mosii Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Emi, Torresik witajcie:) fotki niesamowite, zwłaszcza te jak Torres rozrabia na podłodze;) fajnie widzieć znów tą rózową, smoczą morde:) buziaki dla białasa:) Quote
emi230 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 W razie niebezpieczeństwa proszę przenieść w bezpieczne miejsce ;) Księżniczka na ziarnku grochu w Torres'owym wydaniu... :) Quote
emi230 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jestem piękny i uroczy :) wytarczy spojrzeć w moje oczy... Quote
emi230 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hmm... chyba mi się troszkę przytyło.... ale jedzonka nigdy za wiele ;) Quote
maciaszek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bazyl jest takim samym męskim wydaniem Księżniczki Na Ziarnku Grochu... i ma identyczną poduszkę :evil_lol: A Torres pięknieje coraz bardziej ! :multi: Quote
emi230 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A Torres pięknieje coraz bardziej ! Staram się jak moge ;) i ciesze się, że powolutku mi to wychodzi :) Quote
mosii Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no cudny jest po prostu!!!!!!!! a przytyło się, owszem :D Quote
emi230 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no cudny jest po prostu!!!!!!!! a przytyło się, owszem oj przytyło... i to sporo :) ale do twarzy mu z tym ;) Quote
maciaszek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A ile on teraz waży? I ile mierzy w kłębie? pytam tak z ciekawości, coby porównać ze swoim białasem ;) Quote
emi230 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hmm... musze się przyznać, ze nie wiem :oops: dwa tygodnie po przjeżdzie ważył 45,5kg... ale na moje oko przytył max 5kg... a co do wzrostu to jeszcze go nie mierzyłam... ale obiecuje poprawę :) Quote
emi230 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 czy ktoś wątpi w to, że nie przesadzę tych kwiatków?? w poszukiwaniu zaginionego kota ;) Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 i ja zaglądam po długim milczeniu :oops: :crazyeye::crazyeye: matulko!!!! czy to ten sam Torres?? ten biedny, wychudzony, :crazyeye::crazyeye: ŚLICZNIE WYGLĄDA.... całuski dla wielkiej morduchy i nowego domku :loveu: Quote
emi230 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ja zaglądam po długim milczeniu matulko!!!! czy to ten sam Torres?? ten biedny, wychudzony, ŚLICZNIE WYGLĄDA.... całuski dla wielkiej morduchy i nowego domku @clockwork tak to ten sam Torres :) dziękujemy za mile słowa :) A ile on teraz waży? I ile mierzy w kłębie? pytam tak z ciekawości, coby porównać ze swoim białasem @maciaszek wiec troche sie pogimnastykowałam i zmierzyłam malenstwo... :) ma ok 72cm w kłębie... waga narazie nieznana, nie mam narazie mozliwosci by go zważyc... jednak obstawiam ok 50kg. a twój Bazylek jakie ma wymiary wzrostowe i wagowe? :) Quote
maciaszek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 emi230 napisał(a):@maciaszek wiec troche sie pogimnastykowałam i zmierzyłam malenstwo... :) ma ok 72cm w kłębie... waga narazie nieznana, nie mam narazie mozliwosci by go zważyc... jednak obstawiam ok 50kg. a twój Bazylek jakie ma wymiary wzrostowe i wagowe? :) Co do wymiarów w kłębie nie jestem pewna, obstawiam coś koło tego, co podałaś (albo nawet ciut więcej), ale zmierzę go jak wrócę do domu. Waży 55-56 kilo. Bo to słoń jest ;) Wdał się w dużego tatusia... Quote
emi230 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 witamy i pozdrawiamy po świątecznie... i oczywiście kilka nowych fotek do kolekcji dorzucamy ;) a to mi się najbardziej podoba :P Quote
maciaszek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Piękne psisko, no pięęęęękneeee psisko :) P.S. I znowu zapomniałam zmierzyć Bazyla w kłębie.... :oops: Quote
florida_blue Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no aż mi dech zaparło ..... porównajcie zdjecia z pierwszego postu ........... Quote
florida_blue Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='florida_blue'] pierwsze foty... tak niedawno..... Quote
emi230 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 maciaszek P.S. I znowu zapomniałam zmierzyć Bazyla w kłębie.... z tym mierzeniem to nie ma pośpiechu... a Torres powoli dogania wagowo Twojego Bazylka ;) @florida_blue tak.. teraz to chyba mało kto by powiedział, że to ten sam pies... ale ciesze sie, że smoku zmienia sie ku lepszemu ;) Quote
emi230 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 florida_blue napisał(a)::multi::multi::multi::multi: mosii, przekaż domkowi ze jak nie bedzie kochał Torreska to :mad::mad::mad: ;) a wlasnie... tak mi sie przypomnialo.... ;) mam nadzieje, ze te :mad: :mad: :mad: już jest nie aktualne... :lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
florida_blue Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 no ja myślę, że domek kocha Torresika i Torresik kocha domek - prawda ???:diabloti: Quote
emi230 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 florida_blue napisał(a):no ja myślę, że domek kocha Torresika i Torresik kocha domek - prawda ???:diabloti: Domak to KOCHA... i to bardzo mocno... a Torres hmm.... szkoda, że nie umie mowić to by sie pewnie wypowiedzial w tej kwestii... Napewno się zmienił... jest jeszcze bardziej ufny... czesciej macha ogonem, nawet jak tylko przechadza sie po domu... ma nowa siostre do zabawy i nawet stara sie jej nie robic krzywdy ;) Quote
Recommended Posts