Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']No to mam w miarę określoną sytuację, bo też trzymam dla Saturna miejsce cały czas u siebie....[/QUOTE]

ja tez ciągle mam nadzieje
i jestem caly czas w kontakie z Fudacja Bono
przykro ze jakos nie mozemy wszyscy zebrac sil i razem cos zrobic
tylko kazdy sobie....

Posted

Tez ciagle mam nadzieje..
Wciaz mam ten smutny widok z filmiku przed oczami ,jak Saturn odchodzil z ta baba.Taki zrezygnowany:-(
Mam tylko nadzieje ze pomoc nadejdzie na czas,bo przepisy w PL sa chore:angryy:

Posted

To prawda :shake:
Tylko u nas jest to możliwe: stwierdzone ewidentne zaniedbanie, żeby nie powiedzieć znęcanie się, tyle ludzi zaangażowanych, a właściciel w majestacie prawa kontynuuje swoje niecne czyny :angryy::angryy::angryy:
Biedny Saturn, Sawa i reszta ...

Posted

Dobrze, że się działa. Tylko skoro psiaki są w pomieszczeniu gospodarczym, na słomie, nie mają brudno, maja jedzenie i opiekę weterynarza to moi drodzy - ciężka sprawa. Spełniają chore warunki w PL w jakich można trzymać zwierzęta. A dopóki nie wejdzie ustawa dot pseudohodowli to czego można się uczepić? Wylądawały psiaki w schronie, ale się poprawili...

giselle4 napisał(a):
ja tez ciągle mam nadzieje
i jestem caly czas w kontakie z Fudacja Bono
przykro ze jakos nie mozemy wszyscy zebrac sil i razem cos zrobic
tylko kazdy sobie....

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Dobrze, że się działa. Tylko skoro psiaki są w pomieszczeniu gospodarczym, na słomie, nie mają brudno, maja jedzenie i opiekę weterynarza to moi drodzy - ciężka sprawa. Spełniają chore warunki w PL w jakich można trzymać zwierzęta.

Tego wlasnie sie obawiam..Ale mimo wszystko jestem dobrej mysli.

Posted

Zastanawiam się nad tym moim czekaniem teraz.. mogłabym zabrać innego psa teraz w potrzebie...tylko, że ja już od wielu dni miałam przed oczami, wyobrażałam sobie białaska wygrzewającego się w ostatnich promykach słońca na tarasie...a nie w budynku gospodarczym...

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Zastanawiam się nad tym moim czekaniem teraz.. mogłabym zabrać innego psa teraz w potrzebie...tylko, że ja już od wielu dni miałam przed oczami, wyobrażałam sobie białaska wygrzewającego się w ostatnich promykach słońca na tarasie...a nie w budynku gospodarczym...

Elu ,prosze poczekaj do konca miesiaca...prosze

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
:(:(:(:(:( Zaglądam nie tracąc nadziei!!!!!!!!!

I ja tu ciagle podczytuje ...i tez nadziei nie trace .:shake:..bo w sumie nie wolno nam tracic ....tak bardzo chcemy ,by bialaski byly szczesliwe .....niech w koncu zdarzy sie cud ....:roll:

Posted

życie jakie im daja właściciele to Czas dzięki któremu nie znaja życia kochanych psów, wolnych, broniących swoich domowników, stróżujących ogrodów...mających prawa. Nie wiem co można jeszcze w takiej sytuacji zrobić... Tylko serce pękaz bezsilności.

marmosia napisał(a):
Ale one czasu nie mają :(

Posted

alicja@fundacjatara napisał(a):
Witam Was,
Fundacja Tara chce pomóc tym biednym psiakom, dlatego proszę o info na pv, o tym, jak na tą chwilę wygląda sytuacja piesków. Jeśli ktoś już podjął kroki w kierunku poprawy ich losu i rozpoczął prawną walkę o ich odebranie - proszę o kontakt mailowy. Chcemy pomóc!

czy ktoś się z nimi kontaktował?