kkasiiiar Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Moj pierwszy w zyciu banerek..nie wiem czy nie za duzy? ale mozna sobie zmiejszyc jak sie doda w podpis..bedzie jeszcze 2 od profesjonalisty ;) Banerek juz podlinkowany : Quote
Czorcik Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Bardzo ładny banerek , super , :) Myślę że powoli muszę zdjąć banerek Kamy i zastąpić Rafikiem . Quote
Adziunia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Comic Sans MS]ALE SUPER!! OGROMNE DZIĘKI!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]teraz muszę się nauczyć jak się go zapisuje :eviltong::eviltong: [/FONT] [quote name='kkasiiiar'] Moj pierwszy w zyciu banerek..nie wiem czy nie za duzy? ale mozna sobie zmiejszyc jak sie doda w podpis..bedzie jeszcze 2 od profesjonalisty ;) Banerek juz podlinkowany : Quote
Adziunia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 http://www.pensjonatyoko.com.pl/pensjonat,yoko/pensjonat.html to jest gabinet wet z pensjonatem...chociaz ta nazwa pensjonat to zbyt górnolotna nazwa jak dla mnie... Jak będziecie u Sarci mocno ją wyczochrajcie ode mnie :) Może też się wybiorę? Tylko, że w soboty to jestem w schronisku do południa :-( ale jeszcze zobaczę... [quote name='Czorcik']a rachunek chociaż dali za to swoje zdzierstwo ? Rafik był trzymany teraz w lecznicy na Bródnie czy to był jakiś hotelik czy też płatny DT osoby prywatnej ? aż się serce kraje jak się patrzy na ta mordke , biedne te psy takie poniewierane przez życie :(:( w sobotę 26 listopada czyli za tydzień z hakiem jedziemy do sary , ten psi czubek to mnie zawsze ze smutków leczy :) Quote
Kinia1984 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 nie wiem czy to chodzi o ten pensjonat ale raczej tak...fakt sunia byla mega dzika...ale chyba z tego hotelu bardzo krotko jej szukali... http://www.dogomania.pl/threads/215249-W-Wielgolesie-Duchnowskim-%28okolice-Halinowa%29-zagin%C4%99%C5%82a-suczka-W-ZAAWANSOWANEJ-CI%C4%84%C5%BBY!! u mnie badanie moczu kosztuje 20 zł ze stosunkiem kortyzolu do kreatyniny okolo 50 zł Quote
Awit Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 O Jezu jakie ceny,to w lecznicy takie koszta:crazyeye: Czy idzie do tego właśnie hoteliku, co adres podany? Quote
Czorcik Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Awit napisał(a):O Jezu jakie ceny,to w lecznicy takie koszta:crazyeye: Czy idzie do tego właśnie hoteliku, co adres podany? jedzie do hoteliku do Halinowa , tzn już pojechał , Adziunia zabrała Go od tych zdzierców, w szoku byłam jak zobaczyłam te ceny , skąd to tyle kasy brać :( Quote
Guliwer89 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 oj niedobrze ale meksyk ze Rafcio nie może trafić na superowy hotelik :( Quote
Guliwer89 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 trzeba będzie podlinkować banerek :) Czorciku pomożesz ??? Quote
Czorcik Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 zaraz ci podlinkuję :) ale muszę wejść na twoje konto . Oki ? Quote
azalia Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Żeby tylko krzywdy Rafuś tam nie miał i tak już został skrzywdzony i chory jest biedaczek. Quote
Guliwer89 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Czorcik napisał(a):zaraz ci podlinkuję :) ale muszę wejść na twoje konto . Oki ? oczywiście że możesz :) prosimy o wsparcie dziewczyny malutki ma szansę więc trzeba walczyć http://www.dogomania.pl/threads/218078-10-tyg.-amstaff-umiera-w-lecznicy-walczymy-ale-czy-wygramy zajrzyjcie zaproście inne cioteczki Quote
kkasiiiar Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Kamcia splacona :) to teraz mozna sie zabrac za Rafika :) moze zrobic jakis bazarek cegielkowy? po 25 listopada moge zrobic bazarek z fantami. Quote
Adziunia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wielkie dzięki[/FONT] :multi::multi::multi: [FONT=Comic Sans MS]Poszukuje dla Rafika płatnego DT najlepiej w Wawie tak aby łatwo było w transportowaniu go na kolejne badania i konsultacje...po ostatnich przejściach i niestety po rozczarowaniu się kolejnym hotelikiem muszę Rafika znów przenieść :placz::placz::placz: On bardzo potrzebuje spokojnego miejsca...i człowieka który poświęci mu trochę uwagi...po odebraniu go od weta z Bródna opadły mi ręce...jest gorzej niż było :angryy::angryy::angryy: jestem pewna że schudł...ten hotelik w którym jest obecnie niestety też pozostawia wiele do życzenia...[SIZE=4] PROSZĘ JAK KTOŚ ZNA TAKI TYMCZAS TO PROSZĘ O PILNY KONTAKT[/FONT][FONT=Comic Sans MS] NA PRIV!!![/FONT] kkasiiiar napisał(a):Kamcia splacona :) to teraz mozna sie zabrac za Rafika :) moze zrobic jakis bazarek cegielkowy? po 25 listopada moge zrobic bazarek z fantami. Quote
Adziunia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jeszcze jedno...a jak mam jakies fanty na taki bazarek to jak mogę Ci przekazać? pomyślałam że sprzedam trochę takich fajnych ciuszków po moim synku które są naprawdę w bardzo dobrym stanie i dobrych firm...kombinuje na każdy możliwy sposób :) kkasiiiar napisał(a):Kamcia splacona :) to teraz mozna sie zabrac za Rafika :) moze zrobic jakis bazarek cegielkowy? po 25 listopada moge zrobic bazarek z fantami. Quote
kkasiiiar Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zrob zdjecia, opisz i napisz ile kasy chcesz za kazda rzecz :) bedziesz poprostu od siebie wysylala bo tak bedzie latwiej :) oczywiscie koszy przesylki pokrywa kupujacy..ja narazie wystawialam bazarek dla innego biedaka u niego tez pustki na watku http://www.dogomania.pl/threads/217915-Zaniedbany-strasznie-wychudzony-z-chorymi-uszami-mix-onka-potrzebuje-naszej-pomocy jak zostaną fanty z tego bazarku przekaże ja na bazarek dla Rafika..i moze jeszcze cos wyszperam w domu. Quote
Adziunia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 super, wyślij mi proszę na priv maila na którego mogę podesłać te zdjęcia. kkasiiiar napisał(a):Zrob zdjecia, opisz i napisz ile kasy chcesz za kazda rzecz :) bedziesz poprostu od siebie wysylala bo tak bedzie latwiej :) oczywiscie koszy przesylki pokrywa kupujacy..ja narazie wystawialam bazarek dla innego biedaka u niego tez pustki na watku http://www.dogomania.pl/threads/217915-Zaniedbany-strasznie-wychudzony-z-chorymi-uszami-mix-onka-potrzebuje-naszej-pomocy jak zostaną fanty z tego bazarku przekaże ja na bazarek dla Rafika..i moze jeszcze cos wyszperam w domu. Quote
Czorcik Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Adziunia wysłałam Ci wczoraj na PW o tym hoteliku , czy to oto chodziło ? Quote
Adziunia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 o kurcze, zapomniałam Tobie odpisać bo wszystko w biegu przeglądałam...już odpisuje :) Quote
Czorcik Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 mam z bazarku cegiełkowego Kamy 45zł , chcę je przekazać na rzecz Rafika , na bazarku cegiełkowym napisałam taką informację , jeżeli nikt nie będzie miał nic przeciwko to wyślę. rozumiem że na konto TRIP z dopiskiem " dla Rafika " ?? Quote
Adziunia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Tak więc po krótce...pani z hoteliku się dowiedziała że Rafik ma swój wątek na dogo i że zostały już tutaj na nią napisane nie przychylne informację z dniem 23 listopad zakończymy współpracę. Moją winą jest to że napisałam że hotelik nie wzbudził mojego zaufania i z tego się nie wycofuje...różne informację na temat tego miejsca do mnie dotarły i za to nie odpowiadam...Ponieważ nie chcę żeby takie sytuacje szkodziły Rafikowi bardzo proszę o nie komentowanie dalej całej sytuacji...Dzięki... Quote
kkasiiiar Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A gdzie teraz bedzie Rafik jechal ? juz masz cos na oku? Quote
Adziunia Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 no niestety jeszcze nic nie wiem...jestem zaskoczona sytuacją i powiem szczerze że muszę bardzo poważnie się zastanowić nad tym...nie chcę żeby ten psiak cierpiał i tak już dużo złych rzeczy go spotkało :( i nie chce po raz drugi takiej sytuacji...mój błąd...sytuacja nie przemyślana do końca :( Quote
Recommended Posts