giselle4 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Trafilem do schroniska z 2 siostrami doslałysmy najpiekniejsze imiona Saturn,Sawa i Sniezynka. Ta ostania miala najwiecej szczescia bo byla najpiekniejsza i ma domek. Sawa tez znajdzie domek [jak tylko nabierze masy ] Ja takiej szansy chyba nie dostane jestem juz starszym panem ktos poobcinal mi siersc ,wygladam okropnie na dodatek mam chora skore,bardzo zabagnione uszy,chore nogi ,zbyt długie pazury i ciągle apatycznie leze....:-( Dzisiaj zostalem wykąpany i kiedy ciotki mnie suszyly i okazały rany bardzo brzydko mowily i byly wsciekłe ja nie rozumiem dlaczego/ takie byle jakie zycie mialem caly czas,., a kiedy sie znudzilem i bylem chory to moj ukochany pan zawiozl nas blisko schroniska i kazał czekac na siebie i czekalismy 2 tygodnie az sie schronisko dowiedzialo ze my nie mamy pana i nas zabrało:( Prosze ,dajcie mi szanse na lepsze zycie na milosc i spokojne lezenie na kocyku na jedzenie kiedy bede jego potrzebowal i na godsnosc na jaka zasługuje kazde zwierze... ja tak pieknie prosze:-(:oops: Saturn ma okolo 7-8lat jest bardzo wyniszczony i zaniedbany.... zaczelismy juz jego leczyc ale to kropla w morzu jego potrzeb a schroniko nie da rady aby jemu zapewnic cieply i osobny kacik lub tylko z Sawa.... jest przepelnienie i musimy sie z tym liczyc ze kazdy pies jest wazny 664 315 852-Grazyna 74 83 11 800 -Jasia [email protected] Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Saturn ,dorosly pies a wyglada jak szkielet:( po kapieli wylo jemu zimno to bardzo chudy pies nie rzuca sie na jedzenie szlachetny i sliczny łebek ciocia WARANSKA dala mi 100zl na witaminy ,tran ,mikroelementy itd.... zaplacilam za wszystko 106zl[tran 48zl] i bardzo dziekuje cioteczce...bardzo Wplaty Karina R-20zl -unixena-30zl Pikola-30zl 26ASIA-70zl =============== Razem-150zl i mamy worek karmy-98zl zostalo-52zl Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Sawa to okolo 3letnia suczka,byla bardzo brudna ale po kapieli okazało sie ze tez jest bardzo chuda ale radosna i wesola.Malo je ale dostaje juz witaminy i tran.Widac ze psiaki sa bardzo zzyte i lubia byc razem. Kiedy Sawa poszła do kapieli ten apatyczny chłopiec wstal i biegal po boksie szukajac jej a kiedy wrocila juz czysciutka uspokoił sie troche i polozyl dalej w kaciku i lezał:( Sama biega po boksie ,raduje ja człowiek pomerda ogonkiem. Oba psiaki nie warcza,nie szczekaja ...nie widac oznak agresji. Witac ze oboje przeszli duuuzo ale sie wspieraja i kochaja....tak wlasnie mysle-kochaja. Dziewczynke juz zaczniemy oglaszac i bedziemy czekac z nadzieja ze znajdzie domek w przyszlym tygodniu sterylizacja a juz jest zaszczepiona i odrobaczona-zdropwa. Nadaje sie do domku z dziecmi jak i dla ludzi starszych preferujemy domki z kawalkiem ziemi w bloku bedzie im zabyt goraco. pomoznie nam im pomoc...prosimy 664 315 852-Grazyna 74 83 11 800 -Jasia [email protected] Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Fotki Sawy jest milutka posluszna i dobra dziewczynka Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 powoli Was przygotowuje do fotek bardziej drastycznych:( tak wyglada biedak objac obiema rakami jego moge:( i druga łapka ten pies juz nie chce sie dalej męczyc ledwie chodzi Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 dla mnie to tragedia i tyle prosze o pomoc dla niego ...ja blagam:(:( Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 nikt Ciebie biedaku nie odwiedzil...a szkoda:(:( Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jestem u chłopaka :( aż serce boli :( zapiszę .... Roześlę wątek i poproszę o pomoc gdzie się da :( Quote
Mysza2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jestem Grażynko:(, tylko co z mojego odwiedzania przyjdzie Matko skąd na to wszystko brać:(:(:( Grażynko napisz co dla niego jest potrzebne (oprócz domu oczywiście) czy jakieś lekarstwa, środki opatrunkowe (spróbuję gdzieś) pożebrać Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Mysza2 napisał(a):Jestem Grażynko:(, tylko co z mojego odwiedzania przyjdzie Matko skąd na to wszystko brać:(:(:( Grażynko napisz co dla niego jest potrzebne (oprócz domu oczywiście) czy jakieś lekarstwa, środki opatrunkowe (spróbuję gdzieś) pożebrać Myszko mamy troche witaminek potrzebujemy znowu tranu i pomocy w rozsylaniu watku..... dziekuje ze jestes Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jestem u chłopaka :( aż serce boli :( zapiszę .... Roześlę wątek i poproszę o pomoc gdzie się da :( Dziekuej dobra kobieto moze ktos kocha szczegolnie taka rase...moze pomoze? Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 srodki opatrunkowe,witaminy i minerały juz mamy jutro bedziemy mialy tez srodek do jego kąpieli i masc aby te rany posmarowac i koniecznie uszy trzeba umyc i zapryskac to tez jutro bedzie...nie odpuszczamy walczymy chlopaku...walczymy Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 prosze o banerek to bedzie łatwiej jego reklamowac Gosia juz wie i pewnie zrobi Ona nigdy nie odmawia zapraszam fiorsteinbock michelle04 adaaaaa5 basia34 to ciotki najblizej nas do pomocy zas pozostałe zapraszam do rozsylania i odwiedzania naszego chlopaka opraz o podnoszenie i dobre słowo Quote
pikola Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Jak mozna byc taka kanalia i doprowadzic psa do takiego stanu:placz::placz::placz: Wszystkie zylki mu widac,kazda kostke,a co to pod lapka?Dlaczego dobrzy ludzie odchodza a TAKIE KANALIE chodza po ziemi:-(Co te psiaki zawinily..gdzie sprawiedliwosc?Dajcie nr.konta ,w przysz.tyg.grosza wysle. Quote
paulina02 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Witam zajrzałam do psiny na wątek aż się wyć chcę :-( tyle jest tych biedactw na tym świecie że juz nie wiadomo co robić :shake:.Mam nadzieje ze psince się uda i z próbuje jeszcze tego co dobre ....Powodzenia piesku . Quote
Nadziejka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 :-(:-(:-(:-(....Grazuniu dziekuje za zaproszenie ... nigdy konca cierpienia nie bedzie - bo pan i wladca jest wszedzie - czyli czlowiek...... dostalam kochana moja dzis wyplate ..:shake::shake:50 zl .... mam napisane na czole widocznie , ze ja powietrzem sie zywie , co jest ptawda , boc my wszyscy powinnismy byc wdzieczni losowi , za to , ze jestesmy , ze oddychamy , ale to nie tak ..... moge wyslac sercem kochana 10 zl , prawdziwie pragnac aby pomoc , biedakowi nad biedaki , jakich tysiace , miliony , co w serca nasze zapadaja ....:-(:-(:-(i juz pozostaja w nich ..... porozsylam te biedna psia dusze ,.ech ..... trzymaj sie kochany mo ksiaze bialy j , lapenko do calowania , ogonku do kochania:modla::modla::modla::iloveyou: Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 pikola napisał(a):Jak mozna byc taka kanalia i doprowadzic psa do takiego stanu:placz::placz::placz: Wszystkie zylki mu widac,kazda kostke,a co to pod lapka?Dlaczego dobrzy ludzie odchodza a TAKIE KANALIE chodza po ziemi:-(Co te psiaki zawinily..gdzie sprawiedliwosc?Dajcie nr.konta ,w przysz.tyg.grosza wysle. dziekuje kochana za niego bo On ledwie zipie:( Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 ewa gonzales napisał(a)::-(:-(:-(:-(....Grazuniu dziekuje za zaproszenie ... nigdy konca cierpienia nie bedzie - bo pan i wladca jest wszedzie - czyli czlowiek...... dostalam kochana moja dzis wyplate ..:shake::shake:50 zl .... mam napisane na czole widocznie , ze ja powietrzem sie zywie , co jest ptawda , boc my wszyscy powinnismy byc wdzieczni losowi , za to , ze jestesmy , ze oddychamy , ale to nie tak ..... moge wyslac sercem kochana 10 zl , prawdziwie pragnac aby pomoc , biedakowi nad biedaki , jakich tysiace , miliony , co w serca nasze zapadaja ....:-(:-(:-(i juz pozostaja w nich ..... porozsylam te biedna psia dusze ,.ech ..... trzymaj sie kochany mo ksiaze bialy j , lapenko do calowania , ogonku do kochania:modla::modla::modla::iloveyou: Ewacia Ty tylko porozsylaj watek i podnos sama nie masz grosza tak nie mozna dziekuje za serce:) Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 paulina02 napisał(a):Witam zajrzałam do psiny na wątek aż się wyć chcę :-( tyle jest tych biedactw na tym świecie że juz nie wiadomo co robić :shake:.Mam nadzieje ze psince się uda i z próbuje jeszcze tego co dobre ....Powodzenia piesku . dobrze ze jestes Quote
Onaa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Od podhalanów jest chyba Camara i jeszcze jakieś dziewczyny tylko nie pamietam które. Chyba jeszcze Szarotka, można ją zapytać, może ona będzie wiedziała kto pomaga na dogomanii podhalanom. A psiaczek to biduś :(. Smutny widok. Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 ale sa i takie chwile.....potrzebują siebie Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Dogo07 napisał(a):Od podhalanów jest chyba Camara i jeszcze jakieś dziewczyny tylko nie pamietam które. Chyba jeszcze Szarotka, można ją zapytać, może ona będzie wiedziała kto pomaga na dogomanii podhalanom. A psiaczek to biduś :(. Smutny widok. dziekuje zaraz zaprosze Szarotke i Camare Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 więzniowie bo czlowiek tak zadecydowal:(:( Quote
Maruda666 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mogę tylko podnieść i trzymać kciuki :( :( :( Quote
giselle4 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Maruda666 napisał(a):Mogę tylko podnieść i trzymać kciuki :( :( :( witaj i dobrze ze jestes Quote
Recommended Posts