medar Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Gosiapk']Rycho się ostatnio nie odzywa, obraził się czy co? Pewnie zajęty pomaganiem tej biednej malutkiej strutkiej suczeni, Rycho się tutaj nie odzywa, bo ma bana ( więc sam nie ma jak napisać) :-( Pisze za to tutaj:RYHO -Wasz pienkny pies medialny. Quote
tomcug Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Rycho bana, co on takiego zrobił? Chyba za dobry był....:-( Quote
Gosiapk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nadal ma bana?!Już dawno powinien się skończyć. No i jak można go odwołać? Kiedyś można było wejść na profil osoby z banem i się wstawić za taką osobą i ban być odkręcany, a teraz jak to zrobić? Quote
medar Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 tomcug napisał(a):Rycho bana, co on takiego zrobił? Chyba za dobry był....:-( Ryho dostał bana: " zostałem wywalony za niekulturalne merdanie ogonem" :eviltong: Quote
tomcug Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Aaaa, bo to chyba powinno się merdać w prawą stronę a Rycho na przekór wszystkim w lewo majtał, tak? :razz: Quote
saganka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 To juz nawet ogonem machac nie wolno? O kurcze! non to sie porobilo..:mad: Rychu, tys wolny pies! Machaj w ktora strone chcesz tym ogonem! Quote
tomcug Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 saganka napisał(a):To juz nawet ogonem machac nie wolno? O kurcze! non to sie porobilo..:mad: Rychu, tys wolny pies! Machaj w ktora strone chcesz tym ogonem! Pewnie, że tak! :lol: Quote
saganka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 NO i jak tam Rychu z rana? Machasz ogonem w swoja wlasna strone? :diabloti: :eviltong::loveu: Napisz cos, jak bedziesz miec czas (wiem, ze masz baaardzo duzo zajec ) Quote
tomcug Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Rysio wie najlepiej, w którą stroną ma machać ogonem i nikt mu nie będzie dyktował, co ma robić. :diabloti: Quote
saganka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tego by tylko brakowalo, zeby naszemu Rychowi ktos mowil, co ma robic!! niedoczekanie!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
medar Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 czwartek, 6 listopad 2008 no wienc jestem i hce wam coś powiedzieć o naszyh woltariuszah - tak jak jusz kiedyś wam obiecałem; no wienc my mamy sfoih pszyjaciuł na całym śfiecie i nawet tak daleko, rze tam nie morzna ałtem dojehać tylko czeba pływać; i tam rzyje nasza woltariuszka i moja wielbicielka; ona sie nazywa "osiołek" i jes hyba formatykiem i jest bardzo mondra, bo fszysko wie co jes w kompie; ona umie wstawić fszysko co ja pisze i nawet ona obraski s psami naszymi tesz wstawi; ona u mnie nie jes czensto, bo mieszka daleko ale była u nas i zawsze sie cieszy jak nas widzi; nawet zabrała ot nas takom suczenie co sie nazywa coca i ras mi pszysłała jej zdjencie - jak ta beszczelna lerzy na łuszku, ma zamkniente oczy, brzuh do gury i jes podpisane, rze ona pracuje! Ona tam hodzi s osiołkiem na basen i na takie rurzne cuda, bo f tym kraju to sie psy i inne sforzenia koha i szanuje - ten kraj sie nazywa szfecja; tam jak ktoś drenczy zwierze to go zaras ukarajom i jusz wiencej tego nie zrobi, bo go inne ludzie bendom omijać z daleka i nik mu renki nawet nie poda; tam tesz mamy innyh pszyjaciuł - one tesz u nas jusz były i one tam daleko myślom jak pomagać emirowym bidom i szukajom dla nih a to obrorzy, czy kocuf, czy tesz rzarcia i nawet szukajom dobryh domuf; bo one bardzo hcom, rzeby fszystkie psy miały domy i były szczenśliwe; wienc ta nasza woltariuszka jes bardzo porzyteczna, bo tam daleko f sfoim kraju myśli o suczeniach i psah tutaj; wienc jak wam jusz muwiłem emirowe woltariusze to som najlepsze na całym świecie; jak mi sie bedzie hciało to wam napisze tesz o innyh naszyh woltariuszah wasz ryho rzecznik sercowy, emirowy gość Quote
tomcug Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rysiu, mam nadzieję, że nie długo będzie ci się chciało opowiedzieć o innych wolontariuszach. Quote
Zmysł Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 I ja się przywitam, chociaz mi głupio, bo obiecałem Ryśkowi, że na żywo go wymiziam. Obiecuję, że wpadnę w listopadzie Quote
tomcug Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Zmysł']I ja się przywitam, chociaz mi głupio, bo obiecałem Ryśkowi, że na żywo go wymiziam. Obiecuję, że wpadnę w listopadzie[/quote] Znając Ciebie, dotrzymasz obietnicy. :lol: Quote
Ziutka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tomcug']I do Rysia też wpadnę.[/quote] A ja z Rysiem skoczę na wieczorny spacerek :painting: Quote
Zmysł Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='tomcug']Znając Ciebie, dotrzymasz obietnicy. :lol:[/quote] no to teraz już na pewno;) Quote
tomcug Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Zmysł']no to teraz już na pewno;)[/quote] Nie masz wyjścia. :cool3: Quote
Recommended Posts