magda222 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Przyszłam z fejsa. Udostępniłam tam wydarzenie. Trzymam kciuki za Ziutkę. Quote
Poker Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Neris napisał(a):No nie wiem, psy siedzą na kupie w garażu bez drzwi, nawet nie mają budy żeby się schować jak nadejdzie mróz. Tam jest taka sama temperatura jak na zewnątrz, co będzie kiedy przyjdzie mróż minus 20? Dla psa z nowotworem to niedobry pomysł. CZy to sprawdzona informacja? Słabo mi się zrobiło. Quote
Tymonka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Mi się marzy dla Ziutki domowy DT , ale tu chyba cudu potrzeba . Wet wczoraj powiedział , że przede wszystkim ma mieć ciepło i sucho , to dwie najważniejsze rzeczy , żeby uchole wyleczyć . Byłam na chwilkę u Ziuty (Zuzi ) , mam parę fot , ale kiepskie : Quote
lika1771 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Poker napisał(a):CZy to sprawdzona informacja? Słabo mi się zrobiło. Była tam Budrysek i Zuzlikowa zabrały od Czarodziejki dwa psy....... Quote
Charly Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 jaka duża jest Ziutka. przed czy za kolano? (pytanie z fejsa) i jeszcze raz poproszę o nr kontaktowy! Quote
Tymonka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 lika1771 napisał(a):Była tam Budrysek i Zuzlikowa zabrały od Czarodziejki dwa psy....... Nie straszcie , ja mam sunię u Czarodziejki , byłam tam dwa razy i zawsze wydawało mi się ,że jest super . Napisz dokładniej czemu zabrały psy ? Quote
wapiszon Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 lika1771 napisał(a):Była tam Budrysek i Zuzlikowa zabrały od Czarodziejki dwa psy....... Ale przedtem tam były i te dwa psy zostawiły i nie widziały jakie są tam straszne warunki????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 przestańcie u Ziuty śmiecić tym tematem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wapiszon Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='malawaszka']przestańcie u Ziuty śmiecić tym tematem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Malwaszko, mam nadzieję,że zrozumiałaś mój wpis Quote
malawaszka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 wapiszon ja zrozumiałam doskonale, ale jak ktoś chce zgłębić tamten temat to niech poczyta tamte wątki a nie rozsiewa plotki i sieje panikę! bo to mnie tak wkurza jak mało co... zaraz będzie tu zbiorowa histeria cioteczek :shock: Quote
Charly Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 /10 znaków/;) [quote name='Charly']jaka duża jest Ziutka. przed czy za kolano? (pytanie z fejsa) i jeszcze raz poproszę o nr kontaktowy! Quote
Tymonka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Roch']gdzie ona jest dajcie mi znaka prosze moze uda sie pomó[email protected] Ziutka jest w Tomaszowie Mazowieckim . Charly Ziutka jest taka do kolana , waży max 15 kg Quote
Roch Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Proszę o kontakt do osoby ktora zajmuje sie psiakiem myśle ze uda mi się jej pomóc:)[email protected] Quote
Roch Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 macie jakieś dane do kogos kto sie nią zajmuje ?myslicie ze przywiezliby ją do wawy?ile jej zostałó są jakies prognozy? Quote
ziunka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 magda222 napisał(a):Przyszłam z fejsa. Udostępniłam tam wydarzenie. Trzymam kciuki za Ziutkę. też jestem z fb - jeśli nowotwór płuc i psinek zacznie cierpieć ..... moja Sonia odeszła na to - chciałam mieć czyste sumienie i nie pozwoliłam na zastrzyk . poprosiłam o silne przeciwbólowe - nie mam czystego sumienia - ona biedna tak bardzo cierpiała przed śmiercią !!! Czuwałam z mężem przy niej , było strasznie , potwornie !!! przeklinałam swoją głupotę i EGOIZM !!! ubrałam się i wzięłam telefon by zadzwonić do weta i albo on do nas albo my Sonię do niego - i Sonik wtedy odszedł . a dzień wcześniej wet powiedział- uśpić , bo cierpi !!! a ja nie !!! bo.... ? ja TEGO nie zrobię swojemu psu? bo JAK JA BYM SIĘ CZUŁA??? dobra -byłam cholernie egoistyczną świnią , a i tak nie mam czystego sumienia!!! nie po tym jak widziałam jej mękę !!! a Sonia to po prostu mały kundelek -najbardziej nam oddany , chyba żaden z moich psinków nas tak nie kochał- wiernie, poddańczo - a ja jej nie pomogłam . więc jeśli Ziutka też to ma -to głaskać ,karmić ,kochać - ale gdy zacznie cierpieć - nie mówcie "nie" jeśli wet.zechce przerwać jej cierpienie Quote
Tymonka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Nr do mnie : 798-211-667 , ja chyba wiem na razie najwięcej choć to Ocelot decyduje on wszystkim . Quote
Charly Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 dzięki to ja na razie podam Twój nr. a jak przyjdzie ocelot to poda swój albo tak zostanie, albo nakrzyczy na nas;) dziewczyny na jaki nr konta wpłacac pieniądze na diagnozę Ziutki? Quote
Tymonka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Charly napisał(a):dzięki to ja na razie podam Twój nr. a jak przyjdzie ocelot to poda swój albo tak zostanie, albo nakrzyczy na nas;) dziewczyny na jaki nr konta wpłacac pieniądze na diagnozę Ziutki? Może ja na razie podam swoje ? Bo i tak ja z nią jadę we wtorek do wet ??? Quote
Charly Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 podaj tylko nie wiem jak to zrobić. publicznie chcesz podać? (bo to nie tylko tu ale i na fejsie) czy wyslac chętnym na fejsie na pw? Anja ja oczywiście muszę potem na fejsie jakiś skan faktury przedstawić i wpływy ps. chyba, że chcesz/chcecie to robić inaczej, bez faktur itp, ale wtedy ktoś z Was musi przejąc adminowanie na fejsie. Quote
Tymonka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Prywatnego konta nie można publicznie podać , więc lepiej na PW , musi być faktura ? Czy wystarczy rachunek z podpisem i pieczątkom lekarza? Bo jak nie biorę faktury to lekarz mnie ulgowo traktuje , a jak wezmę to vat musi doliczyć . Quote
Charly Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 no pewnie! tylko chciałabym cokolwiek przedstawić. Super:) w takim razie daj mi swoje konto na pw. Ja wyślę chęntym na fejsie, a Ty tutaj ok? Quote
Tymonka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Charly napisał(a):no pewnie! tylko chciałabym cokolwiek przedstawić. Super:) w takim razie daj mi swoje konto na pw. Ja wyślę chęntym na fejsie, a Ty tutaj ok? ok, już wysyłam :) Quote
Figu Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 jeśli będzie potrzeba to z wielką chęcią zabiorę ją do Warszawy - nawet jutro (wyjazd z kato ok 13) :) Quote
Recommended Posts