piove Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 dzięki Frykasowi mogłam poznać Zuzkę, on tez pewnie płacze :(( Quote
mmd Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Frykas ma dom, więc pewnie nie wie. Czy jest jakaś lista osób, które ida na pogrzeb? Quote
magda222 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie miałam okazji poznać [B]zuzki[/B], ale bardzo bardzo mi przykro :([B] [*][/B] Quote
NusiaiJa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dzięki Nusi, Milce, Kodince, Groszkowi, Maxowi miałam zaszczyt poznać Zuzkę. To najcieplejsza, najcudowniejsza osoba i Wielka przyjaciółka zwierząt. Kiedyś na wątku napisałam że psiaki u Zuzki mają jak w raju.Ona poświęcała się dla nich całą sobą.Wśród nich Krysia była szczęśliwa. Oddała swoim podopiecznym całe swoje serce.To dlatego wszystkie przechodziły taką wspaniałą metamorfozę.Ona po prostu je bardzo kochała ! Psiaki kochane, kto was przytuli, wymizia, pozwoli spać obok siebie. Kochana Nasza , DZIĘKUJEMY za wszystko ! Żegnaj nasz kochany Aniele ! Quote
Aimez_moi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie mialam przyjemnosci poznac Zuzki.......:( bardzo mi przykro.....:( Poprosze o nr. konta...... Quote
Poker Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 JA też poproszę o nr konta. mam taką nieśmiałą propozycję. Może za zebrane pieniadze kupić stosowny wieniec ,a za resztę pomóc Jej psom? Chyba by była z tego zadowolona. Quote
mmd Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Malutki Jonik już u mnie. Trzęsie się trochę ze strachu i brzydko charczy, jutro pójdę z nim do weta. Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='mmd']Malutki Jonik już u mnie. Trzęsie się trochę ze strachu i brzydko charczy, jutro pójdę z nim do weta.[/QUOTE] A co z Malym? drugim psem Zuzki? Quote
rita60 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='mmd']Frykas ma dom, więc pewnie nie wie. Czy jest jakaś lista osób, które ida na pogrzeb?[/QUOTE] Nie ma takiej listy...wpisujcie się cioteczki. Dobrze by było,żeby ustalić miejsce spotkania. Nie wiem jeszcze,czy bede mogła iść,zależy to od szefostwa:roll: Quote
ciapuś Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='ocelot']A co z Malym? drugim psem Zuzki?[/QUOTE] Mały zostaje w domu,rodzina postanowiła się nim zająć [quote name='rita60']Nie ma takiej listy...wpisujcie się cioteczki. Dobrze by było,żeby ustalić miejsce spotkania. Nie wiem jeszcze,czy bede mogła iść,zależy to od szefostwa:roll:[/QUOTE] ja będę na pewno na pogrzebie wiec jeśli jeszcze ktoś ma ochotę się dołączyć to możemy się umówić albo gdzieś po drodze (mieszkam na Widzewie) ,albo juz na miejscu np przy Skrzydlewskiej Quote
Szarotka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='Poker']JA też poproszę o nr konta. mam taką nieśmiałą propozycję. Może za zebrane pieniadze kupić stosowny wieniec ,a za resztę pomóc Jej psom? Chyba by była z tego zadowolona.[/QUOTE] Tym bardziej, ze obydwie sunie na tymczasie mialy za malo deklaracji......... Zaluje, ze nie moge pojsc na pogrzeb. Quote
ANETTTA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 aaaaaaaaaaaaa czy ktoś zbiera na kwiaty od dogomaniaków ??? Quote
rita60 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='ANETTTA']aaaaaaaaaaaaa czy ktoś zbiera na kwiaty od dogomaniaków ???[/QUOTE] Tak,napisz do Reno2001. Quote
joaaa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Wysłałam dzisiaj grosik, więcej nie dam rady. Myślę, że to najlepszy pomysł: kwiaty mogą być skromne, a kasa na psiaki. Może Zuzka by tak chciała... Quote
anita_happy Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [video=youtube;H3OZ2L6kouQ]http://www.youtube.com/watch?v=H3OZ2L6kouQ&feature=related[/video] chwila zadumy...jakie to dziwne..była - i jej nie ma..a życie toczy się dalej... jeszcze niedawno zuzka miała jedno w głowie - wyszukać najwspanialsze domki dla swoich tymczasów... i co - już się nie martwi.... jakie to zycie kruche jest... Quote
funia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='joaaa']Wysłałam dzisiaj grosik, więcej nie dam rady. Myślę, że to najlepszy pomysł: kwiaty mogą być skromne, a kasa na psiaki. Może Zuzka by tak chciała...[/QUOTE] na pewno by tak chciała ..... Quote
Pyrdka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Przykro mi bardzo. Może kiedyś w psim niebie.... Quote
Reno2001 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Każda najmniejsza wpłata jest bezcenna. Wieniec zamówiłyśmy. Zebrana reszta pieniędzy zostanie przekazana na psy, które były na DT u zuzki [*], czyli Oczkę i Kamę. Psiaki będą jej na starcie bardzo potrzebowały. Quote
ANETTTA Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='joaaa']Wysłałam dzisiaj grosik, więcej nie dam rady. Myślę, że to najlepszy pomysł: kwiaty mogą być skromne, a kasa na psiaki. Może Zuzka by tak chciała...[/QUOTE] pewnie tak ....ale nie za skromne bo nas tu sporo Quote
mmd Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='ciapuś']Mały zostaje w domu,rodzina postanowiła się nim zająć ja będę na pewno na pogrzebie wiec jeśli jeszcze ktoś ma ochotę się dołączyć to możemy się umówić albo gdzieś po drodze (mieszkam na Widzewie) ,albo juz na miejscu np przy Skrzydlewskiej[/QUOTE] Ja też będę. Nie znam okolicy i prawie nikogo z Łodzi, ale Skrzydlewską znajdę. No i wieniec będzie charakterystyczny, więc poznam. [quote name='anita_happy'] chwila zadumy...jakie to dziwne..była - i jej nie ma..a życie toczy się dalej... jeszcze niedawno zuzka miała jedno w głowie - wyszukać najwspanialsze domki dla swoich tymczasów... i co - już się nie martwi.... jakie to zycie kruche jest...[/QUOTE] Teraz my musimy znaleźć dom Jonikowi [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214985-Yoni-sierotka-po-Zuzce?p=17672916#post17672916[/URL] [quote name='funia']na pewno by tak chciała .....[/QUOTE] Też tak uważam, co zostanie, niech idzie na psiaki od Niej z DT. Jonika postaram się sama ogarnąć. Quote
danusiadanusia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 przykro mi, osobiście nie znałam ja poproszę nr konta Quote
plina Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Tak sobie teraz myślę, że to mógł być każdy z nas..... Ja, ty- o wypadek samochodowy czy inne tragedie nie trudno, przecież zdarzają się ciągle dookoła, tylko jakoś ich nie zauważamy. A przecież obok nas, kilka ulic dalej, może właśnie teraz- umiera ktoś, kogo bylibyśmy w stanie pokochać. Ktoś, kto serce oddał zwierzętom- Anioł.... Quote
Recommended Posts