giselle4 Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Odwiedzam Białaski i wciąż nie tracę nadzieii ....bądźcie dzielne kochane psiaki :*[/QUOTE] i Wy kochani dogomaniacy:) Quote
Agula99 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Trzymam kciuki!! Jeju niech już będą dobre wieści!!!! :( Quote
bela51 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Strasznie długo to trwa. Mam nadzieje, ze to przeszkody obiektywne... Quote
giselle4 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='basia34']Ja tez czekam niecierpliwie.[/QUOTE] Ty masz byc cierpliwa ....:) Quote
giselle4 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 ludkowie kochani myslec pozytywnie i trzymac kciuki akcja rozpoczeta Quote
giselle4 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 ja tez...ale tak sie boje..... ze ich nie wpusci do srodka i nie zobacza psow.koni,krow itd Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='giselle4']ja tez...ale tak sie boje..... ze ich nie wpusci do srodka i nie zobacza psow.koni,krow itd[/QUOTE] Jak nie wpusci to wzywac Policje, a jak i to nie pomoze wystapic z wnioskiem do prokuratora o zezwolenie na przeszukanie. Quote
giselle4 Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Ada-jeje']Jak nie wpusci to wzywac Policje, a jak i to nie pomoze wystapic z wnioskiem do prokuratora o zezwolenie na przeszukanie.[/QUOTE] Jola ,mam nadzieje ze bedzie ok Oni juz tam dzialaja.... modle sie tak bardzo chce Saturna oddac do dobrych ludzi [pani z Cieszyna] i reszte tez....ale On lezy mi na sercu od pierwszego dnia... niech sie stanie Quote
pikola Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 O Boziu zeby sie udalo:kciuki:Misiaczki.. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Mam budę po owczarku niemieckim - co prawda spasiony piesior był, ale spokojnie dużo miejsca mimo to w niej miał. Ciekawa jestem czy Saturn by się do niej zmieścił.... Czy jest konieczność kupienia nowej, bo wtedy to spory, dodatkowy koszt... No, ale z tematem już muszę się zmierzyć, bo przecież nadzieja może się szybko spełnić z tego co czytam. Quote
DONnka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='giselle4']ludkowie kochani myslec pozytywnie i trzymac kciuki akcja rozpoczeta[/QUOTE] O matko, nareszcie !!!!!!! Trzymamy kciuki z całej siły :modla: :modla: :modla: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Z tego wszystkiego nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu... Czyli dziś tam byli zobaczyć stan w jakim są trzymane zwierzaki? Giselle4 nerwy sięgają granic... Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Również czekam na wiadomości ...oby tylko się wszystko udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże jak się denerwuje:shake: Quote
Maruda666 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Przyłączam się z kciukami. Oby się udało!!!! Quote
pikola Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cioteczki nastepna tragedia:-( Dokad to wszystko zmierza? HASZCZAK i jego tragiczny los. S.O.S.!!! POMÓŻCIE !!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ale to już chyba jakieś małe info powinno byc z interwencji.... Tak czekam na info! Muszę w razie czego to zgrać, bo we wtorek odbieram kolejnego tymczasowicza...[quote name='Martika@Aischa']Również czekam na wiadomości ...oby tylko się wszystko udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże jak się denerwuje:shake:[/QUOTE] Quote
akrim Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Dziś psa nie odebrano:-(, ale na tym nie koniec Quote
Martika&Aischa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='akrim']Dziś psa nie odebrano:-(, ale na tym nie koniec[/QUOTE] :(:(:(:( walczcie cioteczki o te psiaki!!!!!!!! Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 No tak...tak myślałam. Wszelkie organizacje, stowarzyszenia przeciw okrucieństwu wobec zwierząt muszą stosować sie do przepisów, nie urazić pseudohodowców, a oni sobie spokojnie kasę trzepią na nieszczęściu czworonogów! No nic, czekam na Saturna...[quote name='akrim']Dziś psa nie odebrano:-(, ale na tym nie koniec[/QUOTE] Quote
Ada-jeje Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']No tak...tak myślałam. Wszelkie organizacje, stowarzyszenia przeciw okrucieństwu wobec zwierząt muszą stosować sie do przepisów, nie urazić pseudohodowców[/QUOTE] Urazic ich mozemy, ale wbrew prawu dzialac nie mozemy bo staniemy przed Temida, a nam chodzi o to zeby to oni tam ladowali. Quote
giselle4 Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Ada-jeje']Urazic ich mozemy, ale wbrew prawu dzialac nie mozemy bo staniemy przed Temida, a nam chodzi o to zeby to oni tam ladowali.[/QUOTE] Jola ,daj mi na pv swojego maila prosze Quote
Recommended Posts