Lobaria Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Gacusiu, mizanko skoro świt - abyś miał duuuużo sił Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='inga.mm']Gaciu, prosimy, nie opuszczaj nas, Jeszcze przecież nie nadszedł Twój czas, Życie cudowne na Ciebie czeka Szukamy dla Ciebie TWOJEGO człowieka. On Ci da radość, miłość i ciepło, To wszystko co wcześniej Ci uciekło. Wszyscy za Twe zdrowie wznosimy modły Kochamy Cię bardzo, Piesku Cudowny[/QUOTE] [I]Ale piękny wierszyk! :loveu:[/I] Quote
inga.mm Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Ale piękny wierszyk! :loveu:[/I][/QUOTE] dla Gacusia naszego cudownego. Mam kilka pluszaków dla Niego i gryzaczki. Gdzie wysłać? Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='inga.mm']dla Gacusia naszego cudownego. Mam kilka pluszaków dla Niego i gryzaczki. Gdzie wysłać?[/QUOTE] [B][COLOR="red"]Komitet Pomocy dla Zwierząt Bank Śląski S.A. O/Tychy skrytka pocztowa 79 43-100 Tychy[/COLOR][/B] [I]Bardzo dziękujemy :) Monika poproszę jeszcze raz o zmierzenie.[/I] Quote
inga.mm Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 jeszcze pytanko o ręczniki, koce, może jakąś podusię. Czy podesłać? Quote
Klaudus__ Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='inga.mm']jeszcze pytanko o ręczniki, koce, może jakąś podusię. Czy podesłać?[/QUOTE] [I]Jak najbardziej można. Chłopakowi tak kosteczki wystają,że musi na miękkim leżeć :)[/I] Quote
inga.mm Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ok. postaram się wysłać, ale pewnie po niedzieli. Chociaż może uda się przynajmniej przytulanki jutro wyekspediować. Quote
Łukasz__ Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Gacuś od kłębu do ogona 48cm. Klaudia to dopisze do pierwszego postu jak na dogo wejdzie Quote
Anula Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 A napiszcie Kochani chociaż jakie Gacuś ma wyniki,jak i czym jest leczony,co weci mówią,jakie Gacusiowi robią badania bo ,że raz się czuje lepiej raz gorzej to z czegoś musi wynikać,już nie wspomnę o fotkach. Quote
tobciu Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Jejku... dlaczego tak tu cicho ? :( Wszystko dobrze z psiakiem ? Quote
inga.mm Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ludzieeee, nie wiem gdzie wsadziłam pluszaczki dla Gacusia!!!! Kurza twarz, kto wie, co mogłam z nimi zrobić? Quote
MALWA Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='tobciu']Jejku... dlaczego tak tu cicho ? :( Wszystko dobrze z psiakiem ?[/QUOTE] Ja też przyłączam się do pytania. Quote
barkot Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ale cisza... Ale na pewno wszystko dobrze. Brak wiadomosci to dobre wiadomosci, gleboko w to wierze. Quote
Plicha Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Na pewno dziś będą wiadomości co u malucha. Quote
Klaudus__ Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [I]Doszła paczuszka z przysmakami dla Gacunia :) Dziękuję :Rose: Koszta leczenia minęły już 1500 zł. Gacuś nadal pod opieką wet. Na obecną chwilkę (tfu tfu tfu - żeby nie zapeszyć) jest ciut lepiej. Gacuś jest na karmie specjalistycznej. Je już samodzielnie. Niestety jeszcze nie widać zwiększenia masy. Oby teraz bylo tylko lepiej.[/I] Quote
barkot Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 teraz to troche musi potrwac zanim sie zbierze i nabierze masy, ale wyglada ze kryzys minal, co Cioteczki? obiecuje wplate, bo kasa dalej potrzebna, jak widac. Quote
sillann Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 oby bylo juz tylko lepiej, postaram sie znowu cos podeslac po nastepnej wyplacie Quote
inga.mm Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 znalazłam zabawki dla Gacunia. W poniedziałek pojadą Quote
Iljova Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='inga.mm']Ludzieeee, nie wiem gdzie wsadziłam pluszaczki dla Gacusia!!!! Kurza twarz, kto wie, co mogłam z nimi zrobić?[/QUOTE] No Ty jesteś udana ;-) * [quote name='inga.mm']znalazłam zabawki dla Gacunia. W poniedziałek pojadą[/QUOTE] To dobrze że znalazłaś ;-) * Niech już jest z Tobą Gacusiu tylko coraz lepiej. Quote
handzia Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='inga.mm']znalazłam zabawki dla Gacunia. W poniedziałek pojadą[/QUOTE] Uwielbiam takie krejzolki ;) Quote
Recommended Posts