie znam :( Quote
Nilsson Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Przepraszam,ale pilnie poszukujemy osoby do wizyty p/a w Łomiankach. http://www.dogomania.pl/threads/218859-Flipper-g%C5%82adkow%C5%82osy-jamni%C5%9B-mo%C5%BCe-nie-prze%C5%BCy%C4%87-w-schronisku!!!!-Prosimy-o-pomoc!?p=18130612#post18130612 Bardzo proszę o pomoc! Pilna sprawa.Prosze o kontakt na pw lub e-mail [email protected] tel699 682 482 Quote
Adziunia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 odpisałam na priv ;) [quote name='Nilsson']Przepraszam,ale pilnie poszukujemy osoby do wizyty p/a w Łomiankach. http://www.dogomania.pl/threads/218859-Flipper-g%C5%82adkow%C5%82osy-jamni%C5%9B-mo%C5%BCe-nie-prze%C5%BCy%C4%87-w-schronisku!!!!-Prosimy-o-pomoc!?p=18130612#post18130612 Bardzo proszę o pomoc! Pilna sprawa.Prosze o kontakt na pw lub e-mail [email protected] tel699 682 482 Quote
kkasiiiar Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Adziunia']na razie jest bazarek z zabawkami i zrobiła go kkasiiiar za co jej BARDZO DZIĘKUJĘ :) cala przyjemnosc po mojej stronie ;):) Quote
Czorcik Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 witaj Rafiku , :) bazarek zamieściłam na reklamach bazarków :) zabaweczki super :) Quote
Adziunia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 dziękować... znajoma hurtownia ma karmę suchą Purina Renal 14 kg za 203 zł, nie mam wyjścia muszę mu to zamówić :( mają sprawdzić jeszcze makaron niskobiałkowy i mokrą karmę...nie chce nawet myśleć ilerazem to będzie :( muszę poprosić fundację żeby sprawdziła jak dokładnie wygląda konto Rafika bo nie dam rady wszystkiego sama kupić...mąż mnie powiesi ;) [quote name='Czorcik']witaj Rafiku , :) bazarek zamieściłam na reklamach bazarków :) zabaweczki super :)[/QUOTE] Quote
Czorcik Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Adziunia']dziękować... znajoma hurtownia ma karmę suchą Purina Renal 14 kg za 203 zł, nie mam wyjścia muszę mu to zamówić :( mają sprawdzić jeszcze makaron niskobiałkowy i mokrą karmę...nie chce nawet myśleć ilerazem to będzie :( muszę poprosić fundację żeby sprawdziła jak dokładnie wygląda konto Rafika bo nie dam rady wszystkiego sama kupić...mąż mnie powiesi ;) lada dzień wpadnie od nas 120zł z bazarku Kamy. Czekamy tylko na ostatnią wpłatę , żeby rozliczyć bazar. tam wyszło 240zł i podzieliliśmy dochód pomiędzy Rafika a Legitka z przewlekłym zapaleniem płuc. :( jak Legitek nie znajdzie DT to umrze . Dlatego zysk poszedł po między tych dwóch biedaków tu jest Legitek , nie ma go gdzie umieścic , nawet nie ma platnego DT , a on nie może iść do budy , ani kojaca http://www.dogomania.pl/threads/218201-LEGITEK-b%C5%82aga-o-pomoc!!!Szukam-chocia%C5%BC-DT.... Quote
Guliwer89 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 pójdzie jutro tyle już mamy a Rafik nie może czekać :) Czrociu prosze cię jako księgową o zrealizowanie przelewu z mojego konta :) Quote
Czorcik Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 robię przelew na kwotę 120zł na konto Fundacji Trip z konta Guliwera :) Quote
Adziunia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jesteście WIELCY!!:multi::multi::multi: DZIĘKUJEMY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Czorcik']robię przelew na kwotę 120zł na konto Fundacji Trip z konta Guliwera :)[/QUOTE] Quote
Czorcik Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 jest paskudny świąteczny czas i wydatków od cholery , nie wiem czy w tym miesiącu uda mi się coś jeszcze wykombinować , przyznaję się szczerze , ale w styczniu na pewno coś grosza podrzucę Quote
Adziunia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 oj to prawda...ciężki czas jeśli chodzi o wydatki :( Quote
Czorcik Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 jeszcze przy dwójce dzieci, sama wiesz jak to z dzieciakami jest :) Quote
Adziunia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 oj wiem wiem...u nas jedno ale są jeszcze nasze czworonożne dzieci ;) Quote
Czorcik Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 jak pieniążki dotra proszę o potwierdzenie na watku Kamy :):) Quote
Recommended Posts