agamika Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 to super:multi: , może to dobry znak ? i prawem serii Yeti tez w koncu trafi do jakiegoś domku... Quote
Iwona&Wiki Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Oj, tak! [quote name='Justynak']Przepięknie!!! :lol: A może jeszcze na ON-kach? :oops: (tylko napisać, że mix ON-ka z Akitą a nie odwrotnie ;)) Raczej już Nie da się:p nie mozna na gratce umieszczać nawet dwóch takich samych ogłoszeń:angryy: Quote
Justynak Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No trudno, jakoś będziemy musieli z tym żyć ;) Quote
Kacedy Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Elurin'] Mam b. dobre wieści o beaglu:lol: . Zgłosił się pan, który niedawno stracił psa tej rasy i chce zaopiekować się beaglem w potrzebie - akurat dowiedział sie o tym piesku. Piesio niedługo pojedzie do domku:lol: Super !!:multi: A wracając do Yetiego - chciałabym umieścić go także na adopcjach, ale potrzebuję info. czy chłopak jest wykastrowany, szczepiony i odrobaczony (obowiązkowo tam trzeba podać). Z góry dziękuję za info. Quote
Elurin Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Dziś wieczorem się dowiem wszystkiego. Quote
Elurin Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Yeti jest szczepiony na wściekliznę, odrobaczony, niekastrowany. I nadal w hotelu... Quote
Justynak Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Wstawiłam informację o Yetim tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6649454#post6649454 Szanse niewielkie, bo konkurencja duża, ale może akurat Yeti znajdzie dom u Księdza Proboszcza? :razz: Quote
Elurin Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Dzięki! Może jednak, w końcu Yeti jest jedyny w swoim rodzaju! Quote
Kacedy Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Elurin']Yeti jest szczepiony na wściekliznę, odrobaczony, niekastrowany. Dzięki wielkie za info. Już wstawiłam chłopaka na adopcje. Nie wiem, czy Łomna jest koło Łomianek. Dodając ogłoszenie w tym portalu trzeba wybrać miejscowość z tam wylistowanych. No i Łomnej nie było, więc wybrałam Łomianki ;). Myślę jednak, że jeśli ktoś się Yetim zachwyci to trafi (namiary na opiekunkę podałam prawidłowe mam nadzieję). Podobny "numer" jest z wiekiem. Wybiera się z kalendarza przybliżoną datę urodzenia psa. Zatem Yeti urodził się w Nowy Rok ( 01.01.2000 r.) Yeti ma już wszystkie dane :lol:, więc: Ludzie- brać i kochać to Wyjątkowe Millenijne (milusińskie) Psisko. Quote
Elurin Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Kacedy, przepraszam, wczoraj miałem czas tylko na bieżące wątki... Bardzo Ci dziękuję za pomoc. Zgadza się, Łomna jest tuż za Łomiankami, masz intuicję:lol: . A data urodzin niesamowita...:lol: Quote
Martens Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Mogłoby się poszczęścić w końcu tej psince. Jest taki piękny, a dalej bez domku :shake: Quote
Elurin Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Yeti, góra. Kilka osób już się Yetusiem interesowało, ale rezygnowały, gdy poznały wiek lub wymagania psiaka (ten ogród i konieczność nauki). Quote
Kacedy Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Wstawiłam Yetiego jeszcze tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6677228#post6677228 Quote
Justynak Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ojej! Idealne warunki dla Yetiego!!! Św. Antoni spraw, żeby to jego właśnie wybrali!!!! :razz: Quote
agamika Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Justynak napisał(a):Ojej! Idealne warunki dla Yetiego!!! Św. Antoni spraw, żeby to jego ławśnie wybrali!!!! :razz: :loveu: :loveu: :loveu: ocho , i Justynka zaczyna :evil_lol: ale podepne się :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justynak Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dla pewności wstawiłam Yetiego też bezpośrednio na Molosy http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=366915&posted=1#post366915 ;) Quote
agamika Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Nooo, przydałoby mi sie troche miejsca w podpisie:diabloti: a tak z innej beczki, Elurin jak zagkądniesz do Suczki potrąconej przez auto w Twoim podpisie to dowiesz sie ze ona u Black Sheep zostaje hi hi hi hih hi Quote
Justynak Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cytat z Molosów: FenQ napisał(a):W pierwszych słowach mego listu pragnę bardzo podziękować za taki duży odzew:stop: Co do psiaków: Jutro postaram się odwiedzić prawie - akitę z Łomnej, bo tam mam najbliżej. Poważnie zastanawiamy się też nad tymi dwiema suczkami husky (znamy sprawę, ale myśleliśmy, że zostały już wzięte). Nie wiemy tylko ile mają lat. Zobaczymy, pomyślimy. Jak już zdecydujemy czy bierzemy dwa w pakiecie, czy jedną sztukę, to będzie też trzeba załatwić odpowiednią budę, ale to jeszcze chwila na zastanowienie :stop: Napiszę jutro jak się z "Akitą" udało :stop: Ta Akita to Yeti!!!! :multi::multi::multi: Trzymam kciuki, żeby dobrze wypadł!!! :thumbs: Yeti, proszę pokaż się z najlepszej strony!!! :razz: Quote
agamika Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Justynak napisał(a):Cytat z Molosów: Ta Akita to Yeti!!!! :multi::multi::multi: Trzymam kciuki, żeby dobrze wypadł!!! :thumbs: Yeti, proszę pokaż się z najlepszej strony!!! :razz: opłaca sie nie spać po nocach :loveu: :loveu: :loveu: , mooocno trzymam kciuki, ojoby sie udało ... Quote
Elurin Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Justynak napisał(a): Ta Akita to Yeti!!!! :multi::multi::multi: Trzymam kciuki, żeby dobrze wypadł!!! :thumbs: Yeti, proszę pokaż się z najlepszej strony!!! :razz: Cudniasto!!! Tylko hotelik dziś do 12-tej...Chyba, że FenQ się umówił:lol: Agamika, zaglądam, po prostu mam lenia i nie chce mi się zmieniać podpisu:eviltong:. Chyba teraz będę musiał...;) Quote
Martens Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oby się udało! Yeti naprawdę zasłuzył na dom. Mam nadzieję że będę mogła zmienić podpis ;) Quote
Justynak Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Na Molosach cały czas nie ma żadnej informacji od ludzi zainteresowanych Yetim... :shake: Elurin, może ty coś wiesz? Jak udała się wizyta? Quote
Elurin Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Wizyty nie było...Może przez pogodę, może FenQ nie sprawdził godzin otwarcia...:shake: Może jeszcze odwiedzi Yetiego... Quote
Justynak Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ech... Mam nadzieje, że nie zmienią zdania...:roll: Quote
Recommended Posts