Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karma zawieziona...radocha wielka :) widać że Rafik jest u Natalii bardzo szczęśliwy :) a zapatrzony w nią jak w obrazek :) nie podejrzewałam go również o taką inteligencję i spryt :) nie ma klamki której nie otworzy, zabezpieczenia też nie do końca zdają egzamin. potrafi otworzyć sobie na dworze kran z wodą ;) mówię Wam, jak przyjeżdżam w odwiedziny (niestety za często nie daje rady) to humor mi się poprawia o 180 stopni :D każda taka wizyta utwierdza mnie w przekonaniu że warto było zainwestować w niego te wszystkie pieniądze i czas...i że warto dalej to robić. a tu parę fotek z ostatniej wizyty :)

Posted

Rafik to wybredna istota :) jeśli chodzi o karmę suchą to tylko royal i purina...trovet leży a on za cholerę cie chcę jej jeść - ani namoczonej ani wymieszanej z puszeczką :)
mokrą karmę je każdy rodzaj RENALa. Z resztą jak ostatnio zamawiałam mokrą karmę to różnica w cenie między Royalem a Trovetem była żadna :) nie wiem jak z suchą karmą bo na całe szczęście dostaliśmy trochę takiej karmy w prezencie :)

[quote name='Kinia1984']ja mialam psa chorego na nerki i pozniej royal renal zamienilam na Trovet renal rid ,są tansze a sklad identyczny.[/QUOTE]

Posted

z Rafikiem spotkam się w sobotę prawdopodobnie. Mam makaron do zawiezienia i kolejne puszeczki które dostaliśmy Renalowe :) Muszę jeszcze suchą karmę kupić, lekarstwa i w końcu te badania trzeba powtórzyć...pewnie w tym miesiącu skończą się pieniądze w skarbonce :( ...szykuję się do kolejnego bazarku :) a może ktoś ma jakieś fanciki na Rafikowy bazarek?

Posted

byłam u gałgana wczoraj :) nie uwierzycie ale Rafik przytył :D nie miałam jak zdjęcia zrobić bo łapki miałam zamarznięte :( ale mam nadzieję że za tydzień zabiorę profesjonalistę ze sobą który robi zdjęcia dla nas w schronisku :) i pokaże Wam szczęśliwca ;) w tym tyg będą badania..sama jestem ciekawa jak to wygląda.

azalia napisał(a):
Jak się czuje Raficzek?

Posted

Cały czas pomaga mi fundacja TRIP ;) dziękujemy za każde wsparcie :)
[FONT=Comic Sans MS]
DANE FUNDACJI:
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] Fundacja Centrum Pomocy Zwierzętom - "TRIP"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] ul. Kinowa 20 lok 37, 04-017 Warszawa[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] 45 2130 0004 2001 0544 9475 0001 -dopiskiem na Rafika[/FONT]

bakusiowa napisał(a):
Do kogo można wpłacić na Rafika?

Posted

Wpłaciłam wczoraj dla Raficzka 50zł,pocztą.Wiem,że to niewiele,ale mój pies ciężko zachorował,jest po operacji(duże koszty badań i pozostałe),a tu jeszcze dzisiaj musiałam zakupić karmę dla psiaków z sąsiedztwa(20kg),bo straszna tam bieda i psiaki głodne.

• 4 weeks later...