Iljova Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa, stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości. a spedzone wspólnie z rodziną godziny najwazniejszym prezentem. Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna Piękne są święta i każdy z nas je ma. Jedni w oddali inni przy jednym stole Nieważne kto, gdzie, lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie. Wesołych Świąt. Quote
stanłas Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Mam też wyrzuconą przez człowieka suczkę. Miała więcej szczęścia niż na razie Saturn. Myślę że i on znajdzie swoje miejsce na ziemi. Życzę Mu tego z całego serca. Podajcie numer na który można wsypać troszkę grosza! Rozsyłam o nim "wici".[email protected] Człowiek – Zwierzę !? Widziałem jak człowiek człowiekowi żarcie z gardła wydzierał I widziałem jak zwierz ze zwierzem zdobyczą się dzielił Dlaczego więc, pytam się, dlaczego jasna cholera! Człowiek do zwierzęcia jest porównywany?! Człowiek na człowieka napada, bo żądny bogactwa jest Dzikie zwierzę napada wtedy, gdy głód mu doskwiera, Dlaczego więc, pytam się, dlaczego jasna cholera! Człowiek porównywany do zwierzęcia jest?! Widziałem jak człowiek człowieka zabija Dlaczego więc ten, co zabija, tak samo się nazywa Jak ten, co zabijał, dlaczego – się pytam?! Ciszaka. Chyba pójdę zwierzęcia się zapytać…:angryy: Quote
Nemooo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Podbijam :) Widzę że nikt tu dawno nie zaglądał. :/ Quote
Agula99 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nowy Rok, oby był lepszy dla was pieseczki...czekamy na wieści! Quote
unixena Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nemooo napisał(a):Podbijam :) Widzę że nikt tu dawno nie zaglądał. :/ Zagladamy ,tylko na razie nie ma zadnych wiesci ....oby ten rok przyniosl bialaskom lepsze jutro . Quote
hulan Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 nie czesto jestem na dogo ale te historie sledze i bardzo mi smutno, ze te pieski do piekla wrocic musialy... to dobrze , ze jednak depcze sie tym zwyrodnialcom po pietach, moze chocby w ten sposob poprawi sie byt tych misiow Quote
marmosia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Dziś drugi dzień Nowego Roku... Mam nadzieję, że u białasków wszystko w porządku... Quote
Nemooo Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 unixena napisał(a):Zagladamy ,tylko na razie nie ma zadnych wiesci ....oby ten rok przyniosl bialaskom lepsze jutro . Oby, oby... I jeszcze jedno do prowadzącej wątek... Czy mogę wkleić w sygnaturę banerek Saturna... Sam mam podchalana ( choć wszyscy mówią że to "owczarek górski" sam już nie wiem... :D), i okropnie mi żal tego biedaczka... Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Też cały czas zaglądam i czekam ....... Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cioteczki proszę zajrzyjcie :( 2 maleńkie suczki wyrzucone na ulice :( mamy czas do 17.00 http://www.dogomania.pl/threads/220628-Dwie-maleńkie-sunie-wyrzucone-na-ulicę-!!!-Mama-i-córcia-!!!-Pomóżcie-Proszę-!!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Przepraszam za offa i zapraszam na wątek Kajko http://www.dogomania.pl/threads/220645-KAJKO-vel-MARKO-WSPANIAŁY-MIX-JAMNIKA-!!!-POTRZEBNY-DOM-!!!!!?p=18343139#post18343139 Quote
giselle4 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Też cały czas zaglądam i czekam ....... ja tez czekam ale chyba nic z tego nie wyniknie Wyglada o niebo lepiej i biega za murem do ktorego ja moge tylko podejsc:( Quote
Martika&Aischa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nadzieją Grażynko umiera ostatnio ...mam nadzieję że uda się polepszyć jego życie ....pocieszające jest to że wygląda lepiej tylko czy tak będzie za miesiąc? dwa ? tego nie wiemy znając podejście hodowców ...ech... Quote
MaDi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Kolejna podhalanka w potrzebie: http://www.dogomania.pl/threads/220616-Strusie-jajo-Nie-to-podhalanka-w-potrzebie! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Czy macie może jakiś plan? Ktoś może tam był? Pewnie teraz się pilnują... oj, biedne psiaki. Zapraszam na wątek mojego dt http://www.dogomania.pl/threads/2206...9#post18343139 Quote
Agnieszka103 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Podrzucę bo dawno nikt tu nie zaglądał Quote
beta ata Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Tez jestem ciekawa, czy są jakieś możliwości, żeby dowiedzieć sie czegoś o białasach..? Quote
Nemooo Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Halo, halo ktoś tu jest ?! Czekamy na info :( Quote
Martika&Aischa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zaglądamy cały czas :( tylko co tu pisać :( ja jednak nie tracę nadziei :( Quote
Recommended Posts