Jump to content
Dogomania

Klara... była bita, przeganiana i w ciąży - malutka sunia szuka domu...

Recommended Posts

Posted

Szkoda, ze obiecałam bdt innej juz suni, z Pszczyny, bo bym tę przygarnęła tymczasowo........Niestety, mam tylko 1 miejsce i zawsze wybór jest ogromnie trudny.
A tej pani, rzeczywiście potrzebna pomoc.

• Replies 445
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczka Roszpunka na weekendzie ;) Cioteczki trzeba by nadać jakieś imię sunieczce ....[/QUOTE]

Ja to lubię ludzkie imiona dla zwierząt, ale jest wielu przeciwników...

Posted

Już jestem.
[quote name='mmd']No i co słychać?
Jak ze sterylką?
Do roboty trza się zabierać.[/QUOTE]
Próbowałam dodzwonić się do TOZ-u ale nikt nie odbiera. Jutro będę się do nich dobijać aż do skutku :angryy:

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczka Roszpunka na weekendzie ;) Cioteczki trzeba by nadać jakieś imię sunieczce ....[/QUOTE]
Co do imienia - padła już propozycja Klary, chyba od Inci, nie wiem, co wy na to?
Czekam na propozycje
Uwaga! Matka chrzestna będzie zmuszona regularnie zaglądać na wątek :evil_lol:

Co do pomocy dla samej pani - temat jest o tyle trudny, że pani jest zbieraczką. Może nie obsesyjną ale zawsze. Tak myślę, że najlepsza pomoc dla niej, to karma dla kociaków, którymi się zajmuje i produkty spożywcze o długim terminie przydatności: makarony, ryż, konserwy - czyli rzeczy, które zawsze się przydadzą a ich mały zapas odciąża domowy budżet, może trochę ubrań.

Posted

wpadam i pozdrawiam kochane serce maluniej i cioteczkowe , mnie sie ....marzy imie dla malej ..... Lenoczka :loveu::loveu:lece kombinowac bazarek ... chociaz bazarki terazlo ida:oops:matka chrzestna moge byc ...boc moja ludzka chrzesnica wazy .....110 kilo:evil_lol::roll::shake::shake::shake:i na recach sie juz nosic nieda ..... za stara jest - tak mawia , no 26 lat to starosc ..... ymmmmmm:evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak, lecę działać dalej. Z pomocy TOZ-u na razie lipa.

EDIT: Rejestruję sunię na siebie, biorę talon z UM, dopłacam za aborcyjną tylko.
Nie wiem, ile to będzie ale sądzę, że poniżej dopłaty ze sterylkowej Skarbonki.

Posted

Jest tak: Sunia już oficjalnie moja - tzn zarejestrowana na mnie w UM. Tym sposobem mamy dofinansowanie do sterylki a matką chrzestną dziewczynki została Incia. Gratulacje!!!
Klara ma zaklepany termin zabiegu na jutro na 8 rano. Rozmawiałam właśnie z panią od Klary - ma ją nakarmić teraz i do jutra już nic, wieczorem także odstawić wodę. Córka sąsiadki, która psiaka przywiozła i podrzuciła, zaoferowała pomoc w spacerach. Chociaż tyle.