Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[FONT=Comic Sans MS]ALE SUPER!! OGROMNE DZIĘKI!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]teraz muszę się nauczyć jak się go zapisuje :eviltong::eviltong:
[/FONT]

[quote name='kkasiiiar']
Moj pierwszy w zyciu banerek..nie wiem czy nie za duzy? ale mozna sobie zmiejszyc jak sie doda w podpis..bedzie jeszcze 2 od profesjonalisty ;)
Banerek juz podlinkowany :

Posted

http://www.pensjonatyoko.com.pl/pensjonat,yoko/pensjonat.html

to jest gabinet wet z pensjonatem...chociaz ta nazwa pensjonat to zbyt górnolotna nazwa jak dla mnie...

Jak będziecie u Sarci mocno ją wyczochrajcie ode mnie :)

Może też się wybiorę? Tylko, że w soboty to jestem w schronisku do południa :-( ale jeszcze zobaczę...

[quote name='Czorcik']a rachunek chociaż dali za to swoje zdzierstwo ?
Rafik był trzymany teraz w lecznicy na Bródnie czy to był jakiś hotelik czy też płatny DT osoby prywatnej ?

aż się serce kraje jak się patrzy na ta mordke , biedne te psy takie poniewierane przez życie :(:(

w sobotę 26 listopada czyli za tydzień z hakiem jedziemy do sary , ten psi czubek to mnie zawsze ze smutków leczy :)

Posted

Awit napisał(a):
O Jezu jakie ceny,to w lecznicy takie koszta:crazyeye:

Czy idzie do tego właśnie hoteliku, co adres podany?

jedzie do hoteliku do Halinowa , tzn już pojechał , Adziunia zabrała Go od tych zdzierców, w szoku byłam jak zobaczyłam te ceny , skąd to tyle kasy brać :(

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wielkie dzięki[/FONT] :multi::multi::multi:

[FONT=Comic Sans MS]Poszukuje dla Rafika płatnego DT najlepiej w Wawie tak aby łatwo było w transportowaniu go na kolejne badania i konsultacje...po ostatnich przejściach i niestety po rozczarowaniu się kolejnym hotelikiem muszę Rafika znów przenieść :placz::placz::placz: On bardzo potrzebuje spokojnego miejsca...i człowieka który poświęci mu trochę uwagi...po odebraniu go od weta z Bródna opadły mi ręce...jest gorzej niż było :angryy::angryy::angryy: jestem pewna że schudł...ten hotelik w którym jest obecnie niestety też pozostawia wiele do życzenia...[SIZE=4]
PROSZĘ JAK KTOŚ ZNA TAKI TYMCZAS TO PROSZĘ O PILNY KONTAKT
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] NA PRIV!!![/FONT]

kkasiiiar napisał(a):
Kamcia splacona :) to teraz mozna sie zabrac za Rafika :) moze zrobic jakis bazarek cegielkowy? po 25 listopada moge zrobic bazarek z fantami.

Posted

Jeszcze jedno...a jak mam jakies fanty na taki bazarek to jak mogę Ci przekazać? pomyślałam że sprzedam trochę takich fajnych ciuszków po moim synku które są naprawdę w bardzo dobrym stanie i dobrych firm...kombinuje na każdy możliwy sposób :)

kkasiiiar napisał(a):
Kamcia splacona :) to teraz mozna sie zabrac za Rafika :) moze zrobic jakis bazarek cegielkowy? po 25 listopada moge zrobic bazarek z fantami.

Posted

Zrob zdjecia, opisz i napisz ile kasy chcesz za kazda rzecz :) bedziesz poprostu od siebie wysylala bo tak bedzie latwiej :) oczywiscie koszy przesylki pokrywa kupujacy..ja narazie wystawialam bazarek dla innego biedaka u niego tez pustki na watku http://www.dogomania.pl/threads/217915-Zaniedbany-strasznie-wychudzony-z-chorymi-uszami-mix-onka-potrzebuje-naszej-pomocy jak zostaną fanty z tego bazarku przekaże ja na bazarek dla Rafika..i moze jeszcze cos wyszperam w domu.

Posted

super, wyślij mi proszę na priv maila na którego mogę podesłać te zdjęcia.

kkasiiiar napisał(a):
Zrob zdjecia, opisz i napisz ile kasy chcesz za kazda rzecz :) bedziesz poprostu od siebie wysylala bo tak bedzie latwiej :) oczywiscie koszy przesylki pokrywa kupujacy..ja narazie wystawialam bazarek dla innego biedaka u niego tez pustki na watku http://www.dogomania.pl/threads/217915-Zaniedbany-strasznie-wychudzony-z-chorymi-uszami-mix-onka-potrzebuje-naszej-pomocy jak zostaną fanty z tego bazarku przekaże ja na bazarek dla Rafika..i moze jeszcze cos wyszperam w domu.

Posted

mam z bazarku cegiełkowego Kamy 45zł ,
chcę je przekazać na rzecz Rafika , na bazarku cegiełkowym napisałam taką informację , jeżeli nikt nie będzie miał nic przeciwko to wyślę.
rozumiem że na konto TRIP z dopiskiem " dla Rafika " ??

Posted

Tak więc po krótce...pani z hoteliku się dowiedziała że Rafik ma swój wątek na dogo i że zostały już tutaj na nią napisane nie przychylne informację z dniem 23 listopad zakończymy współpracę. Moją winą jest to że napisałam że hotelik nie wzbudził mojego zaufania i z tego się nie wycofuje...różne informację na temat tego miejsca do mnie dotarły i za to nie odpowiadam...Ponieważ nie chcę żeby takie sytuacje szkodziły Rafikowi bardzo proszę o nie komentowanie dalej całej sytuacji...Dzięki...

Posted

no niestety jeszcze nic nie wiem...jestem zaskoczona sytuacją i powiem szczerze że muszę bardzo poważnie się zastanowić nad tym...nie chcę żeby ten psiak cierpiał i tak już dużo złych rzeczy go spotkało :( i nie chce po raz drugi takiej sytuacji...mój błąd...sytuacja nie przemyślana do końca :(