Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Relacja po wizycie:

Tak po krótce opiszę przebieg wizyty - zastałyśmy Sonię (Pani tak woła teraz na Smółkę) w domu, przy kolanach Pani. Sonia powitała nas wesoło i od razu wyłożyła się na grzbiet pokazując brzuch do głaskania. Państwo są z niej zadowoleni, zachowuje czystość w domu, prawie nie szczeka, ma niedaleko kolegę psa oraz koty, przybiega na zawołanie. Dookoła ma spory teren do wybiegania się, na razie nie ma adresówki, ale Państwo obiecali,że kupią, prosili także o adres mailowy do p.Kasi Przystał - chcieliby przesłać zdjęcia Soni.Sonia szybko się zaklimatyzowała i zaakceptowała nowych właścicieli.Nie znam Soni, ale jak wychodziłyśmy to odprowadzając nas szła blisko ziemi, od czasu do czasu przewracając się na grzbiet - może bała się,że ją zabierzemy:)Jeśli zajdzie taka potrzeba to mogę skontrolować Sonię na jesień, ludzie są sympatyczni, ale gdyby coś się działo, to mam rzut beretem,

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ciesze sie bardzo z takich wieści.
A w dt też sie tak poddańczo "czołgała"?

wiem, ze na początku podniesiony głos czy cokolwiek i sikała pod siebie-była bardzo bojaźliwa. Rozmawiałam nawet z Kasią, ze chyba była bita

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ciesze sie bardzo z takich wieści.
A w dt też sie tak poddańczo "czołgała"?

Na początku tak - praktycznie każdy ruch w jej stronę wywoływał strach, czołganie i sikanie pod siebie.
Później już było super ;-)

Dostałam fotki Sońki :loveu:

• 1 month later...
Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Boze kochany...szczesliwy pies na swoim miejscu, przy swoim ludziu!
poryczałam sie!!!
Dla takich chwil warto życ i pomagac!

Dziewczyny, jesteście wspaniałe!

Prawda? Jak się patrzy na takie zdjęcia :)