Zofija Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Adres wysłąlam na pw cioci myszy1:) Quote
Nadziejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 :iloveyou::modla:Smoleczko serdunko , odwiedzamy z nadzieja ..... Quote
Javena Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Zaglądam. Jak tylko cos bedę miała to wyslę. Narazie tak cienko ,że aż sie boję. Na debecie jesteśmy i nie wiem co dalej. Quote
Zofija Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Javena napisał(a):Zaglądam. Jak tylko cos bedę miała to wyslę. Narazie tak cienko ,że aż sie boję. Na debecie jesteśmy i nie wiem co dalej. W sumie tu i tak jest najważniejszy dom dla Smołki- dzięki za obecność Quote
togaa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 To niewielki piesek. Zmieści sie w każdym domu.... Quote
Anula Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jeżeli mogę się wciąć to bardzo szybko się goją takie rany przy pomocy żelowych opatrunków na przemian z maścią Mikulicza plus płukanie rany roztworem NaCl z antybiotykiem plus iniekcja domięśniowa z Solcoserylu (aktywuje transport tlenu i substancji odżywczych w komórkach i tkankach zagrożonych ich brakiem).Polecam. Quote
brandonek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Obiecane pieniazki wyslane :)) To wracaj szybcutko do zdrowka pieseczku:))) Quote
Zofija Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 brandonek napisał(a):Obiecane pieniazki wyslane :)) To wracaj szybcutko do zdrowka pieseczku:))) bardzo dziękuję Quote
Zofija Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Wiem tylko, zę jest na tymczasie i bardzo ranę wylizywała. Chyba na tle nerwowym. Dzisja będę wiedziała więcej Quote
Nadziejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 :iloveyou::thumbs::thumbs:czekamy na wiesci , co u maluniej , jak sie wszystko goi serduszku kochanemu Quote
MALWA Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Co u Smołki? Jak się mała sprawuje w DT? I co z jej raną? Same pytania.... Quote
Zofija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='MALWA']Co u Smołki? Jak się mała sprawuje w DT? I co z jej raną? Same pytania....[/QUOTE] Smołce rana się zagoiła. Ale zostało kilka dni, jak ją nie ulokujemy w dt lub w Hoteliku to wraca do schroniska:( Jest wolne miejsce u Kasi Przystał, ale potrzebne są deklaracje. Quote
Zofija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 No i opatrunki doszły-dziękuję, ale jak rana już była zagojona. Quote
Zofija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='lika1771']A ile potrzeba na ten hotelik?[/QUOTE] 300zł miesięcznie. Wszystko wrzuciłam w 1 post. Quote
Zofija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [FONT=Arial]Przesyłam maila i zdjęcia od Sylwii.[/FONT] Smołka jest bardzo z jednej strony bardzo wesoła, gryzie co popadnie z drugiej strony trzeba nad nia popracowac i dac jej poczucie bezpieczenstwa bo bardzo wielu rzeczy sie boi. Nie umie chodzic na razie na smyczy, kuli sie na jej widok, byc moze byla bita, szczeka ze strachu i posikuje najprawdopodobniej również ze strachu. Boi się trochę innych psów ale jak byłam u niej z moim Arim (Aresem) to biegali jak szaleni po ogrodzie. Rana już sie prawie zagoiła, z dnia na dzień jest lepiej. Wydaje mi się, ze Smołka jest raczej psem domowym niż do budy, ale trzeba ja nauczyc czystosci. Moim zdaniem nadaje sie do domu raczej bez kotów, nie wiem jak z innymi psami. Dała się wykąpać, nie jest agresywna raczej zastraszona a w sytuacji stresu kuli sie i ucieka. to chyba tyle :) pozdrawiam Sylwia Quote
Zofija Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Ona nie moze wrócić do schroniska, plizzzz help!!!! Quote
Ashaski Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A co z Nadirem? może tam mogła by pojechać? Quote
Zofija Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Ashaski']A co z Nadirem? może tam mogła by pojechać?[/QUOTE] nie ma miejsca. Po drugie Nadir raczej bierze stare piesy Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Qrcze, malo czasu zostalo a deklaracji raczej brak, Zofija ja chwilowo rowniez "zadeklarowana" po uszy i nie mam czym sie podzielic :( Jak sunia trafi do schronu to bedzie rownia pochyła :( Jest sliczna, adopcyjna - nie powinna dlugo szukac domu. Pomozcie Kochani... Quote
Zofija Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='MALWA']A gdzie w tej chwili znajduje się sunia?[/QUOTE] w domu tymczasowym w Ustroniu, woj. śląskie. Quote
Ashaski Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Smołka od wczoraj jest już w hotelu u Kasi Przystał. Pilnie potrzebne deklaracje!! Miesięczny koszt utrzymania suni to 300 zł. Quote
Recommended Posts