Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jest bardzo małe prawdopodobieństwo zarażenia , zarazić może się pies bardzo osłabiony , ale jednak lepiej izolować od innych psów .

a szukacie juz hotelu? bo moga byc z tym spore problemy, niestety :( to nie moze byc hotel, a dt bez psow chyba ::(

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
a szukacie juz hotelu? bo moga byc z tym spore problemy, niestety :( to nie moze byc hotel, a dt bez psow chyba ::(

Ocelot znalazła hotel za 300 zł + karma , niestety boksy zewnętrzne , ale lepsze to niż nic .

Niestety deklaracji jest tylko 20 zł :(

Posted

targujcie cene, bo drogo. za niewielkiego psa 300 plus karma. drogo, naprawde. targujcie, ile wlezie :)
albo chociaz-ze gdy przy psie bedzie mniej roboty- po wyleczeniu uszu, wtedy obnizka ceny podstawowej.

Posted

Ja wiem czy drogo ? 300 zł to taka norma , a Ziutce trzeba co dziennie myć uszka , zakraplać no i jak tylko pałeczkę wyleczymy to trzeba te listwy usunąć , więc opieka nad psem po operacji , ale jak da się coś utargować , będzie super .

Posted

dla mnie norma na takiej wielkosci psa to max 320 z karma. kiedys pisalo sie po prostu 320 i bylo wiadomo o co chodzi. a teraz hotele sie wycwanily i jeszcze karme osobno licza.
ja za psa 12kg place w hotelu 160zl za wszystko. najpierw byl w kojcu, teraz biega luzem po ogrodzie, spi w domu, na kanapie. wsrod sfory innych psow. parowkowaty, maly grubas. jego kolega ta sama waga, wyzszy i szczuply, platne tak samo. Reksio w moim banerku, juz w ds.

a wiec da sie utargowac :D walczcie :)

dorzuce cosik, ale jednorazowo. 20zl. dajcie konto, jutro przeleje.

a kiedys, jeszcze w styczniu br placilam za sznaucera olbrzyma,w kojcu 250zl miesiecznie za wszystko. wiec... da sie :) to co, ze ten sam hotel teraz bierze 400zl...... jak ktos wyczuje zysk, to podnosi.

Posted

Wiesz co to nie do końca tak , zaznaczę ,że nie bronię siebie , ja otwieram hotel na dniach , będzie 6 miejsc , każde 500 zł miesięcznie , bez względu na wielkość psa i wcale na tym kokosów zbijać nie będę , bo muszę zapłacić zus , podatki , kupić karmę , węgiel na zimę, opłacić prąd wodę . zysku z tego będzie tyle co nic , ale ja nikogo nie namawiam do mojego hotelu i nie biorę sprawnych , zdrowych psów które mogą mieszkać w w boksach zewnętrznych .

Posted

Anju, nie chce tutaj watku psince macic. bo szkoda psinki, ktora juz na fb widzialam.
jak ktos placi podatki, jak nalezy, to ok. ale wiele niestety tego nie robi.
przyklady, ktore podalam dotyczyly zdrowych psow.

a mam pytanko. zuzi rachunek u weta-kto placi? schron, czy wolontariusze?

Posted

W podkrakowskim hoteliku "Amok" koszt kojca to 300 zł z karmą + koszt leczenia. Warunki b. dobre.

To link do dobrych hotelików. Mogę sprawdzić czy w którymś jest miejsce.
http://www.dogomania.pl/threads/186573-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-wpisujcie-tylko-sprawdzone

Na FB ktoś pyta o nr konta dla zagranicy
"prosze mi tez wyslac numery konta do wplat zagranicznych IBAN i BIC [email protected]"

Posted

kora78 napisał(a):
Anju, nie chce tutaj watku psince macic. bo szkoda psinki, ktora juz na fb widzialam.
jak ktos placi podatki, jak nalezy, to ok. ale wiele niestety tego nie robi.
przyklady, ktore podalam dotyczyly zdrowych psow.

a mam pytanko. zuzi rachunek u weta-kto placi? schron, czy wolontariusze?

Racja , nie zaśmiecajmy wątku :)

Za zuzi rachunek ja założyłam , a dokładnie pożyczyłam, muszę oddać , schron się nie poczuwa niestety :(

Posted

elik napisał(a):
W podkrakowskim hoteliku "Amok" koszt kojca to 300 zł z karmą + koszt leczenia. Warunki b. dobre.

http://www.dogomania.pl/threads/186573-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-wpisujcie-tylko-sprawdzone

"prosze mi tez wyslac numery konta do wplat zagranicznych IBAN i BIC [email protected]"

Już parę dni temu wysłałam .

Posted

elik napisał(a):

"prosze mi tez wyslac numery konta do wplat zagranicznych IBAN i BIC[email protected]"

Anja2201 napisał(a):
Już parę dni temu wysłałam .

A w sprawie DT czy ktoś dzwonił do hotelików ?
300 + karma - myślę, że można byłoby znaleźć tańszy DT.

Posted

Tam dzwoniła Ocelot , ona obiecała zająć się szukaniem miejsca , ja znam tylko 3 hotele , dwa z nich nie nadają się dla Zuzi w 3 miejsca brak , a strach w całkiem obce miejsce psa oddać , jak macie pomysły piszcie , Ocelot na pewno wszystko sprawdzi .

Posted

ocelot napisał(a):
ja dzwonilam do jednego.
Nie sądzę, że taniej sie coś znajdzie. To pies, który wymaga opieki.

Czy próbować szukać, czy może już decyzja podjęta ?

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jak najbardziej szukać :)
Dzięki :)

Jeszcze tylko pytanie - gdzie jest sunia. Chodzi o znalezienie DT jak najbliżej obecnego miejsca pobytu suni.