agamika Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Yeti gdzie ten Twój domek :roll:? trzymam kciuki dalej, az mnie juz bolą :shake: Quote
Elurin Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Izis napisał(a):I jak tam z tą wizytą. Byli u niego? W niedzielę nie...Na molosach nic nie piszą, nie wiem, co sie dzieje. Quote
Justynak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A w sobotę też nie byli, bo ta informacja, że mają go odwiedzić na drugi dzień, to była z piątkowej nocy? Od tamtej pory FenQ już się na Molosach nie pojawił, mam nadzieję, że się nie rozmyślili...:roll: Quote
agamika Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 w sob nie byli, z tego co pisał Elurin:-( Quote
Elurin Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 No nie, mój fater ma umowę z właścicielem hotelu, że ten da znać, jeśli ktoś się po Yetiego zjawi. Nikogo nie było... Quote
Justynak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mam nadzieję, że jeszcze przyjdą :roll: Quote
Kacedy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Proszę, zjawcie się, przyjdźcie....czy co tam jeszcze chcecie, ale zabierzcie Yetiego do swojego domu. Elurin - przepraszam za małego offa. Przeczytałam na wątku sparaliżowanego Oskarka, że w hotelu Bazyli w Łomnej podobno jest (lub był) basen dla psów. Czy mógłbyś potwierdzić tą informację? Dla Masumiego szukamy basenu do rehabilitacji. A jeśli tam nie ma, to może ktoś coś wie o takowym w okolicach Warszawy? Z góry dziękuję za pomoc w poszukiwaniach. Quote
Elurin Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Basen jest, ale wykonawcy nie ma. Jeśli opiekunowie poradzą sobie sami, to pewno hotel się zgodzi. Zadzwonię jeszcze koło południa, dowiem się szczegółów. Quote
Kacedy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 O jeny- Elurin- ale SUPER wiadomość :). A do czego byłby potrzebny wykonawca bo przyznam, że nie bardzo rozumiem?...do nalania wody? I jeszcze jedno- ten basen jest kryty tak? Quote
Elurin Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Ja się na basenach rehabilitacyjnych nie znam...Wiem tyle, co przekazał mi ojciec, basen jest, ale tam przyjeżdżał wet do obsługi. Na razie nie wiem, czy kryty. Więcej dowiem się koło 12-tej, to napiszę. Zajrzałem na molosy...Niestety, Yeti nie przekonał FenQ... Quote
Kacedy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hmmm...no nie przekonał, bo chyba nawet nie miał szansy spróbować:shake:. Yeti piesku - twój Człowiek po ciebie przyjdzie . Jestem tego pewna. ( coraz więcej karteczek zerwanych na ogłoszeniach:lol: ) Quote
Izis Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Elurin napisał(a): Zajrzałem na molosy...Niestety, Yeti nie przekonał FenQ... Szkoda :-( A napisał dlaczego? Quote
agamika Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Już piszę, nie krzyczcie tak na mnie W weekend z powodów osobistych niestety nie mogłam się nigdzie ruszyć. Nawet dla swojego konika znalazłam tylko kilka minut :/ A od poniedziałku niestety mnie szara rzeczywistość złapała w swe szpony i nijak czasu nie znalazłam nawet żeby wejść na forum. Jak na razie nic nie znalazłam. Jestem na etapie negocjacji z domownikami w sprawie dwóch kaukazów (jeden z Palucha, drugi z okolic Łomianek). Jednak mojej mamie po poważnej rozmowie zaczyna odbijać na tle pupila kanapowego, więc najpierw muszę z nią dojść do ładu, a potem będę podejmować jakieś wiążące decyzje. Mam do Was serdeczne pytanie: jakie powinny być wymiary budy dla psa, żeby pasowało? Są jakieś magiczne wzory do obliczeń w zależności od długości i wysokości psa? Bo boję się trochę załatwiać cokolwiek na oko. Dzięki za wszelką pomoc skopiowane z molosów, czyli u Yetiego chyba nawet nie byli :shake: Quote
Justynak Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Szkoda, że nie dali mu nawet szansy a to taki piękny, mądry, kochany pies i tyle juz lat czeka na swoje szczęście... :-( Quote
Justynak Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Skopiowane z Molosów: FenQ napisał(a):Justynak napisał(a): Trochę mi tylko przykro, że prawie akita Yeti jednak nie dostał nawet szansy a on tak długo już czeka... FenQ napisał(a): Spokojnie, Prawie Akita nie jest przecież skreślony, prawda? Z Kaukazami jest ten problem, że są duże, dominujące i mogą być potencjalnie niebezpieczne. Nie jestem barczystym facetem o nadprzyrodzonej sile, więc jeśli stwierdzę, że sobie z tymi egzemplarzami nie poradzę, to ich niestety nie wezmę. Do Akitki też podjadę, jak znajdę choć chwilkę. Może ktoś z moich znajomych go weźmie? Popróbujemy. Czyli cień szansy jeszcze jest... :roll: Quote
black sheep Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Taki ładny piesek, trzymam kciuki Quote
Kacedy Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Słuchajcie....a może....hmmm- zresztą sami zobaczcie tutaj Oliwka (druga sunia od góry) wygląda jak młodsza siostra Yetiego :). Pomyślałam, że jeśli FenQ szuka dwóch podobnych piesków to może wzięłaby Yetiego i Oliwkę (jak to sama określiła "w pakiecie"). Suńka jest w Warszawie, a co najważniejsze -wysterylizowana. Zatem Yeti miałby bezkonfliktowe "siostrzane" towarzystwo. Ja nie mam konta na molosach, ale jeśli uważacie, że to dobry pomysł to: Justynko, czy mogłabyś zaproponować FenQ taki "pakiecik" :) Quote
Elurin Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 No, może jednak zajrzą, poznają pieseczka...On kocha ludzi:loveu:, może to ich przekona:thumbs: Kacedy - TAK!!! I psiaki miałyby towarzystwo, i FenQ 2 pieski...prawie jak rodzeństwo Quote
agamika Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No to dobrze ze kciukasów nie puszczałam, i trzymam caały czas dalej. on juz tyle czeka:shake: Quote
Justynak Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 :crazyeye: Toż to musi być rodzeństwo!!! ;) Oczywiście, że dokonałam prezentacji Oliwki na Molosach :lol: Może przyniosą sobie na wzajem szczęście... Quote
Elurin Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Podniosę pieska na nowy tydzień Quote
agamika Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 eee, a ja juz myslałam, ze jakies wiesci masz :shake:, (na wątku na molosach cisza) no nic, dalej trzymam kciuki :cool3: Quote
Recommended Posts