Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Ulżyło mi to pewne:)
Czyli nie ma przerzutów tak?

Dobrze zmienimy tytuł, jak ktoś może proszę mi podpowiedzieć na jaki.

Ziuta nie ma raka! Szuka domu, który podejmie się leczenia uszka. (może coś takiego?)

a można określić miesięczny koszt leczenia?

Posted

Ale dom musi być bardzo odpowiedzialny , sukę czeka nie tylko leczenie pałeczki co samo w sobie jest bardzo trudne i uciążliwe , co dzienne mycie , czyszczenie i zakraplanie uszu , ale też operacja dosyć duża (wycięcie listw mlecznych ) . A sunia ma 10 lat , dziś wet ja bardzo dokładnie obejrzał .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ale dom musi być bardzo odpowiedzialny , sukę czeka nie tylko leczenie pałeczki co samo w sobie jest bardzo trudne i uciążliwe , co dzienne mycie , czyszczenie i zakraplanie uszu , ale też operacja dosyć duża (wycięcie listw mlecznych ) . A sunia ma 10 lat , dziś wet ja bardzo dokładnie obejrzał .

no to faktycznie. choć pałeczka sama w sobie już jest wystarczająca..

Posted

Raka wykluczyć w 100 % nie możemy , nie wiadomo jakiego pochodzenia guzy miała wycięte z listwy , możemy wykluczyć przeżuty do płuc . Szukamy DT lub dobrego hotelu ( boksy zewnętrzne nie wchodzą w grę ) suka musi mieć przede wszystkim sucho i ciepło .

Posted

Olena84 napisał(a):
A są juz jakies deklaracje?

Deklaruję 20 zł/m-c na razie przez pół roku. Jak będą konkretne decyzje proszę o nr konta na PW i przypomnienie wątku (link).

Posted

elik napisał(a):
Deklaruję 20 zł/m-c na razie przez pół roku. Jak będą konkretne decyzje proszę o nr konta na PW i przypomnienie wątku (link).

dziekuję bardzo

Posted

ocelot napisał(a):
dziekuję bardzo

Cała przyjemność po mojej stronie :)
Przyłączam się do prośby o deklaracje :modla:
Staruszka nie może pozostać w schroniskowym boksie

Posted

Zakraplałam dziś Zuzince uszka , strasznie ją bolą , płacze i piszczy przy samej próbie dotknięcia , a przy zakraplaniu płacze bardzo mimo to nie wyrywa się nie warczy , znosi grzecznie wszystko , jest niesamowita , a jak okrutnie płacze jak zamykam ją w boksie i odchodzę , serce się kraja :(
Rachunki od wet :
leki -

Badania-

i wyniki (morfologia i biochemia ) + rachunki

Posted

kora78 napisał(a):
zapisze babinke.
a ta paleczka jest zarazliwa? hotele nie beda sie baly o reszte psow?

Jest bardzo małe prawdopodobieństwo zarażenia , zarazić może się pies bardzo osłabiony , ale jednak lepiej izolować od innych psów .

Posted

Anja2201 napisał(a):
o ile wyjdzie szybko ze schronu , wilgoć i zimno jakie tam panują , mają bardzo zły wpływ na uszy suni .

Wpłynęły pieniądze od :
ANNA MARIA S - 30 zł

Razem :
- 190 zł

czy doszły jescze jakieś wpłaty?