26asia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 nie mam słow, sama mam syna nastolatka..... na sama mysl ze mozna zrobic cos takiego.... skad u ludzi takie pomysly skad naka nienawisc i podlosc? moge wspomoc finansowo byle tylko maluszka uratowac ... trzymaj sie malenki ......ja trzymam kciuki mocno za Ciebie .... Quote
sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 moge przekazac fanty na bazarek, sama nie umiem zrobic i ciezko czasowo byloby mi go dopilnowac, ale gdyby ktoras z cioteczek zechciala sie podjac... Quote
Zofija Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 poproszę o numer konta wpłącę coś jednorazowo Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='sillann']moge przekazac fanty na bazarek, sama nie umiem zrobic i ciezko czasowo byloby mi go dopilnowac, ale gdyby ktoras z cioteczek zechciala sie podjac...[/QUOTE] mogę podać instrukcję na pw lub publicznie Quote
murakami Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 może to nie jest mega ważne w tej chwili, ale tytuł wątku trzeba by zmienić, bo jest że sunia Quote
Aldonika22 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Od początku obserwuję wątek pieska. Jaki on jest chudy.. jak w najgorszych koszmarach ile czasu musiało to trwać... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i psiak wyzdrowieje. Quote
sillann Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='inga.mm']mogę podać instrukcję na pw lub publicznie[/QUOTE] poprosze o info na priv:) postaram sie jakos zrobic:) Quote
ewu Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Ja się od dawna zastanawiam gdzie się kończy człowiek a zaczyna "homo sapiens"???????????????? Podobno od zwierząt różnimy się inteligencją i empatią. Czy rzeczywiście wszyscy??????????????????????????????????? Quote
ewu Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [B]Człowiek rozumny[/B] ([I]Homo sapiens[/I]) wg wiki... Rozumny????????????????????????? Quote
tayga Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='lika1771']Zrob cioteczko dzziekuje[/QUOTE] Zaraz się za to wezmę, tylko proszę na priv dane do przelewu (do rozsyłania) i chętną osobę na współadministratora. Mogę nie mieć czasu w tygodniu by uzupełniać informacje. Quote
Pipi Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Kochani moi, ale przeciez ci gowniarze nie doprowadzili suni do takiego stanu w jeden dzien, tak? to musialo trwac jakis czas. Ona jest zamorzona, czyli nie dawali jesc, a oprocz tego nie odrobaczali, nie leczyli.. . . .i nikt tego nie widział? a gdzie byli rodzice, sasiedzi? gdzies musiala byc, w jakims domu, czy na podworku. Zabic, to za malo powiedziane. Quote
Aldonika22 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Pipi tak myślę że był piesek u kogoś kto wgl. o niego nie dbał, i latał po wsi a Ci gówniarze go któregoś razu skopali i tak trafił tutaj.. Quote
Selenga Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='iwoniam']okropieństwo i podłość... [B]padalce...[/B] biedna sunia...[/QUOTE] bardzo proszę nie obrażać tych sympatycznych jaszczurek takim porównaniem :mad: allegro cegiełkowe będzie jak tylko Klaudus napisze co powiedzieli weci Quote
lika1771 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Selenga']bardzo proszę nie obrażać tych sympatycznych jaszczurek takim porównaniem :mad: allegro cegiełkowe będzie jak tylko Klaudus napisze co powiedzieli weci[/QUOTE] Dziekuje Selenga Quote
Lobaria Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Selenga']bardzo proszę nie obrażać tych sympatycznych jaszczurek takim porównaniem :mad: allegro cegiełkowe będzie jak tylko Klaudus napisze co powiedzieli weci[/QUOTE] Super, ja też ćwiczę na allegro wstawianie cegiełkowej aukcji, może kiedyś się przyda. Quote
Selenga Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Lobaria']Super, ja też ćwiczę na allegro wstawianie cegiełkowej aukcji, może kiedyś się przyda.[/QUOTE] Mogę Ci wysłać "instrukcję obsługi" takich aukcji :) zawsze to parę pułapek mniej będzie do ominięcia i mniej aukcji zablokowanych przez allegro... Quote
Justyna Lipicka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 biedactwo...bardzo podobny do suni moich znajomych...walcz, psiaku, walcz!! Quote
Karina R Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 I ja jestem! Nie powiem tego w słowach co czuję ale niech to wyrazi moje uczucia :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: Cioteczki trzeba ją ratować, przytulić i odkarmić, bo kolejna taka bida jak Duszek:-( Sypnę grosikiem. O nr konta proszę. Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Selenga']Mogę Ci wysłać "instrukcję obsługi" takich aukcji :) zawsze to parę pułapek mniej będzie do ominięcia i mniej aukcji zablokowanych przez allegro...[/QUOTE] Selenga, ja też bym poprosiła. Kiedys o tym rozmawiałyśmy, ale sie rozmyło. Teraz moze za jednym zamachem byś nas obdarowała? Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='sillann']poprosze o info na priv:) postaram sie jakos zrobic:)[/QUOTE] pw juz poszło Quote
Lobaria Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Selenga']Mogę Ci wysłać "instrukcję obsługi" takich aukcji :) zawsze to parę pułapek mniej będzie do ominięcia i mniej aukcji zablokowanych przez allegro...[/QUOTE] Wysłałam Tobie na PW mojego maila Quote
ewtos Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Pipi']Kochani moi, ale przeciez ci gowniarze nie doprowadzili suni do takiego stanu w jeden dzien, tak? to musialo trwac jakis czas. Ona jest zamorzona, czyli nie dawali jesc, a oprocz tego nie odrobaczali, nie leczyli.. . . .i nikt tego nie widział? a gdzie byli rodzice, sasiedzi? gdzies musiala byc, w jakims domu, czy na podworku. Zabic, to za malo powiedziane.[/QUOTE] Dokładnie myślę tak samo jak piszesz , myślę też ,że pies potrzebuje dokładnych badań , czy jego stan to "tylko":angryy: skrajne zaniedbania i uraz fizyczny, czy może cierpi na jakieś schorzenie , które uniemożliwia mu pobieranie karmy. Zapisuję wątek. Quote
Recommended Posts