Jump to content
Dogomania

Nasza koleżanka zuzka odeszła....(*) (*) (*)

Recommended Posts

Posted

Mi się też ten podział podoba :) Oleno, dziękuję Ci bardzo za pamięć, ale sunie są bardziej długoterminowe, Jonik bezpieczny i już z domem.
Zapytam dziś weta o rachunek i ew. wystawię bazarek (jednak) na kastrację.

Posted

[quote name='Reno2001']Witam,

Tak jak obiecałam wstawiam dziś rozliczenie wpłat na wieniec.
[FONT=Calibri][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]21.09[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Rita60 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Dagmara B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Livka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Andegawenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Joaaa [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Noemi1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Jo37 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Aimez_moi [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]30 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]ANETTTA [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]22.09[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Poker [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]MagdaNS [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Patrycja K. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Magda222 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Monika z Katowic [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]38 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Marta N. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Danuta Z. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Mmd [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Unixena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Magenka1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Pikola [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Grzenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ania shirley [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Reno2001 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ciapuś [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Wiktor R. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ireneusz K. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Javena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ida47 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Szarotka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Arim [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]23.09[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Anna B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Jili88 [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Jolanta L. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]7 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Paros [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT]

[B]Razem zebrane zostałe 655zł.[/B]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Na winiec wydałyśmy 200zł. Kolejne 20 zostały przekazane na znicze. Rachunek za wieniec jest. Ma go ciapuś i postaramy się zrobic mu zdjęcie i tu wstawic. Za znicze rachunku nie ma, ponieważ na tych straganach pod cmentarzem ciężko o jakąkolwiek karteczkę.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Do dalszej dycpozycji jest więc 435zł. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Bardzo proszę teraz o wskazanie jak dzielimy te kwotę? Ile przekazane ma zostac na konto Kamy, a ile na Oczki?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ja tylko przypomnę, że Oczka jest na BDT i potrzebuje wparcia jedynie na karmę, zaś Kama jest w DT i wymaga comiesięcznej opłaty za miejse.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Osobiście proponowałabym podzielic to tak:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Oczka -135zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Kama -300zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Dla jednej i drugiej sunie byłoby to utrzymanie w obecnym miejscu przez miesiąc (w przypadku Oczki to chyba nawet na 3 miesiące).[/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Ja oczywiście dostosuję się do decyzji większości i przepłacę żadane kwoty gdzie będzie trzeba.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3]JEŚLI KTOKOLWIEK CHCIAŁBY WSPOMÓC FINANSOWO SIEROTKI PO ZUZCE, TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. Każda najmniejsza wpłata będzie bardzo mile widziana. [/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Cieszę się że mogłam pomóc a Dagmara B. to ja

Posted

Napisał [B]Reno2001[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-koleżanka-zuzka-odeszła....(*)-(*)-(*)/showthread.php?p=17699729#post17699729"][IMG]http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-koleżanka-zuzka-odeszła....(*)-(*)-(*)/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Witam,

Tak jak obiecałam wstawiam dziś rozliczenie wpłat na wieniec.

[FONT=Calibri][SIZE=3]21.09[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Rita60 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Dagmara B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Livka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Andegawenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Joaaa [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Noemi1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Jo37 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Aimez_moi [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]30 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]ANETTTA [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]22.09[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Poker [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]MagdaNS [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Patrycja K. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Magda222 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Monika z Katowic [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]38 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Marta N. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Danuta Z. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Mmd [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Unixena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Magenka1 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]15 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Pikola [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Grzenka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ania shirley [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Reno2001 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ciapuś [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Wiktor R. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ireneusz K. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Javena [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ida47 [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Szarotka [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Arim [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]10 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]23.09[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Anna B. [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]20 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Jili88 [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]5 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Jolanta L. [/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]7 zł[/FONT][/SIZE]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Paros [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]50 zł[/SIZE][/FONT]

[B]Razem zebrane zostałe 655zł.[/B]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Na winiec wydałyśmy 200zł. Kolejne 20 zostały przekazane na znicze. Rachunek za wieniec jest. Ma go ciapuś i postaramy się zrobic mu zdjęcie i tu wstawic. Za znicze rachunku nie ma, ponieważ na tych straganach pod cmentarzem ciężko o jakąkolwiek karteczkę.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Do dalszej dycpozycji jest więc 435zł. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Bardzo proszę teraz o wskazanie jak dzielimy te kwotę? Ile przekazane ma zostac na konto Kamy, a ile na Oczki?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Ja tylko przypomnę, że Oczka jest na BDT i potrzebuje wparcia jedynie na karmę, zaś Kama jest w DT i wymaga comiesięcznej opłaty za miejse.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Osobiście proponowałabym podzielic to tak:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Oczka -135zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Kama -300zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Dla jednej i drugiej sunie byłoby to utrzymanie w obecnym miejscu przez miesiąc (w przypadku Oczki to chyba nawet na 3 miesiące).[/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Ja oczywiście dostosuję się do decyzji większości i przepłacę żadane kwoty gdzie będzie trzeba.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Calibri][SIZE=3]JEŚLI KTOKOLWIEK CHCIAŁBY WSPOMÓC FINANSOWO SIEROTKI PO ZUZCE, TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT. Każda najmniejsza wpłata będzie bardzo mile widziana. [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B]JA MYSLE ZE RACHUNKI TU NIE SA POTRZEBNE SZKODA CZASU NA SKANY FOTY ....BLLLLEEBLE [/B][/SIZE]

Posted

[B]Chcialam jeszcze dwie sprawy, ktore moze nie sa przyjemne w tej sytuacji, ale konieczne do omowienia:[/B]

1. Zuzia byla skarbniczka Henia i na Jej koncie zostalo: 147. 20 (Henio zostal w ten sposob bez grosza :(:(
2. Wplacilam na Jej konto swoje wrzesniowe deklaracje: 300 zl. to spowoduje, ze psy na ktore placilam beda mialy dziure w budzecie.
Czy ktos kto jest w kontaktcie z Rodzina moglby sie spytac czy jest szansa na odzyskanie tych pieniedzy. Wiemy wszyscy jak jest trudno uzbierac deklaracje dla psow i kazdy poslizg w platnowsiciach ciezko nadrobic.

Posted

W tej chwili nie mogę nic wpłacić, ale zobaczę w przyszłym miesiącu może coś się uda chociaż jakiś skromny grosik.

[CENTER][B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-PJazcOhbwn0/ToCRQoWUVYI/AAAAAAAAE10/kB22uVyjjYU/0102112457%25255B1%25255D.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='wapiszon']Ja przesłałam 10 zł a nie ma mnie w wykazie ;)[/QUOTE]

Wszystko się zgadza. Twoje pieniądze doszły dziś, a ja rozliczenie zrobiłam z dni 21-23.09. bo dziś rano tylko tyle mogłam. Byc może jeszcze dojdą jakies wpłaty. Banki najczęściej nie księgują na weekendach ;). Jesli ktos wpłacił jeszcze dziś, to pieniądze dojdą jutro.

Dodaję dzisiejsze wpłaty:
26.09.
Aleksandra P. 15 zł
wapiszon 10 zł
Paja 10zł

[B]Czyli razem mamy 465zł![/B]

Posted

[quote name='Szarotka'][B]Chcialam jeszcze dwie sprawy, ktore moze nie sa przyjemne w tej sytuacji, ale konieczne do omowienia:[/B]

1. Zuzia byla skarbniczka [B]Henia[/B] i na Jej koncie zostalo: 147. 20 (Henio zostal w ten sposob bez grosza :(:(
2. Wplacilam na Jej konto swoje wrzesniowe deklaracje: 300 zl. to spowoduje, ze psy na ktore placilam beda mialy dziure w budzecie.
Czy ktos kto jest w kontaktcie z Rodzina moglby sie spytac czy jest szansa na odzyskanie tych pieniedzy. Wiemy wszyscy jak jest trudno uzbierac deklaracje dla psow i kazdy poslizg w platnowsiciach ciezko nadrobic.[/QUOTE]

Podajcie wátek Henia. Czy jeszcze jakies psy byly pod opieká Zuzi a tutaj nie sá wymienione? Ja wiem tylko o Oczce, Kamie i teraz Heniu.

Posted

[quote name='Noemi1']Ja zostawiam Wam całkowitą swobodę do decydowania o wpłaconych pieniądzach. Wy wiecie najlepiej na co najbardziej trzeba je przeznaczyć.[/QUOTE]

Oczywiście - dysponujecie pieniędzmi tak, jak uważacie za stosowne.
Ufam Wam w pełni.

Posted

Ponieważ do mnie już nic więcej nie wpłynęło, chciałabym się rozliczyc z dotychczasowych wpłat i przekazac je dalej.
Trochę zgłupiałam z podziałem, przyznam się szczerze, ponieważ u Oczki zrobił się ruch i sunia dostała porządną wyprawkę od ciotek z dogo. Nie wiem więc, na ile w chwili obecnej jest jej potrzebne wsparcie finansowe? U Kamusi ruch sporo mniejszy. Wprawdzie i ona dostała karmę, ale jak wiadomo miesiąc w miesiąc będzie potrzebowała 300zł na opłatę miejsca. Do tego ja bym była za zmianą jej szelek, bo te co ma są baaaardzo kiepskie i średnio na nią pasują. Sama nie wiem, jak to podzielic? Nie chciałabym, aby wyszło, że w jakiś sposób faworyzuję Kamę. Po prostu wiem, że u niej kasa będzie szybko się rozchodziła :(