Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, powolutku nadrabiam zaległości w zaprzyjaźnionych galeriach...

Malutka jest urocza :loveu:

Muszę się co chwilę pukać w ten swój pusty łeb, bo inaczej zaraz bym jakiegoś szczeniaka do domu sprowadziła :oops: wypróbować nowe pomysły szkoleniowe.

Pozdrowienia z klubu wspinaczy drzewno-balotowych :cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni napisał(a):
Muszę się co chwilę pukać w ten swój pusty łeb, bo inaczej zaraz bym jakiegoś szczeniaka do domu sprowadziła :oops: wypróbować nowe pomysły szkoleniowe.

Ale coś mi się zdaje, że Ty się w najbliższym czasie spodziewasz, hmm, czegoś w rodzaju szczeniaczka... ;)

Pozdrowienia z klubu wspinaczy drzewno-balotowych :cool3:

:cool3:
Byłyby nowe fotki balotowe dzisiaj, ale ja sierota aparatu na pola nie wzięłam, a światło było pięęęękne... Jutro wezmę, pewnie będzie szaro i ciemno.

Posted

Ale coś mi się zdaje, że Ty się w najbliższym czasie spodziewasz, hmm, czegoś w rodzaju szczeniaczka... ;-)

Tia... ale wiesz, na razie widzę mnóstwo przewag psiego szczeniaczka: po pierwsze jest ładniejszy, po drugie szybciej się uczy czystości, po trzecie jak podrasta to nie zaczyna pyskować ;)

Posted

[quote name='Rauni']Tia... ale wiesz, na razie widzę mnóstwo przewag psiego szczeniaczka: po pierwsze jest ładniejszy, po drugie szybciej się uczy czystości, po trzecie jak podrasta to nie zaczyna pyskować ;)

No nie da się ukryć :evil_lol:

[quote name='ma-ja']eee... a co ten bociek?... :crazyeye: lowil zaby w wiadrze z farba??? :evil_lol:

Postanowił sąsiadowi dach pomalować :lol:
A właściwie boćki są dwa i ostatnio chętnie przesiadują na dachu sąsiada. Może to jakieś rozpoznanie terenu w związku z planami na wiosnę? Tylko czemu u tego głupiego sąsiada? Mógłby u nas!

[quote name='Donvitow']A tak dla wyjaśnienia .To nieprawda że boćki przynoszą dzieci:shake:

Dzieci znajduje się w kapuście:multi:

Mamy i kapustę... :-)

Posted

ma-ja napisał(a):
eee... a co ten bociek?... :crazyeye: lowil zaby w wiadrze z farba??? :evil_lol:

No więc dzięki wysłuchaniu swego czasu "Zagadkowej niedzieli" mogę udzielić fachowej odpowiedzi. Otóż boćki jak im za gorąco, to eeee... jakby to ładnie nazwać.... wydalają na własne nóżki, dzięki czemu robi im się chłodniej.

Posted

A ja dodam że to nie para tylko dwu-trzyletnie ptaki które szukają dobrej lokalizacji by w przyszłym roku budować gniazdo i założyć rodzinę.
Można je zwabić konstrukcją na dachu.:lol:

Posted

[quote name='Donvitow']A ja dodam że to nie para tylko dwu-trzyletnie ptaki które szukają dobrej lokalizacji by w przyszłym roku budować gniazdo i założyć rodzinę.

No ale może być para :-) Dziś nocowały na tym dachu.

Można je zwabić konstrukcją na dachu.:lol:

U tego sąsiada nie przejdzie ;-) I w ogóle nie sądzę, żeby zechciały. Zastanawiają się nad tym teraz, kiedy po żniwach pełno jest gryzoni na polach (przez co nie da się puszczać Czarusia luzem, bo zaraz siedzi z nosem w jakiejś dziurze i nie reaguje na bodźce zewnętrzne - autentycznie czasem tak się nakręci na nornika, że można to niego podejść, dotknąć go, a on podskoczy zaskoczony). Teraz jest tu sporo żarcia. Ale wiosną, latem, kiedy są młode, bocianom bardziej opłaca się zamieszkać w następnej wiosce, gdzie jest dolina rzeki i mokre łąki obfitujące w żaby...

Posted

Oj Marta, Ty lepiej uważaj... :roll: :evil_lol:
Boćki, kapusta, same niebezieczeńtwa :diabloti:

Nie wiedziałam że bociany mają taki oryginalny sposób chłodzenia się :roll:

Posted

[quote name='ma-ja']Oj Marta, Ty lepiej uważaj... :roll: :evil_lol:

Uważam :roll:

Dzisiejszy spacerek wieczorny.

Co to jest tam, na horyzoncie? :crazyeye:

Widzę go! Jedzie tutaj!

Chce nas zaatakować, ale ja wszystkich obronię!

Wikuni się udzieliło, ale jakoś bez przekonania (Nieźle już jej kłaki odrosły, nie? Aż mnie zaczynają wkurzać ;-) )

Pan i pies :eviltong:

Posted

Super Wikunia wyglada w tej fryzurce! Fajna grzywke ma :loveu:

No, powoli przestaje widzieć cokolwiek :evil_lol:

Ma duzo bujniejszy wlos od Gagi i proszty :cool3: faktycznie szybko zarosla :evil_lol:

Chyba ma bardziej miękkie te kłaki. Muszę kiedyś spotkać i obmacać Gagę :cool3:
Dopiero latem przyszłego roku Wikę obciacham... Już tyle w teren nie jeździmy, żeby to było bardzo uciążliwe.

No to dobra, to również tutaj zareklamuję moją stronę...
www.psiarnia.eu - jeszcze nie wszystko tam jest, ale można już wchodzic, oglądać i krytykować ;)

Posted

Super stronka, bardzo się mnie widzi.
Przeczytałam na razie część o dominacji z wielkim zainteresowaniem - z wszystkim się zgadzam :>
Ta dominacja to przereklamowana sprawa - ja kiedys stosowałam te zasady a ostatnio (no od roku) Abi sypia ze mnba w łóżku i zmian jakichs dramatycznych nie widzę ;)
Tak samo w wychodzeniem przez drzwi - ja wychodzę pierwsza bo lubie zobaczyć przed moimi czipsami ukochanymi czy przed blokiem nikt z innym psem nie stoi ;)
I z jedzeniem.

A bociany... ale osrajtuchy, ble.

Posted

PaulinaT, witaj w kręgu ekstremalnie zdominowanych :loveu:

Wczoraj stronka mi się otworzyła ale nie miałam już sily czytac, a dzisiaj nie działa :placz: ale zapowiadala sie fajnie :multi::multi:

Posted

Stronka pierwsza klasa, naprawde! Sama ja robilas? Ja mam przygotowane wszystkie materialy na swoja o psach, ale brak mi odpowiednich zdolnosci. Zreszta poczekam, bo moze wyemigruje, a wtedy moja "biznesowa" strona straci na waznosci i przerobie ja na typowo psia.
Piszesz naprawde fajne teksty o psach, takie z humorem :p A tekst o Czarku to po prostu mistrzostwo!!!