ewu Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='giselle4']nich demi napisze do Ciebie co zastala i czy jest szansa na zrobienie czegos chyba po Nowym Roku:([/QUOTE] Matko:(((( Quote
giselle4 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Eko-Straz ma powiadomic lekarza powiatowego a u nas jest bardzo rygorystyczny powiatowy i to jest dobry krok Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 No to mam w miarę określoną sytuację, bo też trzymam dla Saturna miejsce cały czas u siebie.... Quote
giselle4 Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']No to mam w miarę określoną sytuację, bo też trzymam dla Saturna miejsce cały czas u siebie....[/QUOTE] ja tez ciągle mam nadzieje i jestem caly czas w kontakie z Fudacja Bono przykro ze jakos nie mozemy wszyscy zebrac sil i razem cos zrobic tylko kazdy sobie.... Quote
pikola Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Tez ciagle mam nadzieje.. Wciaz mam ten smutny widok z filmiku przed oczami ,jak Saturn odchodzil z ta baba.Taki zrezygnowany:-( Mam tylko nadzieje ze pomoc nadejdzie na czas,bo przepisy w PL sa chore:angryy: Quote
DONnka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 To prawda :shake: Tylko u nas jest to możliwe: stwierdzone ewidentne zaniedbanie, żeby nie powiedzieć znęcanie się, tyle ludzi zaangażowanych, a właściciel w majestacie prawa kontynuuje swoje niecne czyny :angryy::angryy::angryy: Biedny Saturn, Sawa i reszta ... Quote
Iljova Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Mam nadzieję, że jednak w końcu zakończy się ich działalność i wszystkie zwierzęta będą odebrane, by zaznać w końcu szczęśliwego życia. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dobrze, że się działa. Tylko skoro psiaki są w pomieszczeniu gospodarczym, na słomie, nie mają brudno, maja jedzenie i opiekę weterynarza to moi drodzy - ciężka sprawa. Spełniają chore warunki w PL w jakich można trzymać zwierzęta. A dopóki nie wejdzie ustawa dot pseudohodowli to czego można się uczepić? Wylądawały psiaki w schronie, ale się poprawili...giselle4 napisał(a):ja tez ciągle mam nadzieje i jestem caly czas w kontakie z Fudacja Bono przykro ze jakos nie mozemy wszyscy zebrac sil i razem cos zrobic tylko kazdy sobie.... Quote
pikola Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Dobrze, że się działa. Tylko skoro psiaki są w pomieszczeniu gospodarczym, na słomie, nie mają brudno, maja jedzenie i opiekę weterynarza to moi drodzy - ciężka sprawa. Spełniają chore warunki w PL w jakich można trzymać zwierzęta. Tego wlasnie sie obawiam..Ale mimo wszystko jestem dobrej mysli. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zastanawiam się nad tym moim czekaniem teraz.. mogłabym zabrać innego psa teraz w potrzebie...tylko, że ja już od wielu dni miałam przed oczami, wyobrażałam sobie białaska wygrzewającego się w ostatnich promykach słońca na tarasie...a nie w budynku gospodarczym... Quote
ani@ Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Elżbietka_Cieszyn to dla Ciebie http://www.dogomania.pl/threads/216257-Wyg%C5%82odzona-stara-suka-owczarek-podhala%C5%84ski-porzucona-na-polach.-Pom%C3%B3%C5%BCcie!!!?p=17842530#post17842530 Quote
giselle4 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Zastanawiam się nad tym moim czekaniem teraz.. mogłabym zabrać innego psa teraz w potrzebie...tylko, że ja już od wielu dni miałam przed oczami, wyobrażałam sobie białaska wygrzewającego się w ostatnich promykach słońca na tarasie...a nie w budynku gospodarczym... Elu ,prosze poczekaj do konca miesiaca...prosze Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 :(:(:(:(:( Zaglądam nie tracąc nadziei!!!!!!!!! Quote
unixena Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Martika@Aischa napisał(a)::(:(:(:(:( Zaglądam nie tracąc nadziei!!!!!!!!! I ja tu ciagle podczytuje ...i tez nadziei nie trace .:shake:..bo w sumie nie wolno nam tracic ....tak bardzo chcemy ,by bialaski byly szczesliwe .....niech w koncu zdarzy sie cud ....:roll: Quote
DONnka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 I ja czekam z obiecanym bazarkiem dla białasków ... Tak bym chciała zobaczyć ich mordki cudne :shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Moja Tola ostatnio nienawidzi suczek... ma taką jedną upatrzoną co jej paraduje codziennie ulicą...[quote name='ani@']Elżbietka_Cieszyn to dla Ciebie http://www.dogomania.pl/threads/216257-Wyg%C5%82odzona-stara-suka-owczarek-podhala%C5%84ski-porzucona-na-polach.-Pom%C3%B3%C5%BCcie!!!?p=17842530#post17842530 Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Spokojnie, ja poczekam.. Myślałam o Irysie, którego mam w sygnaturze...ale on jest dzielny w schronie. Quote
Agula99 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jeju, też zaglądam tutaj z nadzieją!!! I proszę o cud!!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Na takie sprawy potrzebny jest czas... Quote
Agula99 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Czekamy na dobre wieści, czekamy....., czekamy................... Quote
marmosia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Na takie sprawy potrzebny jest czas... Ale one czasu nie mają :( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 życie jakie im daja właściciele to Czas dzięki któremu nie znaja życia kochanych psów, wolnych, broniących swoich domowników, stróżujących ogrodów...mających prawa. Nie wiem co można jeszcze w takiej sytuacji zrobić... Tylko serce pękaz bezsilności.marmosia napisał(a):Ale one czasu nie mają :( Quote
giselle4 Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 boje się ze polegne:( Toz i Eko nic nie pisza...wiec ja tez nic nie wiem:( Quote
aanka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 alicja@fundacjatara napisał(a):Witam Was, Fundacja Tara chce pomóc tym biednym psiakom, dlatego proszę o info na pv, o tym, jak na tą chwilę wygląda sytuacja piesków. Jeśli ktoś już podjął kroki w kierunku poprawy ich losu i rozpoczął prawną walkę o ich odebranie - proszę o kontakt mailowy. Chcemy pomóc! czy ktoś się z nimi kontaktował? Quote
zula131 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 http://www.fundacjatara.info/index,pl.html Quote
Recommended Posts