Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emi, Torresik witajcie:)
fotki niesamowite, zwłaszcza te jak Torres rozrabia na podłodze;)
fajnie widzieć znów tą rózową, smoczą morde:)
buziaki dla białasa:)

• 2 weeks later...
Posted

hmm... musze się przyznać, ze nie wiem :oops:
dwa tygodnie po przjeżdzie ważył 45,5kg... ale na moje oko przytył max 5kg... a co do wzrostu to jeszcze go nie mierzyłam... ale obiecuje poprawę :)

Posted

i ja zaglądam po długim milczeniu :oops:
:crazyeye::crazyeye: matulko!!!! czy to ten sam Torres?? ten biedny, wychudzony, :crazyeye::crazyeye:
ŚLICZNIE WYGLĄDA....
całuski dla wielkiej morduchy i nowego domku :loveu:

Posted

ja zaglądam po długim milczeniu
matulko!!!! czy to ten sam Torres?? ten biedny, wychudzony,
ŚLICZNIE WYGLĄDA....
całuski dla wielkiej morduchy i nowego domku

@clockwork
tak to ten sam Torres :) dziękujemy za mile słowa :)

A ile on teraz waży? I ile mierzy w kłębie? pytam tak z ciekawości, coby porównać ze swoim białasem

@maciaszek
wiec troche sie pogimnastykowałam i zmierzyłam malenstwo... :) ma ok 72cm w kłębie... waga narazie nieznana, nie mam narazie mozliwosci by go zważyc... jednak obstawiam ok 50kg. a twój Bazylek jakie ma wymiary wzrostowe i wagowe? :)

Posted

emi230 napisał(a):
@maciaszek
wiec troche sie pogimnastykowałam i zmierzyłam malenstwo... :) ma ok 72cm w kłębie... waga narazie nieznana, nie mam narazie mozliwosci by go zważyc... jednak obstawiam ok 50kg. a twój Bazylek jakie ma wymiary wzrostowe i wagowe? :)

Co do wymiarów w kłębie nie jestem pewna, obstawiam coś koło tego, co podałaś (albo nawet ciut więcej), ale zmierzę go jak wrócę do domu. Waży 55-56 kilo. Bo to słoń jest ;) Wdał się w dużego tatusia...

• 2 weeks later...
Posted

maciaszek
P.S. I znowu zapomniałam zmierzyć Bazyla w kłębie....

z tym mierzeniem to nie ma pośpiechu... a Torres powoli dogania wagowo Twojego Bazylka ;)

@florida_blue
tak.. teraz to chyba mało kto by powiedział, że to ten sam pies... ale ciesze sie, że smoku zmienia sie ku lepszemu ;)

Posted

florida_blue napisał(a):
:multi::multi::multi::multi:

mosii, przekaż domkowi ze jak nie bedzie kochał Torreska to :mad::mad::mad:

;)

a wlasnie... tak mi sie przypomnialo.... ;) mam nadzieje, ze te :mad: :mad: :mad: już jest nie aktualne... :lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

florida_blue napisał(a):
no ja myślę, że domek kocha Torresika i Torresik kocha domek - prawda ???:diabloti:

Domak to KOCHA... i to bardzo mocno... a Torres hmm.... szkoda, że nie umie mowić to by sie pewnie wypowiedzial w tej kwestii...
Napewno się zmienił... jest jeszcze bardziej ufny... czesciej macha ogonem, nawet jak tylko przechadza sie po domu... ma nowa siostre do zabawy i nawet stara sie jej nie robic krzywdy ;)