Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
No nie wiem, psy siedzą na kupie w garażu bez drzwi, nawet nie mają budy żeby się schować jak nadejdzie mróz. Tam jest taka sama temperatura jak na zewnątrz, co będzie kiedy przyjdzie mróż minus 20?
Dla psa z nowotworem to niedobry pomysł.

CZy to sprawdzona informacja? Słabo mi się zrobiło.

Posted

Mi się marzy dla Ziutki domowy DT , ale tu chyba cudu potrzeba . Wet wczoraj powiedział , że przede wszystkim ma mieć ciepło i sucho , to dwie najważniejsze rzeczy , żeby uchole wyleczyć .

Byłam na chwilkę u Ziuty (Zuzi ) , mam parę fot , ale kiepskie :

Posted

lika1771 napisał(a):
Była tam Budrysek i Zuzlikowa zabrały od Czarodziejki dwa psy.......

Nie straszcie , ja mam sunię u Czarodziejki , byłam tam dwa razy i zawsze wydawało mi się ,że jest super . Napisz dokładniej czemu zabrały psy ?

Posted

lika1771 napisał(a):
Była tam Budrysek i Zuzlikowa zabrały od Czarodziejki dwa psy.......

Ale przedtem tam były i te dwa psy zostawiły i nie widziały jakie są tam straszne warunki????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

wapiszon ja zrozumiałam doskonale, ale jak ktoś chce zgłębić tamten temat to niech poczyta tamte wątki a nie rozsiewa plotki i sieje panikę! bo to mnie tak wkurza jak mało co... zaraz będzie tu zbiorowa histeria cioteczek :shock:

Posted

magda222 napisał(a):
Przyszłam z fejsa. Udostępniłam tam wydarzenie.
Trzymam kciuki za Ziutkę.

też jestem z fb - jeśli nowotwór płuc i psinek zacznie cierpieć ..... moja Sonia odeszła na to - chciałam mieć czyste sumienie i nie pozwoliłam na zastrzyk . poprosiłam o silne przeciwbólowe - nie mam czystego sumienia - ona biedna tak bardzo cierpiała przed śmiercią !!! Czuwałam z mężem przy niej , było strasznie , potwornie !!! przeklinałam swoją głupotę i EGOIZM !!! ubrałam się i wzięłam telefon by zadzwonić do weta i albo on do nas albo my Sonię do niego - i Sonik wtedy odszedł . a dzień wcześniej wet powiedział- uśpić , bo cierpi !!! a ja nie !!! bo.... ? ja TEGO nie zrobię swojemu psu? bo JAK JA BYM SIĘ CZUŁA??? dobra -byłam cholernie egoistyczną świnią , a i tak nie mam czystego sumienia!!! nie po tym jak widziałam jej mękę !!! a Sonia to po prostu mały kundelek -najbardziej nam oddany , chyba żaden z moich psinków nas tak nie kochał- wiernie, poddańczo - a ja jej nie pomogłam . więc jeśli Ziutka też to ma -to głaskać ,karmić ,kochać - ale gdy zacznie cierpieć - nie mówcie "nie" jeśli wet.zechce przerwać jej cierpienie

Posted

dzięki to ja na razie podam Twój nr. a jak przyjdzie ocelot to poda swój albo tak zostanie, albo nakrzyczy na nas;)

dziewczyny na jaki nr konta wpłacac pieniądze na diagnozę Ziutki?

Posted

Charly napisał(a):
dzięki to ja na razie podam Twój nr. a jak przyjdzie ocelot to poda swój albo tak zostanie, albo nakrzyczy na nas;)

dziewczyny na jaki nr konta wpłacac pieniądze na diagnozę Ziutki?

Może ja na razie podam swoje ? Bo i tak ja z nią jadę we wtorek do wet ???

Posted

podaj tylko nie wiem jak to zrobić. publicznie chcesz podać? (bo to nie tylko tu ale i na fejsie) czy wyslac chętnym na fejsie na pw?

Anja ja oczywiście muszę potem na fejsie jakiś skan faktury przedstawić i wpływy

ps. chyba, że chcesz/chcecie to robić inaczej, bez faktur itp, ale wtedy ktoś z Was musi przejąc adminowanie na fejsie.

Posted

Prywatnego konta nie można publicznie podać , więc lepiej na PW , musi być faktura ? Czy wystarczy rachunek z podpisem i pieczątkom lekarza? Bo jak nie biorę faktury to lekarz mnie ulgowo traktuje , a jak wezmę to vat musi doliczyć .

Posted

Charly napisał(a):
no pewnie! tylko chciałabym cokolwiek przedstawić. Super:)

w takim razie daj mi swoje konto na pw. Ja wyślę chęntym na fejsie, a Ty tutaj ok?

ok, już wysyłam :)