emi230 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jak narazie to robi sobie tylko wodne przechadzki... ale pracuje nad tym aby właził trochę głębiej by mogl sobie poplywać i tak juz zrobil postępy ze wogole wlazł do wody bo z początku bylo ciężko... ;) a szeleczki fakt gustowne haha ale lubi w nich chodzic no chyba, że jest zmiana obciążenia na wieksze to wtedy nie jest zbyt zachwycony ale po max 2 dniach juz wszystko jest ok :) Quote
emi230 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [FONT=Times New Roman]Żeby nie było tu zbyt nudno dorzucimy kilka fotek mojego kochanego bialego smoka :) MIlego oglądania życzę.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]A co tu się dzieje na moim podwórku ?? Nic nie umknie mojej uwadze ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Moja ulubiona pozycja do spania :)[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Choć czasem trzeba umieć się ściaśnić:)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Czy ktoś mnie w końcu zaprosi do opery?[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ale slodziak wyglada jak Bazyl Maciaszkowej.:evil_lol: Quote
emi230 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [FONT=Times New Roman]Tak... Torres bywa słodki... ale tylko jak coś chce ;):diabloti:[/FONT] [FONT=Times New Roman]A teraz kolejna porcja zdjęć mojego przystojniaka :razz:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Czasem bywam poważny...[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]a czasem lubię się pobawić... [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]ale zawsze jestem dostojny...[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Piękny i uroczy – wystarczy spojrzeć w moje oczy :cool3::cool1:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Boski:loveu: Uwielbiam Dogi Argentynskie. Sa przepiekne:loveu: Quote
emi230 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [FONT=Times New Roman]Prawy profil pychola ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]trawiaste...[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]i kolejne trawiaste – moje ulubione ;)[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]a teraz jedno jeszcze po domowemu...[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
maciaszek Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Miło znowu oglądać Torresa :). Szkoda, że nie zaglądacie tu częściej z fotkami... Quote
emi230 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 @Maciaszek nie zbyt często chodze z aparatem na porządną sesje fotograficzną, a z telefonu nie zawsze uda się cyknąć coś godnego pokazania :) A tak ciągne, gdy Pani nie chce iść tam gdzie mi się podoba ;):diabloti: A to mój nowo poznany kolega, tylko dlaczego zawsze jest za płotem? I przyszedł czas na małe pozowanie :lol::evil_lol::crazyeye: No dobra już spojrzę sie na ciebie...:eviltong: albo może i nie...:evil_lol: Tak... tam zdecydowanie jest coś ciekawszego :diabloti: Hmm... chyba mi się przysnęło... ;) Quote
maciaszek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 http://images39.fotosik.pl/141/36b108eb81ad5e8dmed.jpg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
florida_blue Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 emi - ostatnia fotka jest REWELACYJNA :D Quote
emi230 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ech... cos ostatnio wszystko zaniedbuje... ;/ ale niedługo i tu wpadne i wrzuce kilka zdjeć mojego Koffanego Białego Maleństwa :) Czy wiecie ze to juz 3 lata mienęło? masakra jak ten czas szybko leci... Quote
emi230 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ech... cos ostatnio wszystko zaniedbuje... ;/ ale niedługo i tu wpadne i wrzuce kilka zdjeć mojego Koffanego Białego Maleństwa :) Czy wiecie ze to juz 3 lata mienęło? :crazyeye:masakra jak ten czas szybko leci... Quote
maciaszek Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 No to czekamy na foty :). A czas lecie, leci.... Ani się obejrzeliśmy, a Bazyl ma już 8 lat... Quote
emi230 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 A im jestem starszy tym jestem piękniejszy... :loveu::cool3: nie ważne gdzie... ważne jak... :sleep2: Ogrodowo, spacerowoo... Nowa siostrzyczka... no teraz to juz ja nawet lubie, ale bywalo rożnie... z najstarszą z rodu... Quote
maciaszek Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No ja się nie dziwię, że bywało różnie, skoro siostrzyczka zajęła kawałek kanapy ;). A co on tak zawzięcie gryzie? Jakąś deskę?! Quote
emi230 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No tak mu jakos posmakowala ta deseczka :) heh lepsza deska niz np meble w domu :D Quote
emi230 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 A ja myślałam, że ten wątek już dawno zamknięty... a tu miłe zaskoczenie :D Pozdrawiamy Emi + Torres&Sonia&Kama Quote
maciaszek Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Co tam u Was słychać?! Ładnie proszę o jakieś fotki :). Quote
emi230 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) Cóż u nas w sumie nie jest źle, czasem alergia doskwierała, ale dopasowaliśmy karmę i jest Ok :) Teraz muszę zorganizować troszku kasy na badania pod kątem zwyrodnienia stawu biodrowego i łokciowego (czy bardziej kolanowego bo to tylne łapki) bo zaczyna mi się to coraz mniej podobać. Torres w sumie od zawsze chodził lekko jaszczurowato ale teraz jakoś jeszcze bardziej... Co u nas jeszcze... hmm... z rok temu przeżyliśmy ciężkie chwile bo Torres pożarł jakiś worek z nieznana zawartością i już myśleliśmy że będzie po nim, ale udało się i dalej jesteśmy razem. a teraz kilka fotek białego szaleństwa... Dzisiejsze: I kilka starszych: Uśmiech :F Edited May 9, 2013 by emi230 Quote
maciaszek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Z przyjemnością na niego popatrzyłam :loveu:. Białasów nigdy za wiele! Ile Tores ma teraz lat? Dajecie mu coś na stawy? Oj Tores, Tores. I na co Ci było wciągać worek z nieznaną zawartością?! Nasz Bazyl chodzi w kagańcu właśnie dlatego, że pożera (chciałby pożerać) różne świństwa. Kiedyś zeżarł woreczek z resztą jakiegoś czegoś, ale na szczęście woreczek po 2 dniach wylazł. Quote
emi230 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 U nas woreczek wylazł dopiero po tygodniu, jak już byliśmy umówieni na operacje. Chyba się zestresował i przez sama klinika narobił. W życiu tak się z koopki nie cieszyłam ^^ Jak teraz liczę to wychodzi na to, że Torres jest z nami ponad 6 lat + 1 rok jego wcześniejszego życia. Co do stawów to zimą dostawał altresan od czasu do czasu nie jakoś regularnie, od miesiąca go tak obserwuje i w sumie jest ok (zawsze miał jaszczurowate ruchy) ale miewa też gorsze dni. Quote
maciaszek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Myślę, że warto byście zaczęli regularnie podawać mu jakiś specyfik na stawy. Z czasem będą siadać coraz bardziej :(, warto zacząć profilaktykę i ochronę. Ja daję Bazylowi ArthroVet HA Complex, ale jest wiele innych oczywiście :). Na gorsze dni polecam ArthroDol. A gdy widać, że bardzo boli to po prostu lek przeciwbólowy - Opokan albo inny z substancją czynną meloksykam. Quote
emi230 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Dziękuje za podanie nazw specyfików, jak tylko ogarnę autko to podjadę z Torresem do veta bo za tymi miejscowymi jakoś nie przepada XD :diabloti: póki co jest dobrze - wygrzewa doopke na tarasie i ładnie chodzi, nie widać by mu po dluższym spacerze coś dolegalo... No i przeszedł na lekka dietę żeby troszkę odciążyć stawy :) Torres'owy :) Quote
Recommended Posts