Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']Rycho się ostatnio nie odzywa, obraził się czy co? Pewnie zajęty pomaganiem tej biednej malutkiej strutkiej suczeni,

Rycho się tutaj nie odzywa, bo ma bana ( więc sam nie ma jak napisać) :-(

Pisze za to tutaj:RYHO -Wasz pienkny pies medialny.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal ma bana?!Już dawno powinien się skończyć. No i jak można go odwołać? Kiedyś można było wejść na profil osoby z banem i się wstawić za taką osobą i ban być odkręcany, a teraz jak to zrobić?

Posted

tomcug napisał(a):
Rycho bana, co on takiego zrobił? Chyba za dobry był....:-(

Ryho dostał bana: " zostałem wywalony za niekulturalne merdanie ogonem" :eviltong:

Posted

saganka napisał(a):
To juz nawet ogonem machac nie wolno? O kurcze! non to sie porobilo..:mad: Rychu, tys wolny pies! Machaj w ktora strone chcesz tym ogonem!

Pewnie, że tak! :lol:

Posted

czwartek, 6 listopad 2008

no wienc jestem i hce wam coś powiedzieć o naszyh woltariuszah - tak jak jusz kiedyś wam obiecałem;
no wienc my mamy sfoih pszyjaciuł na całym śfiecie i nawet tak daleko, rze tam nie morzna ałtem dojehać tylko czeba pływać; i tam rzyje nasza woltariuszka i moja wielbicielka; ona sie nazywa "osiołek" i jes hyba formatykiem i jest bardzo mondra, bo fszysko wie co jes w kompie; ona umie wstawić fszysko co ja pisze i nawet ona obraski s psami naszymi tesz wstawi; ona u mnie nie jes czensto, bo mieszka daleko ale była u nas i zawsze sie cieszy jak nas widzi; nawet zabrała ot nas takom suczenie co sie nazywa coca i ras mi pszysłała jej zdjencie - jak ta beszczelna lerzy na łuszku, ma zamkniente oczy, brzuh do gury i jes podpisane, rze ona pracuje! Ona tam hodzi s osiołkiem na basen i na takie rurzne cuda, bo f tym kraju to sie psy i inne sforzenia koha i szanuje - ten kraj sie nazywa szfecja; tam jak ktoś drenczy zwierze to go zaras ukarajom i jusz wiencej tego nie zrobi, bo go inne ludzie bendom omijać z daleka i nik mu renki nawet nie poda; tam tesz mamy innyh pszyjaciuł - one tesz u nas jusz były i one tam daleko myślom jak pomagać emirowym bidom i szukajom dla nih a to obrorzy, czy kocuf, czy tesz rzarcia i nawet szukajom dobryh domuf; bo one bardzo hcom, rzeby fszystkie psy miały domy i były szczenśliwe; wienc ta nasza woltariuszka jes bardzo porzyteczna, bo tam daleko f sfoim kraju myśli o suczeniach i psah tutaj; wienc jak wam jusz muwiłem emirowe woltariusze to som najlepsze na całym świecie; jak mi sie bedzie hciało to wam napisze tesz o innyh naszyh woltariuszah
wasz ryho rzecznik sercowy, emirowy gość

Posted

[quote name='Zmysł']I ja się przywitam, chociaz mi głupio, bo obiecałem Ryśkowi, że na żywo go wymiziam. Obiecuję, że wpadnę w listopadzie[/quote]

Znając Ciebie, dotrzymasz obietnicy. :lol: