Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia828']deklaruje 20zł dla Smołki ,ona jest cudna;) czy sunia ma allegro? moge jej zrobic tylko potrzebuje fajnego tekstu:razz:[/QUOTE]

niestety nie ma:(. Bardzo dziękuję za deklarację:)

Posted

[quote name='madzia828']mogę zrobic małej allegro, tylko przydałby się fajny tekst, bo bez tego ani rusz, może ktoś napisze? prosze o numer konta[/QUOTE]

pomyślę nad tekstem:)

Posted

[quote name='Zofija']pomyślę nad tekstem:)
Mam zarezerwowany pakiet na 20 ogłoszeń.Chciałabym pomóc jakoś Smołce....Jeżeli w ten sposób mogę,to poproszę o takie dane:

Do ogłoszeń potrzebuję
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
-miejscowość + województwo w którym psiak przebywa
- czy ma szczepienia , odrobaczenie i kastrację / sterylizację
- dane kontaktowe
- tekst

Informacje te proszę przesyłać na maila : [email protected] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo

Posted

[quote name='Bogusik']Mam zarezerwowany pakiet na 20 ogłoszeń.Chciałabym pomóc jakoś Smołce....Jeżeli w ten sposób mogę,to poproszę o takie dane:

Do ogłoszeń potrzebuję
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
- dane kontaktowe
- tekst

Informacje te proszę przesyłać na maila : [email protected] , koniecznie w tytule wpisując nick z dogo

Oj! to cudownie Smołka będzie miała ogłoszonka.Może akurat trafi się jakiś dobry domek i nie będzie musiała przebywać w hoteliku.
Dziewczyny odpowiedzcie na odzew Bogusik.Trzeba wysłać tekst i fotki.Szkoda czasu!
Bogusik ślicznie dziękujemy!

Posted

[quote name='madzia828']deklaruje 20zł dla Smołki ,ona jest cudna;) czy sunia ma allegro? moge jej zrobic tylko potrzebuje fajnego tekstu:razz:

Bardzo dziękuję, wrzuciłąm w pierwszy post dane do wpłat:
DANE FUNDACJI DO WPŁAT:

[FONT=Arial]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska "Lepszy Świat"[/FONT]
[FONT=Arial]43-400 Cieszyn, ul. Limanowskiego 8/3[/FONT]
[FONT=Arial]Konto:[/FONT]
ING Bank Śląski 33 1050 1403 1000 0090 3005 3319
w tytule: dla Smołki + nick lub imię

Posted

Jutro napiszę i wyślę na maila.
Rozmawiałam z Kasią. Smołeczka jest bardzo fajnym psiaczkiem, grzecznym, kochanym. Niestety jest też bardzo przestraszona. Nie wiem, czy ktoś się nad nią nie znęcał. Kasia wyjechała, ale wraca za tydzień, wstawi nowe dzjęcia i napisze

Posted

[quote name='Zofija']wszystko wysłałam na podanego maila.Dziękuję za pomoc[/QUOTE]
Zofija,czy dotyczy to mojej propozycji ogłoszeń czy czego innego,bo nie bardzo rozumiem...?

Posted

[quote name='Bogusik']Zofija,czy dotyczy to mojej propozycji ogłoszeń czy czego innego,bo nie bardzo rozumiem...?

tak, dokładnie. Wysłąłam na podanego wyzej maila, choć Pani Anna też mnie pytała co to za piesek.
Chodzi o to:
Do ogłoszeń potrzebuję
* 5 zdjęć
* informacji o psie :
-imię
- dane kontaktowe
- tekst

Posted

[quote name='madzia828']Zofija moze przez weekend jakiś tekścik skrobniesz, jak bedziesz coś miała to daj mi znac.[/QUOTE]

podaj mi swojego maila to prześlę wraz ze zdjęciami

Posted

Zofija napisał(a):
Jutro napiszę i wyślę na maila.
Rozmawiałam z Kasią. Smołeczka jest bardzo fajnym psiaczkiem, grzecznym, kochanym. Niestety jest też bardzo przestraszona. Nie wiem, czy ktoś się nad nią nie znęcał. Kasia wyjechała, ale wraca za tydzień, wstawi nowe dzjęcia i napisze

Zdjęcia obiecuje jutro a dzisiaj troszkę wiadomości.
Smołka dostała cieczkę - wprowadziła tym lekkie zamieszanie wśród tymczasowych psiaków chociaż wszystkie są sterylizowanymi suniami ;-) Ona je podpuszcza a sunie chodzą i wdzięczą się do niej - chyba jakaś burza hormonów :-)

Ogólnie jest bardzo kochana i kontaktowa ale na pewno bardzo dużo w życiu przeszła. Z jednej strony lgnie do ludzi i pragnie kontaktu ale cały czas okazuje uległość. Czołga się i wywraca na plecy.
Coraz fajniej chodzi na smyczy ale boi się zapinania( zdarza się jej wtedy posiusiać ze strachu :shake:). Natomiast puszczona po ogrodzie luzem nie reaguje na wołanie tylko z nosem przy ziemi przeszukuje każdy skrawek ziemi. Podobno węszenie psa uspokaja :-)
Nauczyła się też zostawać sama w domu i nie niszczy ( pierwszy raz wyrwała firankę razem z karniszem ze ściany :roll: ). Teraz jest ok, nie wyje i utrzymuje czystość.
Toleruje dobrze koty ale tylko takie, które nie uciekają :evil_lol:

No to chyba tyle :razz: jutro obiecuje fotki :cool3:

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
Zdjęcia obiecuje jutro a dzisiaj troszkę wiadomości.
Smołka dostała cieczkę - wprowadziła tym lekkie zamieszanie wśród tymczasowych psiaków chociaż wszystkie są sterylizowanymi suniami ;-) Ona je podpuszcza a sunie chodzą i wdzięczą się do niej - chyba jakaś burza hormonów :-)

Ogólnie jest bardzo kochana i kontaktowa ale na pewno bardzo dużo w życiu przeszła. Z jednej strony lgnie do ludzi i pragnie kontaktu ale cały czas okazuje uległość. Czołga się i wywraca na plecy.
Coraz fajniej chodzi na smyczy ale boi się zapinania( zdarza się jej wtedy posiusiać ze strachu :shake:). Natomiast puszczona po ogrodzie luzem nie reaguje na wołanie tylko z nosem przy ziemi przeszukuje każdy skrawek ziemi. Podobno węszenie psa uspokaja :-)
Nauczyła się też zostawać sama w domu i nie niszczy ( pierwszy raz wyrwała firankę razem z karniszem ze ściany :roll: ). Teraz jest ok, nie wyje i utrzymuje czystość.
Toleruje dobrze koty ale tylko takie, które nie uciekają :evil_lol:

No to chyba tyle :razz: jutro obiecuje fotki :cool3:

super wieści! Czekamy na foty:)

Posted

[quote name='Zofija']super wieści! Czekamy na foty:)

no to w pogoni za królikiem ;-)

królik jest cały i zdrowy :loveu:
Smołka jest nim bardzo zainteresowany gdy mu odbija i zaczyna skakać i biegać po ogrodzie. Jak królik jest normalny to sunia też jest ok;)
oczywiście wszystkie kontakty są pod naszą kontrolą :lol:

wieczorem aparat odmówił posłuszeństwa :roll:

Posted

madzia828 napisał(a):
Smołka jest cudna. do allegro przydałby sie fajny tekst zdjecia sa wiec coś wrzuce. zaraz robie przelew

wysłałam zdjęcia + tekst- mozesz go zmodyfikować oczywiście:)