Guliwer89 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 widziałem na moim ulubionym wątku śliczne tam robią :):) Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 znalazlam wydarzenie utworzone przez fundacje..pozapraszam troche ludkow :smile: http://www.facebook.com/event.php?eid=212627188804322 Quote
kkasiiiar Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Komputer mi wariuje.. i dwa razy to samo dodalam.. Quote
Adziunia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 oooo bardzo dziękuję bo ja w banerkach to słabo :( a co do fb to zrobiłam Rafikowi wydarzenie jak tylko go znalazłam... http://www.facebook.com/event.php?eid=212627188804322 [quote name='kkasiiiar']zamowilam banerek dla Rafika :) Quote
Adziunia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 tak tak to moje wydarzenie :) fundacja TRIP jak zwykle mi pomaga w kwestii zbiorki pieniedzy - nie chcialam zbierac na prywatne konto...pomagaja mi tez w zalatwianiu lekarzy i badan...moge liczyc na drobne znizki..na pewno nie polecam tego miejsca gdzie obecnie przebywa Rafik...musze go zabrac stamtąd jak najszybciej ale wazne tu jest zeby najpierw zrobic reszte badan poza tym jak bede go odbierac to bede musiala tamtemu zaplacic a narazie nie mam z czego :( [quote name='kkasiiiar']znalazlam wydarzenie utworzone przez fundacje..pozapraszam troche ludkow :smile: http://www.facebook.com/event.php?eid=212627188804322 Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 uporamy się z długiem z Kame i napewno będziemy wspierać Rafika Quote
Adziunia Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Czorcik napisał(a):uporamy się z długiem z Kame i napewno będziemy wspierać Rafika BARDZO DZIĘKUJĘ...Marzy mi się żeby ten psiak zobaczył w końcu co to znaczy własny kochający dom... robiliście wydarzenie na FB Kamie? Wiem że na stronie TRIPa i Sylwii jest album. zrobię allegro dla TRIPa Quote
Czorcik Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Adziunia napisał(a):BARDZO DZIĘKUJĘ...Marzy mi się żeby ten psiak zobaczył w końcu co to znaczy własny kochający dom... robiliście wydarzenie na FB Kamie? Wiem że na stronie TRIPa i Sylwii jest album. zrobię allegro dla TRIPa wydarzenia nie robiliśmy , tylko Sylwia udostępniła u siebie w albumie Quote
Kinia1984 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 zapisuję bo też mamy psa na tymczasie ze zdiagnozowanym cushingiem...pozniej poczytam Quote
Kinia1984 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 czy Rafik miał robioną krew? chodzi mi głownie o poziom kreatyniny i mocznika Quote
Guliwer89 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 właśnie hopsaj żeby cię dobre cioteczki zauważyły :) Quote
Adziunia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Rafik umówiony jest na usg ale dopiero na środę 23 listopada...potrzebuje żeby ktoś go ten tydzień przetrzymał bo jak go teraz zabiorę z tego miejsca na Bródnie i zawiozę do hoteliku poza Wawe to będę miała później problem z transportem z powrotem do Wawy na to usg i ewentualne badania i konsultacje. A bardzo bym chciała go zabrać od tego gościa bo uważam że warunki tam są bardzo średnie i po drugie licznik bije...20zł za dobę :( rośnie mi dług...te pieniądze co są już na koncie fundacji chciałabym przeznaczyć na normalne warunki hotelikowe plus leki bo na pewno jakieś będzie musiał przyjmować bez względu na diagnozę... Quote
Guliwer89 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 weekendem ogarniemy jakiś bazarek na malucha może troszkę kaski wpadnie :) Zapraszam już dziś w niedzielę otwarcie będzie dużo sensacyjnych książeczek Ludlum, Higgins, Follett Grisham i co tam mi jeszcze w ręcę wpadnie :) :) Quote
azalia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Biedny Rafik,oby diagnoza nie była zła,a razie wpłaciłam pieniądze na inne bidy,sama jestem bez pracy na utrzymaniu męża,ale na Rafisia na pewno wpłacę po 20-tym listopada. Quote
Czorcik Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 my jak rozliczymy kamę to myślę , ze też trochę grosza wpadnie :) Quote
Adziunia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [font=comic sans ms]bardzo wam dziękuję :) będę dzisiaj dzwonić do pani z halinowa koło wiązownej...podobno warunki tam są "domowe" może dzięki temu rafik choć trochę zazna ciepła ze strony ludzi bo jego życie jak do tej pory nie należy do szczęśliwych a mnie serce boli że siedzi tam w tej "klinice" na bródnie w boksie który wygląda jak więzienie...u mnie w domu są już 3 psiaki i znajdka niewidoma kicia :-(:-(:-([/font] Quote
azalia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Pewnie,że trzeba Rafisia zabrać skoro warunki nieciekawe,a cena wysoka,niech biedak zazna szczęścia w życiu i oby ktoś go pokochał,jestem pewna że wtedy rozkwitnie jak kwiat. Quote
kkasiiiar Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Odwiedzam Rafika..czekam nadal na banerek jak bedzie od razu wstawie na watek :) Quote
Adziunia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Już wszystko ustalone...Rafik jutro wieczorem jedzie do tej Pani [/FONT];);););) [FONT=Comic Sans MS]Hotel dla psów Małgorzata M. Halinów [/FONT] okazuje się że ta pani jest wetem...i pomoże mi w postawieniu diagnozy i w ewentualnym leczeniu mojej sierotki...już nie mogę się doczekać żeby go zabrać z tego więzienia...muszę im dopłacić 360 zł :placz::placz::placz::placz: jak poprosiłam o jakąś zniżkę to usłyszałam że i tak go policzyli taniej...zamiast 30zł to 20zł za dobę...nie wspomnę że badania te co powyżej czyli mocz i badanie stosunku kortyzolu do kreatyniny policzyli mi za 160zł :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciekawa jestem czy wszędzie tyle kosztują takie badania?? czy ktoś się orientuję??? bo może nie potrzebnie się czepiam....:oops::oops: Quote
Czorcik Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 aż się serce kraje jak się patrzy na ta mordke , biedne te psy takie poniewierane przez życie :(:( w sobotę 26 listopada czyli za tydzień z hakiem jedziemy do sary , ten psi czubek to mnie zawsze ze smutków leczy :) Quote
Recommended Posts