malagos Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Szkoda, ze obiecałam bdt innej juz suni, z Pszczyny, bo bym tę przygarnęła tymczasowo........Niestety, mam tylko 1 miejsce i zawsze wybór jest ogromnie trudny. A tej pani, rzeczywiście potrzebna pomoc. Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Kochana sunieczko mizianka wieczorowe!!!! Quote
Martika&Aischa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Pokazuj się kochana sunieczko....jutro lub w poniedziałek odbiorę karmę dla Suni ...6 kg ....Nasza kochana Iwonka obiecała sunieczce jeszcze puszki z jedzonkiem :loveu: Quote
iwonamaj Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Uwielbiam takie małe myszorki :)...To jak malutka ma na imię? Quote
Martika&Aischa Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 iwonamaj napisał(a):Uwielbiam takie małe myszorki :)...To jak malutka ma na imię? Chyba nadal dziewczynka nie ma imienia :( Najwyższa pora żeby chociaż imię miała cudne :) Quote
iwonamaj Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 No to może mały konkursik na imię dla malutkiej? Quote
Nadziejka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nadziejkowo odwiedzamy:loveu::ylsuper::thumbs::thumbs:slicznosci malenka w goree Quote
mmd Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 No i co słychać? Jak ze sterylką? Do roboty trza się zabierać. Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Cioteczka Roszpunka na weekendzie ;) Cioteczki trzeba by nadać jakieś imię sunieczce .... Quote
iwonamaj Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczka Roszpunka na weekendzie ;) Cioteczki trzeba by nadać jakieś imię sunieczce ....[/QUOTE] Ja to lubię ludzkie imiona dla zwierząt, ale jest wielu przeciwników... Quote
Roszpunka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Już jestem. [quote name='mmd']No i co słychać? Jak ze sterylką? Do roboty trza się zabierać.[/QUOTE] Próbowałam dodzwonić się do TOZ-u ale nikt nie odbiera. Jutro będę się do nich dobijać aż do skutku :angryy: [quote name='Martika@Aischa']Cioteczka Roszpunka na weekendzie ;) Cioteczki trzeba by nadać jakieś imię sunieczce ....[/QUOTE] Co do imienia - padła już propozycja Klary, chyba od Inci, nie wiem, co wy na to? Czekam na propozycje Uwaga! Matka chrzestna będzie zmuszona regularnie zaglądać na wątek :evil_lol: Co do pomocy dla samej pani - temat jest o tyle trudny, że pani jest zbieraczką. Może nie obsesyjną ale zawsze. Tak myślę, że najlepsza pomoc dla niej, to karma dla kociaków, którymi się zajmuje i produkty spożywcze o długim terminie przydatności: makarony, ryż, konserwy - czyli rzeczy, które zawsze się przydadzą a ich mały zapas odciąża domowy budżet, może trochę ubrań. Quote
iwonamaj Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Klara- fajnie, bardzo mi się podoba... nawet namawiałam córkę, żeby dała tak na imię wnuczce, ale nie dała, bo "r" niemieckie brzmi okropnie :))) Quote
PaSja Hera Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jestem i ja!Tak Roszpunka to norma,ze TOZ nie odbiera,probuj do bolu jutro i daj znac co i jak.... Quote
Roszpunka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Jutro linia im się przepali! Telefon interwencyjny:angryy: Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 wpadam i pozdrawiam kochane serce maluniej i cioteczkowe , mnie sie ....marzy imie dla malej ..... Lenoczka :loveu::loveu:lece kombinowac bazarek ... chociaz bazarki terazlo ida:oops:matka chrzestna moge byc ...boc moja ludzka chrzesnica wazy .....110 kilo:evil_lol::roll::shake::shake::shake:i na recach sie juz nosic nieda ..... za stara jest - tak mawia , no 26 lat to starosc ..... ymmmmmm:evil_lol::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 :roll::loveu:...a moze byc ..... imie ..... Lenoczka ....? Quote
Roszpunka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Tak, lecę działać dalej. Z pomocy TOZ-u na razie lipa. EDIT: Rejestruję sunię na siebie, biorę talon z UM, dopłacam za aborcyjną tylko. Nie wiem, ile to będzie ale sądzę, że poniżej dopłaty ze sterylkowej Skarbonki. Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 bazarusiek jest , rozsylacie cioteczki prosze serdecznie http://www.dogomania.pl/threads/215528-Jaszczurka-szcescia-dla-suni-bezdomnej!-cudo!-od-0.3.10-0.8.10.-do-godz-22.00 Quote
bela51 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zapisuje, oprócz kasy, ktorej chwilowo nie mam, moge słuzyc jakąs pomoca... Quote
Nadziejka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 :loveu::loveu::multi::multi::multi:Beluniu witajjjjjjjjjj!..jam tyz bzy grosza ech .....:-(ale ale .... niebawem lepiej bedzie , bo musi byc ! Quote
Roszpunka Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Jest tak: Sunia już oficjalnie moja - tzn zarejestrowana na mnie w UM. Tym sposobem mamy dofinansowanie do sterylki a matką chrzestną dziewczynki została Incia. Gratulacje!!! Klara ma zaklepany termin zabiegu na jutro na 8 rano. Rozmawiałam właśnie z panią od Klary - ma ją nakarmić teraz i do jutra już nic, wieczorem także odstawić wodę. Córka sąsiadki, która psiaka przywiozła i podrzuciła, zaoferowała pomoc w spacerach. Chociaż tyle. Quote
Recommended Posts