mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mi się też ten podział podoba :) Oleno, dziękuję Ci bardzo za pamięć, ale sunie są bardziej długoterminowe, Jonik bezpieczny i już z domem. Zapytam dziś weta o rachunek i ew. wystawię bazarek (jednak) na kastrację. Quote
andegawenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Lumix']kto pozwala na odejście takich osób?[/QUOTE] Nikt nas o zgodę nie pytał , niestety...:shake: Quote
wapiszon Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ja przesłałam 10 zł a nie ma mnie w wykazie ;) Quote
daga31081980 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Reno2001']Witam, Tak jak obiecałam wstawiam dziś rozliczenie wpłat na wieniec. [FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]21.09[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Rita60 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Dagmara B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Livka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Andegawenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Joaaa [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Noemi1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Jo37 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Aimez_moi [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]30 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]ANETTTA [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]22.09[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Poker [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]MagdaNS [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Patrycja K. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Magda222 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Monika z Katowic [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]38 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Marta N. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Danuta Z. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Mmd [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Unixena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Magenka1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Pikola [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Grzenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ania shirley [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Reno2001 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ciapuś [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Wiktor R. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ireneusz K. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Javena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ida47 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Szarotka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Arim [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]23.09[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Anna B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Jili88 [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Jolanta L. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]7 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Paros [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT] [B]Razem zebrane zostałe 655zł.[/B] [FONT=Calibri][SIZE=3]Na winiec wydałyśmy 200zł. Kolejne 20 zostały przekazane na znicze. Rachunek za wieniec jest. Ma go ciapuś i postaramy się zrobic mu zdjęcie i tu wstawic. Za znicze rachunku nie ma, ponieważ na tych straganach pod cmentarzem ciężko o jakąkolwiek karteczkę.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Do dalszej dycpozycji jest więc 435zł. [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Bardzo proszę teraz o wskazanie jak dzielimy te kwotę? Ile przekazane ma zostac na konto Kamy, a ile na Oczki?[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ja tylko przypomnę, że Oczka jest na BDT i potrzebuje wparcia jedynie na karmę, zaś Kama jest w DT i wymaga comiesięcznej opłaty za miejse.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Osobiście proponowałabym podzielic to tak:[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Oczka -135zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Kama -300zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Dla jednej i drugiej sunie byłoby to utrzymanie w obecnym miejscu przez miesiąc (w przypadku Oczki to chyba nawet na 3 miesiące).[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ja oczywiście dostosuję się do decyzji większości i przepłacę żadane kwoty gdzie będzie trzeba.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]JEŚLI KTOKOLWIEK CHCIAŁBY WSPOMÓC FINANSOWO SIEROTKI PO ZUZCE, TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. Każda najmniejsza wpłata będzie bardzo mile widziana. [/SIZE][/FONT][/QUOTE] Cieszę się że mogłam pomóc a Dagmara B. to ja Quote
Olena84 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Przesłałam jeszcze ja w piątek, Aleksandra P. pewnie będzie, bo jak zwykle robie przelewy anonimowo :shake:... Quote
ANETTTA Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Napisał [B]Reno2001[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-koleżanka-zuzka-odeszła....(*)-(*)-(*)/showthread.php?p=17699729#post17699729"][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-koleżanka-zuzka-odeszła....(*)-(*)-(*)/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Witam, Tak jak obiecałam wstawiam dziś rozliczenie wpłat na wieniec. [FONT=Calibri][SIZE=3]21.09[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Rita60 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Dagmara B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Livka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Andegawenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Joaaa [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Noemi1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Jo37 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Aimez_moi [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]30 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]ANETTTA [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]22.09[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Poker [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]MagdaNS [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Patrycja K. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Magda222 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Monika z Katowic [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]38 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Marta N. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Danuta Z. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Mmd [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Unixena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Magenka1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Pikola [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Grzenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ania shirley [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Reno2001 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ciapuś [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Wiktor R. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ireneusz K. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Javena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ida47 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Szarotka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Arim [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]23.09[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Anna B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Jili88 [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Jolanta L. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]7 zł[/FONT][/SIZE] [FONT=Calibri][SIZE=3]Paros [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT] [B]Razem zebrane zostałe 655zł.[/B] [FONT=Calibri][SIZE=3]Na winiec wydałyśmy 200zł. Kolejne 20 zostały przekazane na znicze. Rachunek za wieniec jest. Ma go ciapuś i postaramy się zrobic mu zdjęcie i tu wstawic. Za znicze rachunku nie ma, ponieważ na tych straganach pod cmentarzem ciężko o jakąkolwiek karteczkę.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Do dalszej dycpozycji jest więc 435zł. [/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Bardzo proszę teraz o wskazanie jak dzielimy te kwotę? Ile przekazane ma zostac na konto Kamy, a ile na Oczki?[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ja tylko przypomnę, że Oczka jest na BDT i potrzebuje wparcia jedynie na karmę, zaś Kama jest w DT i wymaga comiesięcznej opłaty za miejse.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Osobiście proponowałabym podzielic to tak:[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Oczka -135zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Kama -300zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Dla jednej i drugiej sunie byłoby to utrzymanie w obecnym miejscu przez miesiąc (w przypadku Oczki to chyba nawet na 3 miesiące).[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]Ja oczywiście dostosuję się do decyzji większości i przepłacę żadane kwoty gdzie będzie trzeba.[/SIZE][/FONT] [FONT=Calibri][SIZE=3]JEŚLI KTOKOLWIEK CHCIAŁBY WSPOMÓC FINANSOWO SIEROTKI PO ZUZCE, TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. Każda najmniejsza wpłata będzie bardzo mile widziana. [/SIZE][/FONT] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B]JA MYSLE ZE RACHUNKI TU NIE SA POTRZEBNE SZKODA CZASU NA SKANY FOTY ....BLLLLEEBLE [/B][/SIZE] Quote
Szarotka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [B]Chcialam jeszcze dwie sprawy, ktore moze nie sa przyjemne w tej sytuacji, ale konieczne do omowienia:[/B] 1. Zuzia byla skarbniczka Henia i na Jej koncie zostalo: 147. 20 (Henio zostal w ten sposob bez grosza :(:( 2. Wplacilam na Jej konto swoje wrzesniowe deklaracje: 300 zl. to spowoduje, ze psy na ktore placilam beda mialy dziure w budzecie. Czy ktos kto jest w kontaktcie z Rodzina moglby sie spytac czy jest szansa na odzyskanie tych pieniedzy. Wiemy wszyscy jak jest trudno uzbierac deklaracje dla psow i kazdy poslizg w platnowsiciach ciezko nadrobic. Quote
szajbus Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [B]Żegnaj Zuzko[/B] [img]http://desmond.imageshack.us/Himg823/scaled.php?server=823&filename=znicz11.jpg&res=medium[/img] Quote
Ra_dunia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 dopiero się dowiedziałam... ['] Reno - podeślij mi proszę numer konta. Quote
Aman Varda Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [B][I][B] [*] nie zdążyłam... [/B][/I][/B] Quote
Iljova Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 W tej chwili nie mogę nic wpłacić, ale zobaczę w przyszłym miesiącu może coś się uda chociaż jakiś skromny grosik. [CENTER][B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-PJazcOhbwn0/ToCRQoWUVYI/AAAAAAAAE10/kB22uVyjjYU/0102112457%25255B1%25255D.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Reno2001 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='wapiszon']Ja przesłałam 10 zł a nie ma mnie w wykazie ;)[/QUOTE] Wszystko się zgadza. Twoje pieniądze doszły dziś, a ja rozliczenie zrobiłam z dni 21-23.09. bo dziś rano tylko tyle mogłam. Byc może jeszcze dojdą jakies wpłaty. Banki najczęściej nie księgują na weekendach ;). Jesli ktos wpłacił jeszcze dziś, to pieniądze dojdą jutro. Dodaję dzisiejsze wpłaty: 26.09. Aleksandra P. 15 zł wapiszon 10 zł Paja 10zł [B]Czyli razem mamy 465zł![/B] Quote
danusiadanusia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 dziewczyny rozliczcie, przecież znacie potrzeby. Ja zdaję się na Was. Danka Z Quote
wapiszon Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ja też się zgadzam się na Wasze propozycje. Quote
ostatniaszansa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A ja po raz drugi poproszę o numer konta na ,który można wpłacic grosik . Ewa Quote
Reno2001 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Qrcze, wysyłałam dane, ale podam jeszcze raz, bo chyba nie doszły :( Quote
ostatniaszansa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziękuję wiadomości dotarły wczoraj po 20. Ewa Quote
Noemi1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ja zostawiam Wam całkowitą swobodę do decydowania o wpłaconych pieniądzach. Wy wiecie najlepiej na co najbardziej trzeba je przeznaczyć. Quote
emilia2280 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Szarotka'][B]Chcialam jeszcze dwie sprawy, ktore moze nie sa przyjemne w tej sytuacji, ale konieczne do omowienia:[/B] 1. Zuzia byla skarbniczka [B]Henia[/B] i na Jej koncie zostalo: 147. 20 (Henio zostal w ten sposob bez grosza :(:( 2. Wplacilam na Jej konto swoje wrzesniowe deklaracje: 300 zl. to spowoduje, ze psy na ktore placilam beda mialy dziure w budzecie. Czy ktos kto jest w kontaktcie z Rodzina moglby sie spytac czy jest szansa na odzyskanie tych pieniedzy. Wiemy wszyscy jak jest trudno uzbierac deklaracje dla psow i kazdy poslizg w platnowsiciach ciezko nadrobic.[/QUOTE] Podajcie wátek Henia. Czy jeszcze jakies psy byly pod opieká Zuzi a tutaj nie sá wymienione? Ja wiem tylko o Oczce, Kamie i teraz Heniu. Quote
andegawenka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='emilia2280']Podajcie wátek Henia. Czy jeszcze jakies psy byly pod opieká Zuzi a tutaj nie sá wymienione? Ja wiem tylko o Oczce, Kamie i teraz Heniu.[/QUOTE] Szarotki nosi banerek Henia... Quote
Monika z Katowic Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Noemi1']Ja zostawiam Wam całkowitą swobodę do decydowania o wpłaconych pieniądzach. Wy wiecie najlepiej na co najbardziej trzeba je przeznaczyć.[/QUOTE] Oczywiście - dysponujecie pieniędzmi tak, jak uważacie za stosowne. Ufam Wam w pełni. Quote
Reno2001 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ponieważ do mnie już nic więcej nie wpłynęło, chciałabym się rozliczyc z dotychczasowych wpłat i przekazac je dalej. Trochę zgłupiałam z podziałem, przyznam się szczerze, ponieważ u Oczki zrobił się ruch i sunia dostała porządną wyprawkę od ciotek z dogo. Nie wiem więc, na ile w chwili obecnej jest jej potrzebne wsparcie finansowe? U Kamusi ruch sporo mniejszy. Wprawdzie i ona dostała karmę, ale jak wiadomo miesiąc w miesiąc będzie potrzebowała 300zł na opłatę miejsca. Do tego ja bym była za zmianą jej szelek, bo te co ma są baaaardzo kiepskie i średnio na nią pasują. Sama nie wiem, jak to podzielic? Nie chciałabym, aby wyszło, że w jakiś sposób faworyzuję Kamę. Po prostu wiem, że u niej kasa będzie szybko się rozchodziła :( Quote
rita60 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Cioteczko może 350,- dla Kamy,bedzie na opłatę jednego m-ca a reszta dla Oczki na karmę:roll: Quote
pikola Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Tak u Kamci ''ruch'' zdecydowanie mniejszy.. Quote
Recommended Posts