Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

r_2005 napisał(a):
Bardzo ładna strona:p Chyba ładniejsza od poprzedniej.
Będę w wakacje wypoczywała w okolicach Łysomic, to pod Toruniem, może zmówię się z KaRa_TC to razem wpadniemy? O ile nie masz nic przeciwko? Strasznie chciałabym zobaczyć za jednym zamachem pięć leonków, a widzę, że na zdjęcia liczyć nie mogę:shake:

Ja jak widziałam 3 gdy był tylko Dali,Gala i Kaja to co to dla mnie za widok cudny był:loveu:trzy takie piekne wielkie psy:loveu:a co dopiero taka 5, to ja sie rozplyne na ten widkok:loveu:

• Replies 720
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja jak widziałam 3 gdy był tylko Dali,Gala i Kaja to co to dla mnie za widok cudny był:loveu:trzy takie piekne wielkie psy:loveu:a co dopiero taka 5, to ja sie rozplyne na ten widkok:loveu:

Ha ha, to będziemy się razem rozpływać:lol:

Posted

wpadajcie kochani-ale razem 5 nie zobaczycie:shake:..albo Dali albo reszta:shake:..Przykro mi ale Dali i Baloo sie nie znosza.co wiecej moje suki Dalego tez gnebia...poza Gala-wiec albo leony 2 w postaci Gala+Dali ,Albo leon jeden w postaci Dalego albo leony 4 w postaci moje 3 suski i Baloo-ale 5 nie:shake::oops:..ciesze sie ze sie strona podoba-pomyslalam ze zielony to fajny kolor do rudego:oops:

Posted

Kara-dolicz do tej piatki Kiare:lol:..miska chadza z nami na spacery co jest smieszne-my z przodu z psami a Kiara oplotkami za nami:lol:..a jak ja wolamy to udaje ze nie zna:crazyeye::lol:..Boje sie jak zniesie przeprowadzke:placz:..kiedys mialam 3 koty i jak sie przenioslam to one sie wyniosly z nowego domu:placz:..Mam nadzieje ze Kiara nam takiego numeru nie odwali:shake:

Posted

Super! No to wpadniemy, obejrzymy wszystkie (choć z osobna) w domku (nie nabrudzimy:lol: ) a na spacer zabierzemy Galę i Dalego, coś się mu od życia należy skoro pozostałe babska go gonią:roll:

Posted

A ja będę w czwartek w Toruniu:lol:ale na spacerek czasu mieć nie będę:-( bo jadę odebrać pewnego stwora:cool3:

I gdzie nowe fotki leonków i Kiarci?;)Drugi roczek jej stuknie:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Halo, halo, jest tam ktoś?
Mój wyjazd się zbliża, aparat do focenia pięciu kudłaczy i jednej kudłatej z kotowatych też już przygotowany:cool3:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

r-przepraszam,jakos tu nie zagladam ostatnio,udzielam sie na molosach kiedy mam czas bo tam sa leoniarze:oops:.
dbst ,dzieki,moje szczeniaki juz calkiem duze,2 debiutowaly na ringach z ocena W.O ,suska we francji byla druga na kilka a w Sopocie inna byla nr.1 w suczkach:loveu:
Jak sobie radze z ta sytuacja????nie radze sobie,psy w kompletnej separacji po prostu i juz nawet nie probuje ich godzic:-(.Koma-tak,na poczatku sie dogadywaly,na starym kompie ktory teraz jest popsuty mam nawet foty jak leza zgodnie obok siebie:-(.Niestety Baloo sie rozkrecil ,to jest niezly dominant ,ma suki w cieczkach i czuje sie panem domu-jako tako nauczylam go chodzic na smyczy i nawet sie wystawilismy 3 razy ,ale na ostatniej wystawie byla suka po cieczce i wyczul zapach i oszalal mi pies -po mnie skakal,ciagnal-no wstyd po prostu:shake:.pan ktory uczy psoluszenstwa psy i behawiorka rozlozyli rece-ani grozba ani prosba nie pomoze,pies zachowuje sie jak autystyk ,ma nas w powazaniu glebokim-cale szczescie ze do ludzi to lagodny misiek i do suk ,ale psy-wara od niego,od razu z warkiem chce kopulowac na nich:shake:.to sa skutki nie zajmowania sie psem od szczeniaka i pozostawienia go samemu sobie -jedne psy da sie z tego "wykurowac" tu trafilo na psa bardzo pewnego siebie ,to sa tez geny bo Enigma tez jest bardzo niezalezna istota a to jego polsiostra ,no ale Eni sie slucha jako tako bo z nia pracuje od szczeniaka,tez dominantka niestety niezla-do psow oczywiscie,do ludzi miod :lol:
nie mam fot zadnych nowych,ale mam nowego domownika -to jedno z newsow.....dzis zamieszkal u mnie Ginger-rudy kociak :loveu:.musze go oswoic troche bo to zgarniete kocie z ulicy i byl w fundacji "KOT" ale juz po 30 minutach udalo mi sie rozbawic kociaka

Kiara sie obrazila na mnie-jej mina sama mowi za siebie:placz:

myslalam ze sie ucieszy,bo sasiad ma takiego rudzielca i cale dnie szaleja w naszym ogrodzie ,a tu klops-ale mam nadzieje ze tej dwojki nie ebde musiala separowac:oops:
mam tez fotke naszej szczeniorki z wystawy z Sopotu

i nowa wiadomosc to jeszcze taka,ze moja ciemna Kajusia na dwoch ostatnich wystawach wygrala najlepsza dorosla suke w rasie ,2 X CWC i CACIB ,wiec wyglada na to ze przy odrobinie szczescia za rok bede miala w domu 3 championki ,bo Eni brakuje tylko CWC z krajowki po 31 wrzesnia,ale to malo wazne info-moglyby nie miec tych osiagniec i bylyby tak samo piekne i kochane dla mnie:loveu:.Swoich psow nadal nie obfocilam,ale musze sie zebrac -zwlaszcza Dali potrzebuje sesje zdjeciowa,ale w terenie na spacerku-wlasciwie to wiele sie nie zmienil od 18 miesiaca zycia,chyba zawsze taki szczypior chudy zostanie:-(

Posted

[quote name='daga10011']nie mam fot zadnych nowych,ale mam nowego domownika -to jedno z newsow.....dzis zamieszkal u mnie Ginger-rudy kociak :loveu:.musze go oswoic troche bo to zgarniete kocie z ulicy i byl w fundacji "KOT" ale juz po 30 minutach udalo mi sie rozbawic kociaka

Kiara sie obrazila na mnie-jej mina sama mowi za siebie:placz:
Ginger jest obłędny, ech jak mnie się marzy rudasek :loveu: , ale ze względu na chorobę syna, muszę swoje marzenie odłożyć na kiedyś tam...
Nie martw się, koty powinny się dogadać, u mnie przy każdym dokacaniu były fochy i dąsy, które na szczęście szybko mijały

Posted

Moja Kiarunia kochana:loveu::loveu::loveu::loveu:Ale piękna z niej panica, a kolege to ma wspaniałego taki uroczy kocurek:loveu::loveu::loveu::loveu:oby dogadali sie jak najszybciej;)
A córeczka Kaji cudna jest :loveu:

Posted

mam nadzieje,ze sie dogadaja:evil_lol:.na razie on sie okazuje gorszy zlosnik,Kiara juz nawet pokojowo nastawiona a on syczy na nia,dzis zapoznalam go z Gala-biedna o malo oczu nie stracila:-o a chciala tylko powachac -zglupiala doslownie i szoku dostala ,piszczy ale nie wlizie do sypialni bo potffor tam siedzi:cool3:. a kawaler w nocy mi palce obgryza :mad:

Posted

Cieszę się że leonowa galeria znowu otwarta. I ile się już zdążyło wydarzyć! Małe piękne puchate leośki są już dużymi pięknymi puchatymi leonami :loveu:
I dołączam się do reszty: WIĘCEJ ZDJĘĆ!!!! :mad:

Posted

ona wrocila zanadto do formy:lol:.wyglada lepiej i wystawia sie lepiej -przed ciaza mowilam ze juz nie jade z nia nigdzie-to byl stres i dla mnie i dla niej :placz:.po ciazy ...sucz odwazna i hm...potezna..tylko 60 kilo :evil_lol:.zaliczylysmy po ciazy 3 wystawy,za kazdym razem NDSWR i CWC:diabloti:

Posted

brawo brawo my w amoku z i wielkim balonem i super zakręconą Rudolfina nie trafiliśmy do Was ... :lol:
Rudolf nasz doskonały srebro :razz: dostał ...

Posted

Patka napisał(a):
brawo brawo my w amoku z i wielkim balonem i super zakręconą Rudolfina nie trafiliśmy do Was ... :lol:

a ja do was bo bylam z goscmi z Holandii i nie wypadalo ich zostawic:shake:.Ale gratuluje Patka -to byl wasz debiut??????????:loveu:.Trzymam kciuki za to co w brzuszku:loveu:

Posted

Patka napisał(a):
Patuś, no nie mów, że to Ty po ringu latałaś :-o :hmmmm:.
Cześć Daga, Ty spać o 4 rano nie możesz :evil_lol: ???