Marta i Wika Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='mamabazyla']Pannie już chyba odrosło nieco futerko prawda?? Tak teraz modelka wygląda: Czyli trochę odrosło, ale dzięki temu wyraźniej widać nieprofesjonalność strzyżenia ;-) Dalej jest owieczkowata i puchata. Quote
Tośka_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ale piękna maść, taka aussiekowo - ACDowa :loveu: Quote
Marta i Wika Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Tośka_m napisał(a):Ale piękna maść, taka aussiekowo - ACDowa :loveu: Prawda? PRZEPIĘKNA! :loveu: Gdyby nie to, że ma 10 lat, pomyślałabym, że ma coś z aussie, ale chyba nie ma szansy mieć. Może jakiś wyżeł z jakimś owczarkiem? Zachowania ma owczarkowe (np. biegnie przy samochodzie i "pasie" go udając że podgryza koła ;-) ). A może coś z collie? Pochodzi z Poznania. Quote
Tośka_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Z racji wieku to raczej aussie'kowy nie jest, ale faktycznie - taka marmurkowatość u kundelków jest rzadkością. Może ma coś z colllie, tak czy siak prześliczna bestyjka! Quote
sisay Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Fajnie Wikunia wyglada! :loveu: taki fafik :evil_lol: Quote
Marta i Wika Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda :oops: to ja chcę powiedzieć, że zrobiłam pełno zdjęć z cyklu piękne wieczorne światło, chmury, tęcza, psy w zbożu (w większości nieostre ale ostre też), poza tym mam też różne fotki z Białowieży, ale kabel zostawiłam właśnie w Białowieży i nie mogę zgrać... Ale moment, trochę z Białowieży zgrałam wcześniej i mogę pokazać... Quote
Tośka_m Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dawaj dawaj! (ja też ostatnio w Białowieży byłam, dzikie ostępy zwiedziłam i nawet wilczy trop widziałam) Quote
Donvitow Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dawaj Dawaj. Nawet wozy strażackie:diabloti: A tak powaznie nie byłem w Białowieży. Dawaj widoczki:lol: Quote
Marta i Wika Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 W sumie to nie odwiedzałam tym razem takich standardowych miejsc w Białowieży, typu żubry czy rezerwat ścisły. Chodziłam tam głównie po łąkach i fotografowałam głównie łąki... bo ja tam byłam w pracy ;-) A łąki białowieskie są piękne... Białowieski las: Ukryta w zaroślach bania ruska nad Narewką: Bociany: Dorwać pierzastego! :evil_lol: Wakacyjny podryw ;-) Harce na sianie: Jutro wstawię zdjęcia Czarusia i Wiki z kosieczyńskich spacerków... Quote
Marta i Wika Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 No tak. Wrzuca człowiek fotki, a tu żywej duszy... To teraz kosieczyński Czarcik - hej, fanki Dyzia-Czarusia, zaglądacie tu jeszcze? :-) Słodszy od wszystkich owoców w sadzie :loveu: Jak ja kocham tę mordę :loveu: Czaruś uwielbia bawić się leżąc na plecach :-) Czarek w trakcie wykonywania swojej ulubionej czynności: I kolejna ulubiona czynność: A w ogóle to w piątek Czaruś będzie wreszcie wysterylizowany. Mam nadzieję, że pomoże to przynajmniej częściowo w jego problemach z agresją... No i ograniczy trochę wycie do okolicznych suczek :-) Czasem mam wrażenie, że na tym poziomie testosteronu wszelka nauka idzie dużo wolniej, chociaż Czarcik i tak już sporo umie. W każdym razie - trzymajcie kciuki za Czarusia-Czarcika! :-) Quote
anetta Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://images30.fotosik.pl/21/3d1e84dd6aa7a3fa.jpg :loveu: Trzymam za ciecie. Quote
Donvitow Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Wklejaj fotki. Ja zaglądam. Psy super ale widoczki rozbrajaja szczególnie letnią porą. Są fajne. Wklejaj Quote
Tośka_m Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Marta i Wika']Czarek w trakcie wykonywania swojej ulubionej czynności: Ziewanie? :evil_lol: Kciuki trzymane! Quote
PaulinaT Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Podpisuję sie pod słowami oburzenia, które już na tym wątku padły. To skandal, ze taka Marta i Wika jeżdżą sobie po najpiękniejszych zakątkach kraju, szlajają się po lasach i łąkach, zawierają superciekawe znajomości wyjazdowe czy polują chociażby na bociany (jedna z aparatem a druga w biegu) - i jeszcze im za to płacą :angryy: A inni... inni tacy muszą siedziec na 4literach a psy w domu zostawić :placz: Jakie to życie jest niesprawiedliwe :shake: ;) Marta - super fotki! A Czarek jaki piękniutki się zrobił... :loveu: Quote
Marta i Wika Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 No jak to! A kto od kilku (no, trzech) dni siedzi na 4 literach w Poznaniu przed kompem i pisze projekt żeby w przyszłym roku mieć za co biegać po łąkach? ;) To teraz kilka kosieczyńskich fotek Wikuni... Tak tam teraz ładnie. Księżniczka nie będzie jadła porzeczek z krzaka. Księżniczka je tylko z koszyczka. Szczurunia :loveu: Quote
GoniaP Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 PaulinaT napisał(a): A Czarek jaki piękniutki się zrobił... :loveu: :mad::mad::mad: Czarek zawsze piękny był! Tylko Marta wydobyła to piękno w równie pięknych fotografiach! Fotek Wiki jednak Czarkowe nie pobiją! Mizianko dla pięknot! P.S. Ale się chłopakowi w życiu fuksnęło :) Wiem, wiem, powtarzam się. A w piątek będę trzymała kciuki! Quote
Marta i Wika Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Czarcik już po zabiegu. Okazał się specjalnym przypadkiem, w ogóle nie chciał zasnąć po normalnych dawkach leków, wygryzł wetowi dziurę w koszulce na tyłku :evil_lol: Potem wybudzał się nie leżąc, tylko biegając dookoła stołu :evil_lol: Teraz chodzi w kołnierzu, już chce biegać, tylko Wika głupia szczeka na niego i warczy, bo kołnierz jej się nie podoba. Dziękujemy za trzymanie kciuków! Trzymajcie dalej za pomyślną rekonwalescencję. Quote
GoniaP Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Marta i Wika napisał(a):Czarcik już po zabiegu. Okazał się specjalnym przypadkiem, w ogóle nie chciał zasnąć po normalnych dawkach leków, wygryzł wetowi dziurę w koszulce na tyłku :evil_lol: Potem wybudzał się nie leżąc, tylko biegając dookoła stołu :evil_lol: Teraz chodzi w kołnierzu, już chce biegać, tylko Wika głupia szczeka na niego i warczy, bo kołnierz jej się nie podoba. Dziękujemy za trzymanie kciuków! Trzymajcie dalej za pomyślną rekonwalescencję. Ja trzymam z całych sił!!! Te Czarnulki imają się mnie i nie chcą odpuścić. Popatrz jaka bida znów przeszła przez moje ręce... Leżał przy ruchliwej drodze i nie miał już sił się ruszyć :shake: Szczęśliwie jest już również w nowym domu... Quote
Marta i Wika Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 O rany! Wykapany Czaruś. Tylko chyba trochę mniejszy. I chudy przeraźliwie... Ufoludek: Quote
bazylowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Donvitow']Czaruś co Ona Ci zrobiła:roll: Jajka ucięła, że tak powiem dosadnie :evil_lol: SUPER FOTY WIKI NA SŁOMIE!!!!!! Tylko dlaczego kazałaś jej tam stać do zachodu słońca? Quote
Marta i Wika Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Donvitow']Czaruś co Ona Ci zrobiła:roll: [quote name='mamabazyla']Jajka ucięła, że tak powiem dosadnie :evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Jeszcze dwie fotki Czarusia, chwilowo nazywanego w domu Teleskopem Hubbla, ewentualnie Tuba ;-) Najwygodniejsza poduszeczka ;) Malutki piesek na kolankach :roll: SUPER FOTY WIKI NA SŁOMIE!!!!!! Tylko dlaczego kazałaś jej tam stać do zachodu słońca? A, bo ja taka wredna jestem i nic nie mam serca dla tych psów... Quote
Donvitow Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Pozdrawiam biednego teleskopa bez jajeczek:shake: Quote
bazylowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Marta i Wika'] A, bo ja taka wredna jestem i nic nie mam serca dla tych psów... No też sobie właśnie tak pomyślałam :eviltong: Quote
Marta i Wika Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 APSA pisała kiedyś o trzymaniu w domu watah. Dobre określenie:evil_lol: Nasza wataha się powiększa :cool3: Kilka dni temu tata jeździł po lasach w okolicach Wronek. Po parkingu leśnym chodziły porzucone szczeniaki... Kręcili się jacyś grzybiarze, ludzie zbierający jagody, pojechał więc dalej. Właśnie szukał traszek w śródleśnym bajorze (rodzina przyrodników ;) ), kiedy zobaczył że coś biegnie... Jeden z maluchów przebiegł ok. 1,5 km za samochodem. Co miał zrobić? Zabrał... Aira ma ok. 8 tygodni. Troskliwy wujek :-) Quote
Recommended Posts